Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Bugün Ay, Koç burcunda dolaşıyor. Baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Estetik operasyonlardan uzak durmalıyız. Protein ağırlıklı beslenmek vücudumuzun ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Aceleci tavırlardan uzak duralım.

        KOÇ

        Bugün, güçlü insanlardan göreceğiniz destekle iş alanlarınızda kimliğinizi destekleyen projeler içinde yer alabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda tepkilerinizi iyi kontrol etmeye çalışın.

        BOĞA

        İsteksiz ve biraz da geri duran yapınızla dış ortamlarda kolay tepki vermeye meyilli olacaksınız. Güçlü insanlardan ilişkiniz veya ortaklı işlerinize önemli destekler alacaksınız.

        İKİZLER

        Sosyal çevrenizle para işleriniz varsa kolay tepki vermeye açık olabilirsiniz. Parasal konulardaki değeriniz iş hayatınızda güzel ve sağlam işbirliklerini karşınıza getirebilir.

        YENGEÇ

        İş alanlarınız yoğunlaşırken, toplum içinde partnerinizle ufak tefek sürtüşmelerden kaçının. Özel hayatınızda partnerinizin size birçok konuda destek olduğunu göreceksiniz.

        ASLAN

        Farklı ve yabancı insanlarla bir arada olabilir veya onlarla birlikte yapılacak işlere yoğunlaşabilirsiniz. İş seyahatleriniz sizi biraz sinirli ve tepkili kılabilir. Sinirlerinize hâkim olmalısınız.

        BAŞAK

        Özel hayatınızdan alacağınız güçle yakın çevrenizdeki konu ve olaylara etkili bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Hafta sonu daha çok ortaklaşa para konularınıza odaklanacaksınız.

        TERAZİ

        (24 Eylül-23 Ekim) Özel hayatınızdaki insana karşı sabırlı olmayı unutmayın ya da o size anlayışsız davranırsa çok üstünde durmayın. Aile hayatınızda maddi anlamda gücü siz elinizde tutacaksınız.

        AKREP

        İş alanlarınızda yakın çevrenizdeki insanlara karşı anlayışsız olmaktan uzak durun. Güçlü iletişim sizi her konuda destekleyecek. Önemli akrabalarınızdan yardımlarınız olabilir.

        YAY

        Aşk hayatınızda anlayışsız ve sabırsız davranmanız mümkün. Borsada yatırım yapanlar anlık kararlardan sakınmalılar. Maddi konularda beklenmedik yardımlar alabilirsiniz.

        OĞLAK

        Düşüncesiz yapınızla ailenizle sürtüşmelere açık olabilirsiniz. Güçlü ve etkili yapınızı sosyal ortamlarınızda ortaya koyacak ve gelecek adımlarınızı hızlandıracaksınız.

        KOVA

        Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde siniriniz tepenize çıkabilir. Enerjinizi düzgün kullanın. Güçlü insanlardan kariyeriniz adına önemli şanslar elde edebilirsiniz

        BALIK

        Parasal konulara vereceğiniz önem artarken, bazı para anlaşmazlıkları oluşabilir. Güçlü arkadaşlarınız kendinizi geliştireceğiniz alanlarda size her konuda destek olacak. HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ