Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... 10 Kasım Perşembe

        Bugün Ay, Balık burcunda olacak. Unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Genel olarak duygusal olacağımız bugün, partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek ve empati kurmak ön plana çıkabilir. Kararsızlıklarımıza ve dağınık etkilere dikkat etmeliyiz.

        KOÇ

        Çevrenizdeki insanlara işleri konusunda yardımcı olmak sizi mutlu edecek. Hayatınız için önemli kararlar almak arzusunda olabilirsiniz. Geçmiş değerlendirmeleri yapabilirsiniz.

        BOĞA

        Kendinizi eğitmek ve geliştirmek için çok uğraşıyorsunuz. Bu çabalarınızın karşılığını en çok bire bir ilişkilerinizde göreceksiniz. Bugün, arkadaşlarınıza yardım etmek ön plana çıkabilir.

        İKİZLER

        İş bitiriciliğinizi ortak para alanlarınızda gösterebilirsiniz. Kalabalık yerlerde bazı işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye çalışın.

        YENGEÇ

        Özel hayatınızda tutkularınızı sevdiğiniz insana göstermek sizin için önemli olabilir. Sahiplenilmek hoşunuza gidiyor. Partnerinizle geziler ve seyahatlerde bulunabilirsiniz.

        ASLAN

        Aile hayatınız ya da eviniz için atacağınız adımlar sizi daha da güçlü kılabilir. Bugün her şeyi detaylarıyla planlayarak ve parasal konuları gözden geçirerek adım atacaksınız.

        BAŞAK

        Bugün, hem partnerinizle hem de çevrenizde olan insanlarla planlar yapmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız güzelleşebilir. Sevdiğiniz insanı düşünerek hareket edeceksiniz.

        TERAZİ

        Aileniz için yapmanız gerekenler bugün sizi son derece huzurlu ve mutlu kılabilir. Parasal konularda ailenize yardım edebilir, bir yandan da günlük işlerinizle uğraşabilirsiniz.

        AKREP

        Sizinle güçlü irtibat sağlayan veya iyi anlaşan insanlara karşı krediniz sonsuz. Bugün yakın çevrenizle paylaşımlarınız artacak. Gerçekçi adımlar atmaya özen göstermelisiniz.

        YAY

        Dinlenmek veya evinizde miskinlik yapmak isteyebilirsiniz. Parasal anlamda gücünüz yerinde olacak. Arkadaşlarınızdan duyacaklarınız var.

        OĞLAK

        Sevdiğiniz arkadaşlarınıza karşı bonkör ve sevecensiniz. Onlar da sizin güçlü yapınızı seviyor. Yakın çevrenizdeki insanları düşünerek hareket edeceksiniz.

        KOVA

        Sahip olduklarınız ve olacaklarınız bugün sizi yakından ilgilendirebilir. Başka insanlara yardımcı olmak isteyeceksiniz. Herkes sizden etkileniyor.

        BALIK

        Güzel planlarınızı yakın çevrenizdeki güçlü insanlardan alacağınız güzel tekliflerle ortaya koyacaksınız. Bugün hayatın tadını çıkarmak isteyeceksiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ