Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        KOÇ

        Bugün maddi konular gündeminizden düşmeyecek. Kendinizi para alışverişi içinde bulacaksınız. İş alanlarınızda kendi kurduğunuz sistemin çalıştığını göreceksiniz. Giderek güçleniyorsunuz ama hâlâ fark etmediğiniz konular var.

        BOĞA

        Güçlü ilişkiler içinde olacağınızdan duygularınızı toparlamanız ve düşüncelerinizi organize etmeniz kolay olacak. İstekleriniz sevdiğiniz insanla sizi karşı karşıya getirebilir. Keyfinizi kaçıracak olan her şeyden uzak durun.

        İKİZLER

        Her ne kadar sosyal bir insan olsanız da sizin de bazen yalnızlığa ihtiyacınız oluyor. Bugün işlerinizi hemen halledip daha çok kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Huzuru aile hayatınızda yakalama arzusunda olacaksınız.

        YENGEÇ

        Sevdiğiniz insanın tavırlarından ve düşüncelerinden etkilenebilirsiniz. Arkadaş ortamlarınızdaki konuşmaların özel hayatınıza uymadığını görmeniz mümkün ancak bugün sosyal ortamlarda aradığınız keyfi yakalayacaksınız.

        ASLAN

        Beraber çalıştığınız etkili insanlar bugün birçok konuda size yol gösterebilir. Bu tür bir fırsat, kariyeriniz açısından oldukça etkili olabilir. Ailenizle olan ilişkilerinizde önümüzdeki birkaç gün dikkatli olmanızda fayda var.

        BAŞAK

        Birilerinden tavsiye almaya ihtiyacınız var zira bu aralar yoğun duygular içindesiniz. Kafanızda bir bulanıklık var. Bu durum sizi takıntı yapmaya itebilir. Dış ortamlarda keyifle yapılacak geziler ve programlar size çok iyi gelecek.

        TERAZİ

        Maddi konularda ailenizle belli planlar yapacaksınız. Ortaya çıkacak küçük pürüzler hesabınızı yeteri kadar düşünerek yapmadığınızı anlatıyor olabilir. Hayatınızdaki insanın düşüncelerini öğrenmeden harekete geçmeyin.

        AKREP

        Özel hayatınızdaki bazı düşünceler kafanızı kurcalayabilir. Bu düşüncelerden kolay kurtulacaksınız. Bu aralar kendinizi yakın çevrenize ifade ederken zorluk yaşıyorsunuz ama en fazla da onlardan destek görüyorsunuz.

        YAY

        İş alanlarınız veya sağlık durumunuz, hayatınızın tam ortasında bir yer edinecek. Diğer insanların durumlarıyla veya yaptıklarıyla fazlasıyla ilgilisiniz. Kendinize biraz ilgi göstermeye ve kendinizi önemsemeye çalışın.

        OĞLAK

        Şu sıralar iş hayatınızda o kadar çok yeni çevreler içindesiniz ki arkadaşlarınızla yapacağınız planlar bugün ilginizi çekmeyebilir. Onları kırmamaya özen gösterin. Sevdiğiniz insana zaman ayırın. Biraz rahatlamaya ihtiyacınız var.

        KOVA

        Aileniz ve iş hayatınız arasındaki dengenin sağlanması gerektiğini siz de biliyorsunuz. Sevdiğiniz insan kalabalık yerler için ısrar ederse, ayrı ayrı programlar yapabilirsiniz. Aile hayatınızda çabuk hareket etmek önemli olacak.

        BALIK

        Yakın arkadaşlarınızla veya kardeşlerinizle planlı bir etkinlik içinde olabilirsiniz. Partnerinizle bazı uyumsuzluklar yaşasanız da birbirinizi anlamayı başarabilirsiniz. Arkadaşlarınız önemli planlarınızda yanınızda olacaklar.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ