Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İlişkiler Aldatan her erkeğin yaptığı 13 şey
        4

        Uzak davranıyorsa

        Sizi kendinden uzaklaştırmaya, iç dünyasından uzak tutup içine kapalı bir tutuma büründüyse, yolunda gitmeyen bir şeyler olabilir. Önce kendinizi tartmanız onu kıracak bir şey yapıp yapmadığını düşünmeniz, sonra da onunla konuşarak neden uzak davrandığını sormanız akıllıca olacaktır. Nedensiz uzaklaşmalar, başkasıyla yakınlaşmanın sinyali olabilir...

        5

        Artık sevişmek istemiyorsa

        En son ne zaman cinsel olarak yakınlaştığınızı hatırlamıyorsanız, işler vahim bir boyut almış demektir. Birey için bir ihtiyaç olan cinselliği, başka bir partnerle yaşıyor olabilir. Herhangi bir sağlık problemi olmadığından emin olun ve sonra neden cinsellik yaşamadığınızı sorgulayın. Alacağınız cevap sizi bir şeyler konusunda emin kılacaktır.

        6

        Sizi kendisini aldatmayla suçluyorsa

        Şaşırtıcı olabilir ama genelde aldatan taraf, karşısındakini aldatmakla suçlar. Bu sayede siz onu aldatmadığınıza ikna etmek için elinizden geleni yaparken, o da kendince haklı olarak sizden uzaklaşabilir. Hatta aldattığı için kendini haklı görebilir ve asıl kendisinin aldattığı gerçeğinin asla ortaya çıkmayacağını düşünür... Sizi durduk yere aldatmakla suçlayan bir partnerden koşarak uzaklaşabilirsiniz...

        7

        Size yalanlar söylüyorsa

        Nerede olduğu, kiminle olduğu, ne yaptığı konusunda yalanlarını yakalamaya başladıysanız tehlike sinyalleri çalıyor. Bazen yalan söyleyen insanlar, gereksiz bir şekilde fazla bilgi verirler. Aklınızda hiçbir soru işareti bırakmayacağını düşünmek, bu davranışın çıkış noktasıdır.

        8

        Durduk yere kavga çıkarıyorsa

        Olu olmadık şeylerden kavga çıkmaya başladıysa, ilişkinizi gözden geçirmenin zamanı gelmiştir. Gittiğiniz restoran seçimi, dinlediğiniz müzik, geç kalmalarınız artık onun gözüne batmaya başladıysa, tehlike çanlarına kulak verebilirsiniz.

        9

        Size başka bir isimle seslendiyse

        Sevgilinizin aklını karıştırıp, size başka bir isimle seslenmesine neden olacak ne olabilir ki? Freudyen olarak baktığımız zaman, yanlışlıkla söylediği isim, içinde sürekli tekrarladığı isim olabilir.

        10

        Son zamanlarda aldatanları kınıyorsa

        Birden bire aldatan insanlar hakkında konuşup, onları ne kadar ayıpladığını anlatmaya başladıysa, ne olduğunu sorabilirsiniz. Aldatmak elbette kötü bir şeydir ama ne oldu da bu kadar ateşli bir şekilde aldatmayı kötülemeye başladı? Yoksa yolunda gitmeyen bir şeyler mi var?

        11

        Partnerini aldatan arkadaşlarla görüşüyorsa

        Bu aralar bir anda sevgilisini aldattığını bildiğiniz arkadaşlarıyla daha fazla zaman geçirmeye başladıysa, bu samimiyetin sebebini sorun. Ne oldu da bir anda bu insanlara yakınlık duymaya başladı? Aldatan erkeklerin %80'i aldatan arkadaşlarıyla daha fazla görüşüyor...

        12

        Sizi huzursuz eden bir şeyler varsa

        Kadınların önsezileri genelde güçlüdür; hislerinize güvenin. Eğer sizi şüphelendiren, huzursuz eden bir şeyler varsa üzerine gidin. Ortalığı bulandırmadan, sessiz sakin bir şekilde sizi şüphelendiren şeyleri araştırın.