Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (28 Kasım 2016)

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Kendinizi ve etrafınızdaki olayları gözden geçirmek için uygun bir gün olacak. Önemli kararlar almamalı ve kendinizi olayların akışına bırakmalısınız.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Gün içinde duygusal taraflarınızı göz ardı edebilirsiniz. Parasal konularda önemli konuşmalar akarken kararlarınız için yarın oluşacak yeniayı beklemelisiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Haftaya rutin işlerinizle başlıyorsunuz. Önemli işlerinizi bugün tamamlamalı, yenlikleri hayatınıza davet etmek için yarın oluşacak yeniayı beklemelisiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Günlük akışınızı düzenlerken çok büyük adımlardan kaçının. İş sorumluluklarınız yüksek ama henüz kafanızdaki yenilikler adına desteklenmiyorsunuz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Ev ortamlarında bulunmak önem kazanırken, aile hayatınızda işlerinizi istediğiniz gibi yönetemeyebilirsiniz. Çevrenizden destek almaya çalışın.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        İletişimsel koşturmalarınız sizi yormuş durumda. Ailenizle ilgilenmek istiyorsunuz yalnız önemli girişimleriniz için yarın oluşacak yeniayı beklemelisiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Kafanızdaki açılımlarınız için yarın oluşacak yeniayı beklemelisiniz. Maddi konularda hırslarınızı gözden geçirmelisiniz.

        AKREPGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Kişisel istekleriniz konusunda kafanıza göre davranma isteğiniz yüksek olacak. Maddi konularda başlangıçlar yapmak için yarın oluşacak yeniayı bekleyin.

        YAYGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Kendinizi olayların akışına bırakmak ve geri planda durmak önem kazanıyor. Hayatınızı yapılandırırken, sabırsız adımlar atmaktan kaçınmalısınız.

        OĞLAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Gelecek arzularınız, sosyal çevrenizdeki konuşmalarla şekilleniyor. Sosyal ortamlarınız için para harcama dürtünüz şu sıralar son derece yüksek.

        KOVAGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        İş hayatınızdaki konuşmalarınız hız kazanabilir ama bunlardan verim alamayabilirsiniz. Geleceğiniz adına atacağınız adımlar için acele etmeyin, az kaldı.

        BALIKGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Dış ortamlarda vakit harcamak veya bir seyahatin yorgunluğunu üzerinizden atmak isteyebilirsiniz. Kariyerinizde güzel adımlar söz konusu.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ