Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 7 yıl boyunca izlerini sürdü ve...
        36

        İtalyan göçmeni olan Genesio (Gino) Borillo, 1980 yazında küçük bir arabada tüm şehri gezdiği sırada, minik bir kız çocuğuna dondurma satarken görüntüleniyor.

        37

        Gino'nun dondurma sattığı mahalledeki evler de, dondurma arabası da artık yok. Kızıyla birlikte açtığı el yapımı makarna restoranını işletiyor.

        38

        John Church, Kim Guest, Gary Wymer, Mirko Obradovic, Ade Lawrence, Sean Adams ve Mark Winswort müzik tutkunu gençler. Katedral meydanındaki merdivenlere sıkışarak verdikleri bu hatıra pozunun üzerinden 35 sene geçti.

        39

        John, eski arkadaşı Ade ile boş zamanlarında bir grupta müzik yapıyor. Geçimlerini ise boyacılık ve çöpçülükten sağlıyorlar. Mirko tuğla fabrikasında çalışıyor. Kim ve Sean hayatta değil. O zamanlar kasaplık yapan Gary ise geçirdiği bir kaza sonrası bir hafta komada kalmış ama hayata dönmüş. Bir süre Türkiye'de İngilizce öğrettikten sonra ülkesine dönerek endüstriyel temizlik firması işletmeye başlamış.

        40

        Vicki Gracey bir mücevher dükkanında satış asistanı olarak vitrini düzenlerken, dalgın bakışlarıyla Chris Porsz'un dikkatini çekmiş.

        41

        Peterborough'da yaşamayı sürdüren Gracey, bir süre kuaförlerde, restoranlarda çalıştıktan sonra danışmanlık yapıyor. Evli ve iki çocuğu var.

        42

        1985 yılında Peterborough katedralinin önünde poz veren, punk tutkunu Dog ve Tina çifti objektife takıldığında henüz yirmili yaşlarında gençliğin tadını çıkarıyorlardı.

        43

        1990 yılında şehirden ayrıldılar. Evlendiler. İkizleri oldu ama şimdi ayrılar. Tina artık Dorset kasabasında dokuma işleriyle uğraşıp atölyeler verirken, Dog da Güney Galler de bahçıvanlıkla uğraşıyor.

        44