Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 4 yaşındaki motosikletçi
        1

        Babası Alkan Yılmaz'ın kendisi için hazırladığı özel motosikletle yarışlara katılan Kerem, kullandığı mini kros motoruyla dikkatleri üzerinde topluyor.

        2

        Katıldığı yarışlarda derece elde edemese de parkurları tamamlamak için çaba gösteren minik sporcu, yaşına göre mücadelenin zorlu geçtiği pistlerde sergilediği performansla sporseverlerden alkış alıyor.

        3

        Baba Alkan Yılmaz, yaptığı açıklamada, motosiklet kullanmanın aileden gelen bir özellik olduğunu belirterek, "Biz aileden gelme motorcuyuz. Biz de bir dönem girdik yarışlara.

        4

        Şimdi oğlumuzu düzgün bir eğitim alsın diye küçük yaştan başlatıyoruz. İnşallah ileride bilinçli olarak motosiklete biner. O amaçla bindiriyoruz. Bundan sonrası ona ait. Yarışmak isterse yarışacak. Şu anda yarışı da seviyor." diye konuştu.

        5

        Baba Yılmaz, henüz okula başlamayan Kerem'in 2 yaşından beri kullandığı kros motorunu, son bir yıldır iki tekerlekli olarak sürdüğünü aktardı.

        6

        Eşinin de motosiklet sürücüsü olduğunu anlatan Yılmaz, "Annesi de motora binmeyi sevdiği için herhangi bir problemimiz yok." ifadesini kullandı.

        7

        Yılmaz, Kerem'in Türkiye Motokros Şampiyonası 50 cc kategorisinin en küçük yarışçısı olduğunu anımsatarak, amaçlarının öncelikle yarışlarda damalı bayrağı görmek olduğunu, derece hesaplarını ilerleyen yıllarda yapacaklarını belirtti.

        8

        Yarışların ardından motorunu kendi elleriyle yıkayan minik sporcu Kerem ise motora binmeyi çok sevdiğini dile getirdi.

        9

        Minik sporcu Kerem, 8-9 Ekim tarihlerinde Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Motor Sporları Merkezi'nde düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası 5. ayak yarışlarında 50 cc kategorisinde parkuru tamamlamıştı.(AA)

        10
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ