Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Bugün itibarıyla Merkür, Akrep burcuna geçecek ve 2 hafta iletişimimizde şüpheci, sahiplenici ve manipülatif yönleri açığa çıkaracak. Gizemli ve derin konular daha çok ilgimizi çekecek. Bir olayın derinine inme, araştırma yapma, gerçekleri arama ve konsantrasyon isteyen işlerimiz için uygun bir dönem.

        KOÇ

        İki hafta boyunca ortaklaşa giderleriniz, harcamalarınız, vergi, kredi, faiz, nafaka, miras alanlarınızda uğraşılarınızı artırabilirsiniz. Çözümsel yaklaşımlar içine gireceksiniz.

        BOĞA

        Özel hayatınız, ikili ilişkiler veya ortaklı işler alanınızda becerilerinizi ortaya koyabilirsiniz. Özel hayatınızda sorunlarınız varsa onları çözmek için uygun bir dönem olacak.

        İKİZLER

        İki hafta boyunca iş ve hizmet alanlarınızda görüşmeleriniz hızlanacak. Sağlığınızı gözden geçirmek için uygun bir dönem. İş arkadaşlarınızla iletişiminiz artıyor.

        YENGEÇ

        Aşk hayatınız ve çocuklarla iletişiminiz ön plana çıkacak. Sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde becerileriniz artabilir. Aşk alanlarınızda kendinizi ortaya koyabilirsiniz.

        ASLAN

        Evinizle ilgili sorunlara kalıcı ve çözüme yönelik yaklaşımlarınız ön planda. Bugünden sonra ev alım, satım, ailenizle ilgili önemli kararlar yine gündeminize yerleşecek.

        BAŞAK

        Pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda etkili hareket etmeye başlıyorsunuz. İletişiminiz artacak ve yakın çevrenizle temas halinde olacaksınız

        TERAZİ

        Maddi konularda zorlandığınız meseleler üzerine kafa yorabilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar şanslı etkilere sahip olacaklar. Yine alım, satım, değiş tokuş işleri için uygun bir dönem.

        AKREP

        2 hafta boyunca önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından, artık plan ve projelerinizi rahatça konuşabilirsiniz. İlginiz tamamen kendinize yöneliyor.

        YAY

        Önemli planlarınız varsa bu iki hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artışlar görülebilir.

        OĞLAK

        Organizasyona yönelik işlerde, sosyal ortamlarda ve davetlerde yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyeceksiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir

        KOVA

        Merkür, iş ve kariyer alanlarınızda dolaşmaya başlıyor. Bugünden sonra üstlerinizle konuşmalarınızı artırabilirsiniz. Kendi düşüncelerinizi ortaya koymanın tam zamanı.

        BALIK

        Önümüzdeki iki hafta boyunca medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ