Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Haftaya Ay, Kova burcundayken toplumsal konulara odaklanarak giriş yapacağız. Arkadaşlarımızla paylaşımlarımız artabilir. Çarşamba günü Mars’ın Kova burcuna geçmesiyle birlikte grupsal işlerde mücadeleci tavırlar içine girebiliriz. Hafta sonu hem Merkür hem de Venüs burç değiştiriyor. İletişimimizde özgür etkiler devrede olurken, ilişkilerimizde güvensiz davranabiliriz.

        KOÇ

        Bugün, işleriniz adına kolay organize olacaksınız. Yalnız vakit geçirmek istiyorsunuz. Duygusal anlamda kendinizi ortaya koymakta güçlük çekebilirsiniz.

        BOĞA

        Gün içinde ortaklaşa hareket edeceksiniz. Dış ortamlara dayalı işleriniz konusunda istekli olacaksınız. Sosyal ortamlarda kendinizi gösterebilirsiniz.

        İKİZLER

        İş alanlarınızda göreceğiniz destek sizi kararlı ve istikrarlı kılabilir. Önemli işlerinizi organize edebilirsiniz. Geleceğinize dair planlarınız için harekete geçin.

        YENGEÇ

        Sorumluluklarınız sizin için önemli olacak. Yaşanan her şeyi dikkatle gözden geçireceksiniz. Gece saatlerinde özel hayatınıza dikkat etmelisiniz.

        ASLAN

        Yakın çevrenizle yaşadığınız sıkıntılar geride kalmaya başlıyor. Maddi konularda sizden para isteyenlere karşı bu kadar yumuşak davranmayın.

        BAŞAK

        Özel hayatınızda duygularınız çok çabuk değişebilir. Fedakâr etkiler altındasınız. Artık bazı işlerinizin somut sonuçlara doğru gittiğini fark ediyorsunuz.

        TERAZİ

        İş hayatınızda veya sağlıkla ilgili konularda kalıcı etkilerle görmek istediğiniz desteği alabilirsiniz. Gün içinde iş yaparken dağıtıcı etkilere karşı hazırlıklı olmalısınız.

        AKREP

        Aşk hayatınızda romantik bir gün geçirebilirsiniz. Eğlenceye olan düşkünlüğünüz fazla olacak. Hayatınızdaki değişikliklerde sevdikleriniz sizi destekleyecek.

        YAY

        Beklenmedik misafirlere hazırlıklı olun. Eviniz için yapmanız gerekenlere odaklanacaksınız. Davranışlarınızı gözden geçirmeniz işinize yarayacak.

        OĞLAK

        Geziler, alışveriş, sevdiğiniz insanlarla buluşma gibi etkiler yüksek olacak. Kalıcı ilişkiler kuracaksınız. İletişime dayalı işlerde dağılmaya yatkınsınız

        KOVA

        Hızlı ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Maddi konularda duygularınız çok çabuk değişebilir. Vereceğiniz kararlarda değişiklikler yaşayabilirsiniz.

        BALIK

        Kafanıza göre hareket edeceğiniz bir gün olabilir. Arkadaşlarınızdan önemli şeyler duyacaksınız. Geleceğinize dair işlerde kalıcı adımlar atılabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ