Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Bugün oluşan Güneş-Neptün olumlu açısıyla insanlar için yapacağımız fedakârlıklar ve yardımseverliklerimiz devrede olabilir. Çevremize ve etrafımızda olup bitenlere karşı son derece duyarlı olacağız. Enerjimiz ve egomuz her zamankinden daha düşük çalışacak. Bu durum bazı ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara davetiye çıkarabilir.

        KOÇ

        İnsanlara maddi-manevi yardım etme isteğiniz devreye giriyor. Yakın çevrenizdeki insanlarla temasınızı artıracaksınız yalnız onlarla olan paylaşımlarınızda sıkıntılara dikkat edin.

        BOĞA

        Özel hayatınızda keyifli ve yardımsever etkiler önem kazanacak. Bir yandan da sahip olduklarınızı önemseyeceksiniz. Aşk hayatınızda paylaşımcı yanlarınızı daha fazla öne çıkarmanız gerekiyor.

        İKİZLER

        İş hayatınızda yardımsever ve fedakâr etkileriniz ortaya çıkabilir. Toplumsal konularla ilgilenebilirsiniz. Aile hayatınıza enerjinizi harcamak zorunda kalmanız bazı planlarınızı zora sokabilir.

        YENGEÇ

        Aşk ve eğlence hayatınız için fedakâr, yardımsever ve şefkatli tavırlarınız bugün ortaya çıkmaya başlıyor. Olaylara dar bakış açınız nedeniyle yakın çevrenizdeki kişilerle anlaşmak kolay olmayabilir

        ASLAN

        Bugün devreye giren fedakâr etkileriniz ailenize her konuda yardım etmeyi karşınıza getirebilir. Sosyal ortamlarınızdaki para konuşmaları veya kuracağınız ilişkiler sizi pek tatmin etmeyebilir.

        BAŞAK

        Özel hayatınızda sevdiğiniz insana ve yakın çevrenize karşı yardımsever tavırlar içine gireceksiniz. Göz önünde olacağınız yerlerde kendi kafanıza göre davranma isteğiniz çok yoğun olacak.

        TERAZİ

        Yapılması gereken günlük işlerinizde yardımsever etkiler devrede olacak. Enerjinizi daha kuvvetli tutmanız gerekebilir. Uzakta bulunan insanlarla aynı duyguları paylaşmak kolay olmayacak

        AKREP

        Bugün sevgi dolu yaklaşımlar hem sevgi de hem de çocuk konularında devrede olabilir. Çevrenizi kendinizden daha fazla düşünebilirsiniz. Maddi konularda çok iyi hesaplamalara ihtiyacınız var.

        YAY

        Ailenize ve sevdiklerinize yapacağınız yardımlar bugün devrede olacak. Ev ortamlarınızda enerjinizi kuvvetli tutmalısınız. Dışarıda bulunacaksınız, sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklar oluşabilir

        OĞLAK

        Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda anlayışlı olacaksınız. Onlara karşı yumuşak karnınız devrede olabilir. Seyahat halindeyseniz yapmanız gereken birtakım işler gözünüzde büyüyebilir

        KOVA

        Toplumsal konularda fedakârlıklarınız önem kazanıyor. Yapılması gereken işlerinizde enerjinizi istediğiniz gibi toplayamayabilirsiniz. Bugün, eğlence hayatınız için harcama yapabilirsiniz

        BALIK

        Uzakta bulunan akrabalarınıza ve az gördüğünüz insanlara karşı fedakâr etkileriniz devreye girmeye başlıyor. Özel hayatınızda sevdiğiniz insana karşı sevginizi göstermekten korkmayın.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ