Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Bugün ve yarın Ay, Yengeç burcunda dolaşacak. Bugünlerde geçmişe duyulan özlem artar. Ailemizi ve sevdiklerimizi koruma içgüdüsü daha çok ön plana çıkar. Duygularımızın en yoğun yaşanabileceği zamanlardır. Duygusal anlamda fedakâr davranışlarda bulunabiliriz.

        KOÇ

        Bu dönemde sadece kendiniz için harcamalar yapmayacak, aile hayatınıza daha fazla önem vereceksiniz. Diğer insanlara yardım etme isteğiniz çok yüksek görünüyor.

        BOĞA

        Özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde kendinizi istediğiniz gibi ortaya koyabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın dikkatini rahatlıkla çekeceksiniz. Çevrenizle uyumlu bir gün geçireceksiniz.

        İKİZLER

        Renkli ve bir o kadar da anlamlı bir gün olacak. Gerek profesyonel gerekse özel işlerinizde keyifli zaman geçireceksiniz. Kendinizi günün getirdiği küçük sürprizlere bırakın.

        YENGEÇ

        Bugün, kendi beklentilerinize odaklı olabilirsiniz. Yeni yerler keşfetmeye ve gezip dolaşmaya oldukça açıksınız. Eğitime ve seyahate dayalı işlerinizde keyifli etkileriniz bulunuyor.

        ASLAN

        Aile bireylerini mutlu etmek ön plana çıkacak. Bugün, değer verdiğiniz akrabalarınızdan ya da sizi iyi tanıyan arkadaşlarınızdan bir grubu evinizde ağırlayabilirsiniz.

        BAŞAK

        Arkadaşlarınızla birlikte keyifli bir gün geçireceksiniz. Sizi şaşırtacak ya da mutlu edecek beklenmedik haberler alabilirsiniz. Gireceğiniz ortamlarda gözler sizin üzerinizde olacak.

        TERAZİ

        Sahip olduğunuz şeyler konusunda tatmin duygunuz yükselecek. Parasal konularda çevrenize yardım edeceksiniz. Hiç beklemediğiniz bir zamanda bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.

        AKREP

        Kendinize vakit ayırmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Yakın çevrenizle de birtakım eğlenceli planlar yapabilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla güzel ve hareketli bir gün geçirmek sizin elinizde.

        YAY

        Ev ve aile ortamlarınızda kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınız oldukça yüksek görünüyor. Bugün, maddi alanlarda aşırıya kaçabilirsiniz.

        OĞLAK

        Sevdiğiniz arkadaşlarınızla güzel programlar yapabilirsiniz. Enerjinizi biraz daha olumlu kullanmanızda fayda var. Çevrenize önemli işler bağlayabilirsiniz.

        KOVA

        Kalabalık ortamlarda ya da işinizle ilgili konularda çok güzel etkiler altındasınız. Çevrenizdeki insanlardan alacağınız haberler sevincinizi artıracak.

        BALIK

        Bulunacağınız ortamlarda dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Kalabalık yerlerde olmaktan çekinmeyin. Geleceğinize dair olumlu bir dönem içindesiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ