Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (2 Aralık 2016)

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün Oğlak burcuna geçen Merkür’ün iş ve kariyer alanlarınıza kaymasıyla bu alanlarda çözümcü yönleriniz ortaya çıkacak. Önümüzdeki 2 hafta boyunca daha çok iş konularınıza kanalize olacaksınız.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün itibarıyla seyahat, eğitim, hukuk ve medya konularınızdaki konuşmalarınız ve görüşmeleriniz artmaya başlayacak. Bu alanlarda yaşayacağınız sorunlara etkili ve pratik çözümler üretebilirsiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para alanlarınızda çözüme yönelik hareket etmeye başlayacaksınız. Bir ödeme çizelgesi hazırlayabilir, banka işlerinizi düzene sokabilirsiniz. Gizemli konular hakkında konuşmak hoşunuza gidecek.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün ve sonrasında özel hayatınızda yaşayacağınız sorunlara çözüm üretmek daha kolay görünüyor. Sevdiğinizle konuşmayı denemelisiniz. Başkalarına danışmak ve onlardan görüş almak isteyeceksiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ve sağlık alanlarınızdaki konuşmalarınızı ve görüşmelerinizi artırıyorsunuz. Kafanız hızlı, net, pratik ve gerçekçi çalışacak. Bir yandan da sağlık kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir döneme giriyorsunuz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün ve sonrasında aşkı daha fazla konuşabilir, sorgulayabilir veya varsa bu alandaki sorunlarınıza netlik getirmek isteyebilirsiniz. Çocuğunuzla iletişiminiz artıyor. Öğrenmeye veya öğretmeye açıksınız.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailevi meselelerin üzerine daha fazla düşecek ve ailenizle olan iletişiminizi hızlandıracaksınız. Bu alanlarda yaşadığınız sorunlara kesin ve net çözümler üretmek isteyebilirsiniz. Bu konuda başarılı olacaksınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizle olan iletişiminiz artıyor. İfadenizde ve işlerinizde sorunlarınıza kesin ve net çözümler üretmek, kontrolcü davranmak önem kazanabilir. Kendinizi geliştirmeye ve öğrenmeye açıksınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün itibarıyla parasal konular hakkında daha fazla düşünecek, parayla ilgili konuşmalar içine gireceksiniz. Ticari hayatınız hareketlenebilir. Bu alandaki sorunlara disiplinli ve net tavırlarla yaklaşabilirsiniz

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün Merkür’ün sizin burcunuza geçmesiyle beraber ifade konusunda rahatlıyorsunuz. Kendinizle ve hayatınızla ilgili konuşmalarınız artabilir. Önemli görüşmeler ve anlaşmalar içine girebilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ruhsal konulara ve bilinçaltındaki düşüncelerinize odaklanacağınız bir döneme giriyorsunuz. Olayları gözden geçirebilir, planlarınızı oluşturabilirsiniz. Sırlarınızı kimseyle paylaşmayın, dedikodunuz yapılabilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızla yapacağınız planlı ve net organizasyonlar devreye girebilir. Onlarla paylaşımlarınızı ve iletişiminizi artıracaksınız. Arkadaşlarınıza yardım etmek ya da onlardan yardım almak isteyebilirsiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ