Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (6 Aralık 2016)

        Bugün ve yarın Ay, Balık burcunda olacak. Unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Sulu gıdalarla beslenmeye çalışalım. Yapraklı sebzeler ekmek ve toplamak için harika bir gün. Evimizdeki saksı çiçeklerini gözden geçirebilir, çiçeklerimizi sulayabiliriz. Duygusallığımız artabilir. Hayal kurabilir, sevdiğimiz insanlarla empati kurabiliriz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenizdeki insanlara işleri konusunda yardım etmek size mutluluk veriyor. Hayatınız için önemli kararlar almak arzusunda olabilirsiniz. Önemli parasal işlerinizi organize edebilirsiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konulardaki harcamalarınızı bu hafta abartmayın. Kendinizi eğitmek ve geliştirmek için çok uğraşıyorsunuz. Bu uğraşılarınızın karşılığını en çok bire bir ilişkilerinizde göreceksiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş bitiriciliğinizi ortak para alanlarınızda gösterebilirsiniz. İş hayatınızda kuracağınız ilişkilerde tutkularınızla hareket edeceksiniz. Toplum önünde kafa dağınıklıklarına karşı dikkat olmalısınız.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda düşündüklerinizi sevdiğiniz insana aktarmak önemli olabilir. Sahiplenilmek hoşunuza gidiyor. Partnerinizle gezebilirsiniz. Dış ortama dayalı işlerinizde gözünüz açık olsun.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Her şeyi planlayarak ve parasal konuları gözden geçirerek adım atacaksınız. İşlerinizi sırasıyla yapacaksınız. Parasal ödemelerinizde bugün dikkatli olun çünkü kafa dalgınlıkları sizi etkileyebilir

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda partnerinizle ve varsa çocuğunuzla planlar yapmak isteyebilirsiniz. Güçlü iletişimle aşk hayatınız giderek güzelleşebilir. Sevdiğiniz insanı düşünerek hareket edeceksiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aileniz için yapmanız gerekenler sizi mutlu kılabilir. Bugün, parasal konularda onlara yardım edebilir ve günlük işlerinizle uğraşabilirsiniz. İş alanlarınızda duygusal dalgalanmalara açıksınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sizinle güçlü irtibat sağlayan veya iyi anlaşan insanlara krediniz sonsuz. Yakın çevrenizle paylaşımlarınız artacak. Bugün, aşk hayatınızı gözünüzde fazla büyütmeye meyilli olacaksınız

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Para gücünüzün iyi olması size kendinizi daha iyi hissettirecek. Hayatınızda etkili olan kişilerden fayda sağlayabilirsiniz. Aile hayatınızda duygusal karmaşalar veya bazı belirsizlikler oluşabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz arkadaşlarınıza karşı oldukça bonkörsünüz. Onlar da sizin güçlü yapınızı seviyor. Bugün yardımlaşmalar devrede olurken iletişimsel işlerinizde daha kararlı hareket etmeniz gerekebilir

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Başka insanlara yardımcı olmak ve güçlü yapınızla hareket etmek isteyeceksiniz. Herkes sizden etkileniyor. Maddi konularda insanlara yardım etmek sizi mutlu edip rahatlatıyor.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güzel planlarınızı güzel tekliflerle ortaya koyacaksınız. Gelecek planlarınıza karşı tutkularınız önem kazanıyor. Bir de kafa karışıklıklarınızı bir kenara bırakabilirseniz hayat daha net akabilir

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ