Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Bugün gökyüzünde gerçekleşen Merkür-Mars olumlu açısı aracılığıyla fikirlerimiz ve planlarımız için çok çabuk harekete geçebiliriz. Mars’ın harekete geçiren enerjisi sayesinde gün içinde hissedilir şekilde hızlanacağız. Önemli iş görüşmeleri yapmak ve bağlantılarda bulunmak için bu etkili günü kullanmaya çalışmalıyız.

        KOÇ

        Hırslı ve girişken yapınızla sosyal ortamlarda girişimlerde bulunmak ve kendinizi ortaya koymak için uğraşacaksınız. Duygusal olarak etrafınızdaki olaylardan etkileniyorsunuz.

        BOĞA

        Kariyerinizdeki güzel adımlar, cesur ve kendinizi gösteren girişimler sizi yukarılara taşıyabilir. Maddi olanaklarınızı göz önünde bulunduracaksınız. İş hayatınızda iyimserliği elden bırakmayın.

        İKİZLER

        Sevdiğiniz insanla bir seyahat planı devreye girebilir. Ortaklaşa iş yapıyorsanız medya alanlarınızdan yana güzel şanslar yakalayacaksınız. Kişisel isteklerinizi yerine getirmek için hızlanıyorsunuz.

        YENGEÇ

        İşkollarınızda yapılması gereken işleriniz için bugün çok rahat harekete geçeceksiniz. Bir yandan da fikirsel olarak kolay dağılmaya meyillisiniz. Konsantrasyonunuzu sağlam tutmaya çalışın.

        ASLAN

        Harekete geçilmesi gereken konularda sevdiğiniz insanla beraber ortak kararlar alabilir ve fikirlerinizi uygulamak için girişimlerde bulunabilirisiniz. Sosyal çevrenizle anlaşmazlıklarınız olabilir.

        BAŞAK

        Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla fikirsel işbirlikleri devreye girecek. Sanatsal ve yaratıcı işlerinizde de iletişim ayağını kuvvetli bir şekilde devreye sokabileceksiniz. Yapabileceklerinizi gözden geçirin.

        TERAZİ

        Yakın çevrenizle girişeceğiniz planlar bu aralar sizi mutlu edebilir. Uzaklardan alacağınız bazı haberler canınızı sıksa bile, olayları anlamlandırmanız çok kolay olacak. Kendinize zaman ayırmalısınız.

        AKREP

        Fikirleriniz konusunda hırsınızı işinizde ortaya koymak isteyeceksiniz. Bir yandan da ev, aile, yuva konularında güzel bir şekilde organize olacaksınız. Yakın çevrenizdekilerle kısa vadeli planlar yapın.

        YAY

        Bugün iletişimsel işlerinizde enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Hızlı akan ve işlerinizi çabuk toparlayacağınız bir gün olabilir. Özel hayatınızda duygusal iniş çıkışlara dikkat etmelisiniz.

        OĞLAK

        Geri plandan yürüttüğünüz işlerinizde etkili adımlar atacaksınız. Maddi konularda harcamalarınızı bütçenize göre oluşturmalısınız. Sağlığınıza ekstra özen gösterin, dumanlı yerlerden kaçının.

        KOVA

        Arkadaş çevrenizde, aynı idealleri paylaştığınız insanlarla birlikte girişilecek güzel işler devrede olacak. Canınız doyasıya eğlenmek isterken bazı işlerin sorumlulukları buna izin vermeyebilir.

        BALIK

        Beraber çalıştığınız insanlarla, grupsal enerjilerle özellikle kariyerinizde güçlü adımlar atabilirsiniz. Evinizde vakit geçirmek istiyorsunuz ama yaşayacağınız olaylar buna izin vermeyebilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ