Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Hava durumu 06.11.2016 Havalar ne zaman soğuyacak
        3

        Önümüzdeki üç gün boyunca ülke genelinde yağış beklenmiyor. Genellikle parçalı bulutlu bir hava hakim. Gece ve sabah saatlerinde sis etkili olacak. Hava sıcaklıkları artmaya devam ediyor. Salı gününden Trakya'dan başlayarak yurdumuz yeni bir yağışlı sistemin etkisi altına giriyor.

        4

        Bugün yurt genelinde parçalı bulutlu hava hakim. Batı kesimlerde bulutluğun artması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

        5

        Pazartesi günü de yağış beklenmiyor. Ege, Marmara ve Batı Karadeniz'de güneyli rüzgarlar etkisini artıracak. Batı Karadeniz'in batısında güneybatı yönlerinden rüzgarlar kuvvetli olacak.

        6

        Salı günü yurdun büyük bir bölümünde yağış beklemiyor. Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde sağanak yağışın etkili olması tahmin ediliyor.

        7

        Salı güney yönlerden rüzgar hızını artıyor. Batı Karadeniz, Marmara, Orta ve Güney Ege'de fırtınamsı rüzgar, Kuzey Ege'nin kuzeyinde ise fırtına etkili olacak.

        8

        Ankara'da 3 gün boyunca yağış beklenmiyor. Parçalı az bulutlu bir hava hakim.

        12

        Perşembe yurtta hava durumu

        13

        5 İL İÇİN BUZLANMA VE DON UYARISI

        Malatya, Elazığ, Bingöl, Adıyaman ve Tunceli için sis, buzlanma ve don uyarısı yapıldı. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Malatya, Elazığ, Bingöl, Adıyaman ve Tunceli çevrelerinde yarın sabah saatlerine kadar havanın az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

        14

        Bu illerde sıcaklıkların 2-3 derece civarında artacağı, rüzgarın ise değişik yönlerden hafif kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesiyle buzlanma ve don bekleniyor. (AA)

        15

        GÜNEŞİ GÖREN SAHİLE GİTTİ

        Marmaris'te Kasım ayında güneşli havayı fırsat bilerek denize giren turistler ve kent sakinleri, keyifli saatler geçirdi.

        16

        Soğuk hava yurdun birçok kentinde etkili olurken, Marmaris'te yazdan kalma günler sürüyor. Caddelere konumlandırılmış elektronik termometrelerin 27 dereceyi gösterdiği kentte güzel havayı fırsat bilenler, sahil şeridine akın etti.

        17

        Plajda şezlonglara uzanan turistler bronzlaşmaya çalışırken, kimileri ise çocuklarıyla denizde yüzdü. Bazıları plajlarda kitap okuyup manzarayı seyretti.

        18

        Bazıları ise iskelelerde oltayla balık tuttu, sahilde yürüdü, bisikletle dolaştı. Yat Limanı'nda kafeterya ve restoranlar hafta sonunun keyfini sürenlerle dolup taştı.

        19

        Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, gündüz 23-27, gece ise 17-12 derece arasında sıcakların görüldüğünü, deniz suyu sıcaklığının 11-15 derece arasında bulunduğunu, hafta sonu güneşli bir hava görüldüğünü açıkladı.(DHA)

        20