Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Cumartesi günü gökyüzünde devreye giren Venüs-Uranüs olumlu açısıyla ilişkilerimizde esnek ve rahat yaklaşımlar sergileyebiliriz. Sıradan yaklaşımlar yerine ilişkilerimize daha farklı gözlerle bakarak yolumuzda ilerlemek isteyeceğiz.

        KOÇ

        İş hayatınızdaki konuşmaları sosyal çevrenizdeki insanlarla paylaşabilirsiniz. Gelecek planlarınız önem kazanırken, arkadaş ortamlarında oluşan konular ilginizi çekecek.

        BOĞA

        Göz önünde olacağınız ortamlarda veya iş hayatınızda dalgalanmalara önem vereceksiniz. Konuşmalar ve görüşmeler hızlanırken bugün iç dengenizi iyi koruyun.

        İKİZLER

        Maddi konular ve sorumluluklar üzerinize gelse bile işlerin altından kalkmasını başaracaksınız. Bu hafta sonu güzel gelişmeler altındasınız biraz daha neşelenmeye özen gösterin.

        YENGEÇ

        İş ve özel hayatınızına odaklandığınız bu dönemde parasal konularda beklentileriniz olabilir. Bugün maddi işlerinizi halledeceksiniz. Konuşulmuş işlerde güzel sonuçlar alacaksınız.

        ASLAN

        Aşk, çocuk ve iş hayatınızın aktif olacağı bu dönemde özel hayatınızdan destek almak isteyebilirsiniz. Maddi konularda şanslıyken, özel hayatınızda bunu hissetmiyorsunuz.

        BAŞAK

        Aşk hayatınızdaki olaylardan en iyi kaçış planınız günlük iş rutininiz içine dalmak ve işlerinizi tamamlamak olabilir. O zaman kendinizi mutlu ve güçlü hissedeceksiniz.

        TERAZİ

        Çevrenizde olan biten olaylar ve aile hayatınızdaki sorunlar sizi bunaltsa da güzel gelişmeler bunun sonucunda karşınıza gelecek. Biraz daha sabırlı olmak size fazlasıyla yarayacak.

        AKREP

        Maddi sorumluluklar ve çevrenizde oluşan sorunları düşünmek, vaktinizi ailenize ayırmak isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda işleriniz olsa bile bugün yuvanız size tatlı görünebilir.

        YAY

        Hayatınızın ritmi ve ivmesi hızlanırken yaşanan sıkıntıları ve sorunları önemsemek istemeyeceksiniz. Yakın çevrenizle kısa vadeli planlar gününüzü hareketlendirebilir.

        OĞLAK

        Her şeyin sorumluluğu üzerinizdeymiş gibi hissediyorsunuz. Kendinizi ifade ederken olumsuz olmayın. Maddi kazanımlarınız veya yatırımlarınız üzerine eğilmelisiniz.

        KOVA

        Arkadaşlarınızın zorlandığı konular bu aralar sizi epeyce hırpalıyor. Geçmişte çözemediğiniz konuların karşınıza gelmesi sizi tedirgin etmesin, hepsini halledeceksiniz.

        BALIK

        Arkadaşlarınızla yaşadığınız sıkıntılar gözünüzü korkutabilir ve aynı döngüye düştüğünüzü düşünebilirsiniz. Hafta sonu gelecek değişik şanslar keyfinizi yerine getirecek.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ