Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yeni First Lady Melania Trump, tam bir moda ikonu!
        14

        Kocasının seçim kampanyasında lacivert dar elbisesiyle göz kamaştıran Melania Trump, koluna aldığı siyah trençkotuyla günlük şıkığı yakalamış gözüküyor.

        15

        Donald Trump'ın politik kariyerinden önceki yıllarda bambaşka bir Melania var karşımızda. Payetli beyaz elbisesinin sivri omuz detayları oldukça iddialı. Asimetrik kesim dar elbisesinin altına da yine payetli stilettoları tercih etmiş...

        16

        2011 yılında tercih ettiği bu streç elbisenin altına, o yıllarda moda olan platform ucu açık ayakkabıları kullanmış. Belinden aşağı doğru bol inen elbisesini, doğru bir tercih yaparak altın rengi zarif bilekliklerle tamamlamış.

        17

        2011 Met Galası'nda Melania, altın rengi elbisesiye adeta ışıl ışıl parlıyor... Kahverengi saçlarıyla üzerindeki iddialı ama bir o kadar da zarif Reem Acra marka elbisesiyle harika bir uyum yakalamış.

        18

        Politik kariyerlerinden önce, Trump çifti kırmızı halının vazgeçilmez çiftlerindendi. Melenia Trump katıldığı her davette iddiasını konuşturuyordu. Tercih ettiği parlak siyah elbisesiyle çok çekici gözüküyor.

        19

        57. Emmy Ödülleri'nde tercih ettiği straplze lila elbisesi ve altına giydiği gümüş bantlı ayakkabıyla oldukça zarif gözüküyor.