Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 07-13 Kasım 2016 haftalık gezegen hareketleri

        Haftaya Ay Kova burcundayken toplumsal konulara ve olaylara odaklanarak giriş yapacağız. Arkadaşlarımız ve sosyal çevremizle paylaşımlarımız artabilir. Bu Pazartesi Güneş- Plüton olumlu açısıyla güçlü insanlardan ve yerlerden destekler alabiliriz.

        Çarşamba günü Mars’ın Kova burcuna geçmesiyle birlikte grupsal işlerde, toplumsal olaylarda mücadeleci tavırlar içine giriyoruz. Enerjimizi demokratik konulara, grupsal aktivitelere,faaliyetlere, toplumu ilgilendirecek konulara yönelteceğiz. Türkiye haritasının 8. Evinde dolaşacak olan Mars parasal konulara ve ekonomiye daha fazla vurgu yapabilir. 19 Aralık’a kadar finansal konularda ve değişim isteyen konularda zorlu bir dönem içinde olacağız. Vergiler artabilir, faizler yükselebilir. Dış borçlanma artabilir. Büyük şirketler yönetiyorsak büyük risklerden ve borçlanmadan kaçınmalı, bireysel bazda elimize geçenden daha fazlasını harcamamalıyız. Devrimci, herşeyi sorgulayan bir yapı ortaya çıkabilir. Elektronik, elektrik, bilgisayar, network, sosyal ağlar, toplumsal iletişimi sağlayan her tür konuda beklenmedik davranışlara, başkaldırışlara, çeşitli mücadelelere açık bir dönem. Güvenliğimiz için tehlikeli yerlerden ve kişilerden kaçınmamız yerinde olabilir. Yabancı ülkelerle olan ticari işlerimiz ve bağlantılarımızda maddi konularda zorlanabiliriz.18 Kasım da parasal girişimlerimize dikkat edelim. Paramızın erimesi, değer kaybetmesi hızlanabilir. 14 Kasım-18 Kasım- 25 Kasım civarı ekonomik anlamda zorluklara açık olacağız. Borsa da sert düşüşlere yaşanabilir, altın ve döviz fırlayabilir.

        Haftasonu Cumartesi günü Merkür, Yay burcuna geçiyor. 2 hafta boyunca iletişimimizde spontan, özgür, dağınık yönler ortaya çıkabilir. Yabancılarla yapılacak ticari işlerimizin üzerine eğilebiliriz. Aynı gün ilişki gezegeni Venüs Oğlak burcuna geçiyor. İlişkilerimizde soğuk, mesafeli ve kontrolcü davranabiliriz. Yine maddi konularda 3 hafta boyunca ekonomik davranmak, işlerimize ve bu alandaki ilişkilerimize yönelmek önem kazanıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ