Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (24 Kasım 2016)

        Bugün ve yarın Ay, Terazi burcunda dolaşıyor. Terazi burcu böbrekleri, kalça ve basenleri, bel bölgesini temsil ettiğinden böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Özellikle öğleden sonraları bol su içmek faydalı olacak. İkili ilişkiler ön planda olacağından, ilişkilerimizi geliştirmek ve bitirmek için uygun günler. Tiyatro, konser, opera etkinlikleri hoş olabilir.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün özel hayatınıza zaman ayıracaksınız. Sevdiğiniz insanla aranızdaki dengeyi iyi koruyun. Duygusal olarak çok çabuk sıkılacaksınız. Yeni yerler görmek sizi heyecanlandırıyor.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günlük rutin işleriniz size soluk aldırmayabilir. İş yaptığınız insanlarla duygusal olarak anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz insanı ihmal etmeyin, ona mutlaka zaman ayırın.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda veya çocuk alanınızda vaktinizi ayırmak zorunda olduğunuz işler var. Uyumlu yapınızla özel hayatınızda dengeli bir gün yaşamak sizi çok fazla yormayacak.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli işleriniz konusunda aile büyüklerinizden destek veya tavsiye alabilirsiniz. İşlerinizi evden halletmek öne çıkabilir. Bazı işlerinizde sıkılganlıklarınızı çok belli etmeyin

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Moraliniz, rahatınız ve iletişim gücünüz oldukça yüksek. Sevdiğiniz insanlarla vakit geçirebilirsiniz. Sıkılganlıklarınızla keyifli zamanlarınızı bozmamaya özen gösterin.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yuvanızla ilgili düşündüğünüz maddi konulara eğilmenizde fayda var. Kazançlarınıza ve sahip olduklarınıza dair düşündüğünüz planlarınız varsa onları hayata geçirmeye çalışın.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendi beklentileriniz ön planda olurken, özel hayatınıza gereken özeni göstermek istemeyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla birbirinize karşı olan anlayışınızı biraz daha artırmalısınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Canınız yalnız kalmak isteyebilir. İş hayatınızdaki değişimler ve bu alandaki bazı zorlanmalar işinizi gözünüzde büyütebilir. Yakın çevre iletişiminizde dikkatli olmalısınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenize ayıracağınız vakit artacak. Canınız eve tıkılmak istemeyebilir. Kendinizi dışarıya atacak programlara ihtiyacınız var. Maddi konularda kimseyle tartışmayın.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Enerjinizi dış çevrelere harcadığınızdan, kendinize ayıracağınız vakit azalmış durumda. Biraz dinlenmeye çalışırsanız her şey daha güzel olabilir. Planlarınızı organize edin.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün daha çok dış ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Gelecekle ilgili planlarınız artarken, çevrenizden alacağınız geri dönüşleri göz ardı etmeden harekete geçin.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aileniz ve sevdiklerinize yapacağınız harcamalar gündeminizi meşgul edebilir. Bu aralar önemli planlarınız var ama uygulamaya geçmek için biraz daha beklemeniz gerekiyor.

        HANDE KAZANOVA/GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ