Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (1 Aralık 2016)

        Bugün oluşan Güneş-Neptün dik açısıyla, enerjimiz her zamankinden daha düşük çalışabilir. Sağlığımıza dikkat etmeliyiz. Özellikle soğuk algınlığına, salgınlara, alerjilere ve kaşıntılara karşı çok dikkatli olmalıyız. Önemli girişimlerimizde, işlerimizde yanılgılara ve aldanmalara kapılmamaya özen göstermeliyiz. Şartların gerçekçiliğinden emin olarak hareket etmemiz gerekiyor.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yabancılarla girişilecek önemli işlerinizde ve iş seyahatlerinizde çok kolay etki altında kalabilirsiniz. Tanımadığınız ortamlarda gerçekçi görünmeyen her durumdan uzak durmalısınız.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizle yapılacak ortaklaşa iş konularında parasal anlamda kandırılmaya açık olacaksınız. Bu süreçte borç alıp vermemeye özen gösterin ve şartların netliğinden emin olun.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aralık ayı, ortaklaşa parasal konular ve sevdiğiniz insanla yapılacak seyahat planlarıyla başlıyor. Aldanmalara açık olacaksınız. Ailenizin sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hem özel hayatınızdaki hem de iş konularındaki sorumluluklarınızın giderek artacağı bir süreç başlıyor. İşinizle ve sağlığınızla ilgili konulara odaklı bir ay geçireceksiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş konularınız hızlanıyor. Bugün yanılgılara dikkat edin. Önemli parasal işleriniz varsa başka bir güne kaydırmakta fayda olabilir. Gün içindeki harcamalarınız yanıltıcı olabilir.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda yanıltıcı durumlara hazırlıklı olun. İlişkilerinizde hassasiyetler oluşabilir. Aşk hayatınız ve çocuk ilişkileriniz aralık ayındaki başlıca gündem maddeleriniz olabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aralık ayında, fikir alışverişleriniz yüksek olacak. Bugün özellikle iş anlaşmalarınızda insanların sizi kandırmasına veya yanlış yönlendirmesine açık olabilirsiniz. Dikkatli olun.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Riskli işlerde bulunmayın, para harcamalarınıza dikkat edin. Çocuk, aşk ve eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi yanıltabilir. Bunun sonucunda ileride sıkıntı çekebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda ve kişisel girişimleriniz konusunda dikkatli olmanız gerekecek. Hayal kırıklıkları, gerçekleri görememe ve olaylara hayalci yaklaşma gibi etkileriniz devrede olacak.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aralık ayı harekete geçmemeniz gereken aylardan biri. Özellikle bugün girişimlerinizde çok dikkatli olun. Çevreniz tarafından kandırılmaya ve aldatılmaya açıksınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda önemli işlere kalkışmayın. Arkadaşlarınız sizden parasal destek isteyebilir. Organizasyon işlerinizde enerjiniz düşük çalışabilir. Yaratıcılığınızı konuşturun

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugüne denk gelen önemli iş görüşmeleriniz ve anlaşmalarınız varsa aldanma etkisine karşı hazırlıklı olmalısınız. Gün boyunca enerjinizi istediğiniz gibi kullanamayabilirsiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ