Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Bugün Ay, İkizler burcunda dolaşıyor. Davranışlarımızda tutarsızlık olabilir. Önemli kararlar almamakta fayda var. Bugünlerde birbirimizi daha iyi tanıyabilir, ilişkilerimizi güçlendirebilir, yeni insanlarla tanışabiliriz. Partnerimizle daha çok konuşma isteği duyabiliriz.

        KOÇ

        Yaratıcılığınız ve sezgileriniz devrede olabilir. Ortaklaşa para alanlarınızda oluşan gelişmeler, keyfi harcamalarınızı körükleyebilir. İletişiminizde kafa karışıklığına dikkat etmelisiniz.

        BOĞA

        Sosyal ortamlarda ortaya koyacağınız ortaklı işlerinizde kafa karışıklıkları ön planda olacak. Sevdiğiniz insanla, kalabalık ortamlarda zorlanabilirsiniz. Beklentilerinizi fazla büyütmeyin.

        İKİZLER

        Dış ortamlarda bulunmak sizi rahatlatabilir. Bugün kendi isteklerinize göre hareket edecek ve kafanızı kurcalayan yapmanız gereken işlerden bir parça da olsa sıyrılacaksınız.

        YENGEÇ

        Diğer insanlara yardım etmek, âşık olduğunuz insanla planlar yapmak hoşunuza gidebilir. Gün içinde hareketli olacaksınız. Bu aralar kendinizi ruhen güçlü hissediyorsunuz.

        ASLAN

        Aile hayatınızda yardımsever etkilerle hareket edeceksiniz. Sosyal ortamlarınız hareketli olabilir. Arkadaşlarınızla dışarıda ya da kendi evinizde güzel planlarınız olacak.

        BAŞAK

        Özel hayatınızda ve yakın çevre ilişkilerinizde sevecen yanlarınızla hareket edeceksiniz. Yaratıcılığınız yüksek olacak. Göz önünde olacağınız ortamlarda kendinizi mutlu hissedebilirsiniz

        TERAZİ

        Maddi konularda yeni çözümler üretmekten çekinmiyorsunuz. Seyahatlerinizde ve dış ortamlarda dağınık etkilerden kurtulun. Kafa karışıklığı bir şeylerinizi unutmanıza neden olabilir.

        AKREP

        Hayatınızla ilgili konuşmaların, yaratıcılıkla ilgili işlerinizde size istediğiniz kapıları açtığını fark edebilirsiniz. Para harcamalarınız duygusal boşluklardan kaynaklı olabilir, aman dikkat!

        YAY

        Yaratıcılığınızı sevdiğiniz insanın hayatına göre belirleyeceksiniz. Özel hayatınızda duygusal sorunlara açık olmanıza rağmen bunları aşabileceğiniz bir gün olacak.

        OĞLAK

        Arkadaşlarınıza karşı hem keyifli hem de ciddi yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Ekstradan ortaya çıkacak bir iş gündeme gelebilir. Alışkanlıklarınızda aşırıya kaçmayın.

        KOVA

        İş alanındaki görüşmelerinizden fayda sağlayabilirsiniz. Aşk dolu bir gün geçirebilirsiniz. Eğlenceye düşkünlüğünüz artabilir. İhtiyaçlarınıza göre alışveriş yapın.

        BALIK

        Önemli işlerinizde görüşmeleriniz artabilir. Hayata ciddi gözlerle yaklaştığınız bir dönemdesiniz. Bugün, evinize ve ailenize gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ