Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yeni First Lady Melania Trump, tam bir moda ikonu!
        3

        Melania Trump, oy kullanmaya giderken bile tarzından bir şey kaybetmemişe benziyor. Mini Michael Kors elbisesinin üstüne aldığı yine aynı marka camel rengi trençkotuyla oldukça retro ve hafif bir görüntü elde etmiş. Cristian Louboutin stilettolarıyla da modayı sıkı takip ettiği belli oluyor...

        4

        Amerika'nın seçim kampanyalarından birinde konuşan Melenia Trump, sadeliğiyle göz kamaştırıyor. Gül kurusu yakasız gömleği, beyaz yırtmaçlı eteği ve stilettolarıyla aynı zamanda seksi bir görünüm de katmış kendisine...

        5

        Geçtiğimiz hafta başkanlık seçimlerinin canlı yayın tartışmalarında giydiği bu Roksanda marka elbisesi, oldukça dar. Her ne kadar modayı takip etmediğini savunsa da son zamanların trend parçalarından biri olan ispanyol kolları biraz değiştirerek tercih ettiğini görüyoruz.

        6

        Sonbaharın oldukça trend parçalarından olan pussy bow bluzlar, Melania Trump'ın da vazgeçilmezleri arasında. Boynunun etrafına doladığı ince ipleri kurdele şekline getiren Trump, Gucci'nin pembe takımını, nude stilettolarıyla kullanarak feminen bir hava yakalamış...

        7

        Görüyoruz ki First Lady Manelia Trump'ın vazgeçilmez parçası dar elbiseler... Bu sefer de eflatun renkte bir elbise tercih etmiş. Koluna taktığı ince pırlanta bileklik ise elbisenin muazzaz tamamlayıcısı.

        8

        ABD Başkanı Donald Trump'ın yaptığı konuşmanın önüne geçen Melania Trump, kırmızı trençkotu ve içine giydiği ayrı renkteki dar elbisesiyle, dinyecileri büyülemiş gibi gözüküyor.

        9

        Time 100 galasının en göz kamaştıran isimlerinden olmuş bile. Uzun yırtmaçlı ebisesinin göğüs kısmındaki pencereler, asimetrik bir hava katmış. Asil görünümün olmazsa olmaz parçası ise gümüş renkli stilettolar...

        10

        CNN'nin Las Vegas'taki canlı yayınında, sade beyaz bir elbise tercih eden Menalia Trump, omuzlarına aldığı sezonun en trend parçalarından camel trençkotuyla asil bir görüntü yakalamış. Aynı renkte tercih ettiği stilettoları çantasıyla harika bir uyum içerisinde...

        11

        Beyaz Saray'da düzenlen yemekte, nane yeşili uzun bir elbiseyi tercih eden First Lady, Donald Trump'ın yanında adeta ışıldıyor.

        12

        Trençkotları, doğru parçalarla birleştirmek tam da Melania Trump'ın işi. Pudra rengi trençkotunu beyaz ispanyol paça pantolonla ve aynı renkte bluzla tamamlayan Trump, eline aldığı Schanel çantasıyla tarihin en tarz First Lady'si olma yolunda emin adımlarla ilerliyor...

        13

        Adayların tartışma panelinde, küçük siyah elbisesi ve vazgeçilmezlerinden olan siyah trençkotuyla asil ve kendine güvenen bir görüntü veriyor.

        14

        Kocasının seçim kampanyasında lacivert dar elbisesiyle göz kamaştıran Melania Trump, koluna aldığı siyah trençkotuyla günlük şıkığı yakalamış gözüküyor.

        15

        Donald Trump'ın politik kariyerinden önceki yıllarda bambaşka bir Melania var karşımızda. Payetli beyaz elbisesinin sivri omuz detayları oldukça iddialı. Asimetrik kesim dar elbisesinin altına da yine payetli stilettoları tercih etmiş...

        16

        2011 yılında tercih ettiği bu streç elbisenin altına, o yıllarda moda olan platform ucu açık ayakkabıları kullanmış. Belinden aşağı doğru bol inen elbisesini, doğru bir tercih yaparak altın rengi zarif bilekliklerle tamamlamış.

        17

        2011 Met Galası'nda Melania, altın rengi elbisesiye adeta ışıl ışıl parlıyor... Kahverengi saçlarıyla üzerindeki iddialı ama bir o kadar da zarif Reem Acra marka elbisesiyle harika bir uyum yakalamış.

        18

        Politik kariyerlerinden önce, Trump çifti kırmızı halının vazgeçilmez çiftlerindendi. Melenia Trump katıldığı her davette iddiasını konuşturuyordu. Tercih ettiği parlak siyah elbisesiyle çok çekici gözüküyor.

        19

        57. Emmy Ödülleri'nde tercih ettiği straplze lila elbisesi ve altına giydiği gümüş bantlı ayakkabıyla oldukça zarif gözüküyor.

        20

        Kırmızı, Melania'nın en sevdiği renklerden olsa gerek. Üzerindeki dantelli kokteyl elbisesini, nude stilettolarıyla tamamlayan First Lady, kombininde zarif olduğu kadar iddialı da olmayı başarmış.