Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Bilecik'te minibüs şoföründen sürpriz evlenme teklifi

        Bilecik'te minibüs şoförü, arkadaşlarıyla beraber minibüslerin üzerine 'Benimle evlenir misin?' yazarak kız arkadaşına sürpriz evlenme teklifi yaptı.

        Şehir hattında minibüs şoförlüğü yapan İzzet Taş, iki yıldır tanıdığı Büşra Korun için hatta çalışan diğer arkadaşlarının desteğiyle yan yana dizdikleri 10 minibüsün üzerine "Benimle Evlenir misin?" yazdı.

        Evine gitmek için bindiği minibüs durdurulan Korun, sürpriz karşısında gözyaşlarını tutamadı. Taş, beraberinde getirdiği yüzükle, kornalar ve meşaleler eşliğinde Korun'a evlenme teklifinde bulundu. Korun'un teklife "Evet" demesinin ardından çift, müzik eşliğinde dans etti, çiftetelli oynadı.

        Taş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, minibüsleri çok sevdiğini, kız arkadaşına yapacağı teklifin de bu şekilde olmasını istediğini belirterek, ''Kendimize yakışır şekilde, kendimize öz olarak yapmamız gerekir dedim. Allah razı olsun arkadaşlarımız destek çıktılar. İçimizden gelerek hazırladık, sevgilimize değer bir şey olsun dedik. Ömür boyu hiç unutmasın. İnşallah öyle olur.'' ifadelerini kullandı.

        Arkadaşları, evlilik yolunda ilk adımı atan çifti tebrik etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ