Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları! 12-18 Aralık burç yorumları!
        1

        Koç Burcu:

        Bu haftabaşı maddi konularda önemli işleriniz varsa öğlen saatlerine kadar biraz daha dikkatli olmalısınız sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Öğleden sonraysa iletişimsel konuların hızlandığını göreceksiniz. Hayat sizi birçok açıdan destekliyor olacak. Hayat enerjiniz hem yüksek akacak, hem de olaylara çok geniş ve esnek bir açıdan yaklaşacaksınız.

        2

        Önemli işlerinizde farklı ve sıradışı yaklaşımlarınız, yabancı şirketlerin, insanların ilgisini çekebilir. Eğitimsel konularda da şans ve fırsatlı birgün. Önemli ticari anlaşmalar içine girebilirsiniz. Çarşamba günü yakın çevre evinizde gerçekleşen Dolunay iletişimsel konularda bazı hassaslıkları ve kararları karşınıza getirebilir.

        3

        Akraba, kardeşlerinizle olan bağlantılarınıza bu dolunay dikkat edin. Yine onların hayatındaki hassas oluşumlara şahit olabilirsiniz. Enerjinizi dış ortamlara harcadığınız bu dönemde yakın çevrenizle ve burada olan olaylarla uğraşmak sizi zihinsel olarak yorabilir. Denge sağlamak dolunay zamanlarında önemlidir, bu yüzden her iki taraf arasındaki dengeyi iyi oturtmaya çalışın.

        4

        Boğa Burcu:

        Bu hafta hayatnıza oldukça keyifli ve esnek yaklaşacağınız haftalardan bir tanesi sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Önemli iş anlaşmaları, keyifli etkileşimler karşınıza gelebilir. İstediğiniz birçok konuyu halletmek imkanınız var.

        5

        Bu haftabaşı öğleden sonra ve birkaç gün boyunca parasal işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Farklı ve sizi heyecanlandıracak gelişmeler, değişik insanlardan alacağınız tavsiyeler haftanızı olumlu kılabilir. Çarşamba günü ikizler burcunda bir dolunay oluşuyor. Bu Dolunay, özelikle sizin para evinizde gerçekleşiyor.

        6

        Yani bu Dolunay ve sonrası 15 gün boyunca yaptığınız işlerin parasal karşılığını göreceğiniz bir dönem olacak. Yani birtakım girişimlerde bulundunuz, adımlar attınız, çok güzel fırsatlar elde ettiniz; şimdi artık bunun meyvesini toplama, ticarete ve yatırıma dönüştürme zamanı sevgili Boğalar. Bu fırsatlar size çok yarayacak ve kendinizi çok iyi hissediyor olacaksınız. Bu Dolunay zamanı elinize bir para geçebilir.

        7

        İkizler Burcu:

        Bu haftabaşı sabah ve öğlen saatlerinde koordine olmakta ve işlerinizi hızlı ve etkili bir şekilde halletme zorlanabilirsiniz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Önemli randevularınız varsa öğleden sonra yapmaya çalışın. Öğleden sonra hayat ritminiz hızlanıyor. Kişisel isteklerinize göre hareket edeceksiniz. Özel hayatınızda işleri toparlama etkiniz var.

        8

        Özellikle ortaklaşa bir işiniz varsa esnek ve anlayışlı yapınızla toplum içinde kolaylıkla diğer insanların dikkatini üzerinize çekeceksiniz. Yine kalabalık ortamlarda sevdiğinizle keyfiniz yüksek olabilir. Çarşamba günü oluşan Dolunayda kendi kararlarınız önem kazanıyor. Özel hayatınıza bu kadar odaklandığınız bir ay içinde kendi isteklerinizi dile getirmek, uygulamak arzusunda olabilirsiniz.

        9

        Bu da zaman zaman partnerinizle aranızda birtakım sürtüşmelere ve sıkıntılara sebebiyet verebilir. Özel hayatınızda bu hassalığı iyi koruyarak ilerlemeye özen gösterin. Zira önümüzdeki hafta Merkür gerileyecek ve sevdiğiniz insanla iletişiminizde birtakım sıkıntılar yaşamaya da başlayabilirsiniz.

        10

        Yengeç Burcu:

        Bu haftabaşı sosyal ortamlar, verilmiş sözler, aktvite ve planlar sizi zorlayabilir. Bir iş çakışması, daha önceden verilmiş bir randevuda ertelenmeler oluşabilir sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Öğleden sonra hayatı biraz daha fazla sorgulayabilirsiniz.

        11

        Bu haftabaşı iş hayatınızda kendinizi gösterebilecek ve önemli işlerde yeni tekniklerle, yeni uygulamalarla diğer insanlardan farklı bir şekilde hareket edeceksiniz ya da böyle farklı hareket eden insanlarla bir araya gelerek önemli işler içinde bulunacaksınız. İşini iyi yapan kişilerle temasınız artabilir.

        12

        Çarşamba günü oluşan Dolunay, kadersel alanınızda gerçekleşecek. Bu süreçte bazı şeyler elinizde olmayacak. Bir olayın iç yüzü ortaya çıkabilir. İş hayatınızda başlattığınız işlerin karşılığını almak düşündüğünüz gibi olmayabilir, bu da zaman zaman düşüncelerinizde sizi yorabilir. Yine bu dolunayda sağlığınıza daha fazla özen göstermeyi unutmayın. Yavaşlamanız gerekiyorsa yavaşlayın ve olayları akışına bırakın.

        13

        Aslan Burcu:

        Haftanıza iş ve kariyer konularınızda bazı işlerinizin elinize dolaşmasıyla başlayabilirsiniz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Öğlen saatlerine kadar yapmak zorunda olacaklarınız gözünüzde büyüyebilir. Öğleden sonraysa önemli bir organizasyon işiyle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

        14

        Bu haftabaşı bir seyahat, iş fırsatı, eğitim fırsatı yüzünüzü güldürebilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız bir seyahat veyahut da tatil olasılığı hayatı esnek ve farklı algılamanıza sebep olacak. Sanatsal işlerinizde değişik, farklı projeler karşınıza gelebilir. Yine etkili insanlardan alacağınız desteklerle yolunuzda ilerleyeceksiniz.

        15

        Çarşamba günü oluşan Dolunay, sosyal çevrenizde hassas birkaç günü işaret etmekte. Arkadaşlarınızın hayatındaki oluşumlara şahit olabilirsiniz ve siz de olaylar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Yine arkadaşlarınızla birebir ilişkilerinizde birtakım duygusal sıkışmalar ortaya çıkabilir. Her halükarda bu Dolunay’da sosyal çevreniz ve özel hayatınızı iyi organize etmelisiniz.

        16

        Başak Burcu:

        Haftanıza seyahat, eğitim konularınız ya da dış ortamlardaki işlerinizle başlıyorsunuz yalnız öğlen saatlerine kadar bu işlerinizde önemli adımlardan kaçının sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Çok büyük sonuçlar beklemeyin, karşılığını alamayabilirsiniz. Öğleden sonra ve bikaç gün boyunca iş hayatınızdaki önemli işler daha rahat akmaya başlayabilir.

        17

        Daha fazla kendinizi işinize ve bu konudaki olaylara vereceksiniz. Bu haftabaşı ortaklaşa parasal konularda hayata daha geniş ve esnek bakmanızdan kaynaklı olarak birçok beklenmedik fırsatı hayatınıza katacaksınız. Çarşamba günü gerçekleşen Dolunay, kariyer alanlarınızı etkileyecek.

        18

        Ev ve aile hayatınıza çok yoğunlaştığınız Aralık ayında belki de kariyerinizdeki iniş-çıkışlar ya da birtakım stresli durumlar, aile hayatınıza bu durumların yansımasına sebebiyet verebilir. Bu süreçte kariyeriniz ve aileniz arasındaki dengeyi iyi korumalısınız. Aynı zamanda eşinizin ailesi ve kendi aileniz arasındaki çekişmeler, stresler veya birtakım gergin durumlar bu Dolunay devreye girmeye başlıyor.

        19

        Terazi Burcu:

        Haftanıza ortaklaşa parasal işlerinizle başlayacaksınız ama sabah saatlerinde bir para ödemesi veya transferiniz varsa zorlanmalar oluşabilir sevgili Terazi ve yükselen Teraziler.

        20

        Öğleden sonra daha rahat etkiler altına gireceksiniz. Dış ortamlarda bulunacağınız yerlerde bu Pazartesi bayağı bir hızlı ve dinamik olabilirsiniz yalnız öğleden sonra kafa karışıklıklarına dikkat etmelisiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla farklı adımlar, farklı aktiviteler içinde bulunacağınız birgün.

        21

        Çarşamba günü oluşan Dolunay, seyahat ve eğitim konularını hızlandıracak. İletişimsel konuda başlattığınız işlerinizin karşılığını bu Dolunay’da alacaksınız. Önemli bir iş seyahati gündeme gelebilir, eğitimsel konular ön plana geçebilir, bu hızlanan işinizin detaylarıyla daha fazla uğraşabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar ve uzak çevrneizde bulunan insanlar arasındaki dengeye bu dolunay dikkat edin.

        22

        Akrep Burcu:

        Haftanıza ortaklaşa yapılması gereken işlerinizle başlayacaksınız ama sabah saatlerinde önemli bir toplantınız veya randevunuz varsa ertlemeye çalışın zira sonuç almaktan uzak olabilirsiniz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Öğleden sonraysa işlerinize daha etkili yaklaşabilirsiniz.

        23

        Parasal işlerinizi halletmek için haftanın ilk yarısı daha uygun olacak. İş hayatınızdaki değişimler ve sizin konulara farklı yaklaşımlarınız bu hafta başı parasal konularda güzel ve tatminkar sonuçlar almanıza neden olabilir. Güçlü ve kendi alanında etkili insanlardan destek alacak ve işlerinizi yoluna koyacaksınız.

        24

        Çarşamba günü oluşan Dolunay, ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. Özellikle bu Dolunay’da gözden kaçırdığınız bir ödeme, bir borç ortaya çıkabilir veya bir aydır odaklı olduğunuz parasal konularda elde ettiğiniz birtakım maddi getirileri, çeşitli yatırım araçlarına dönüştürmek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda gözden kaçırdığınız bir sigorta pirimi ortaya çıkabilir, vergi konularına dikkat etmelisiniz.

        25

        Yay Burcu:

        Bu hafta yapılması gereken günlük işlerinizde sabah saatlerinde etkili davranmakta zorlanabilirsiniz sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Öğleden sonraysa özel hayatınız veya ortaklaşa yapılacak işleriniz önem kazanıyor. Birkaç gün boyunca özel hayatınıza daha fazla önem vereceksiniz.

        26

        Pazartesi, aşk hayatınızda beş yıldızlı zamanlardan. Aktiviteler, sportif faaliyetler, sinemaya gitmek, tiyatroya gitmek, birtakım ilginç gösterilere gitmek sevdiğiniz insanla aranızdaki bağı kuvvetlendirebilir, sizin de hayata bakış açınızı daha da geliştirebilir.

        27

        Çarşamba günü oluşan Dolunay, özel hayatınızı ilgilendiriyor. Bu Dolunay ile beraber özel hayatınızda önemli kararlarınızı devreye sokacaksınız. Hassas birkaç gün geçirebilirsiniz çünkü kendi hayatınıza bu kadar odaklı olduğunuz, bir sürü iş fırsatının ve güzel ilişkilerin devreye geldiği bu dönemde, özel hayatınıza biraz daha fazla özen göstermeniz gerekecek.

        28

        Oğlak Burcu:

        Bu haftabaşı aşk ilişkilerinizde sevdiğiniz insanla sabah saatlerinde bazı konularda sıkıntılar yaşayabilrisiniz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Önemli kararlarınız varsa öğlene kadar vermemeye çalışın. Öğleden sonraysa hem bu kararları devreye sokabilir, hem de iş hayatınızda yapılması gerekenleri ele alabilirsiniz.

        29

        Bu haftabaşı aile hayatınızda yapmanız gerekenler konusunda iş bitirici, rahat, esnek tavırlar ön planda olacak. Bazı konuşmalarınızda onların tarafında olmak, aile büyüklerinizden destek almak, onları desteklemek önem kazanabilir. Çarşamba günü gerçekleşen Dolunay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda önemli konu ve olayları karşınıza getirebilir.

        30

        Bu alanlarda ufak tefek hassaslıklarla karşılaşabilirsiniz. İşinize daha fazla önem vermeniz gereken bir süreç ortaya çıkabilir, sağlığınızla ilgili konular daha fazla önem kazanabilir. Bu Dolunay dengeyi iyi sağlamaya çalışın ve işle ilgili önemli bir karar verecekseniz elinizi çabuk tutun zira 19 Aralık’ta Merkür, kişisel alanınızda gerilemesine başlayacak Bu yüzden önemli anlaşmalar ve görüşmeleri 19 Aralık’tan sonra yapmamaya özen gösterin.

        31

        Kova Burcu:

        Bu haftabaşı ailevi konularda önemli kararlardan uzak durmalısınız sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Öğleden sonra ev ve aile işlerinizi daha rahat halletmenin yollarını bulabilirsiniz. Birkaç gün boyunca aşkla, eğlenceyle, keyifle ilerleyeceksiniz ve risk almaktan korkmayacaksınız. Yine varsa çocuğunuzla ilgilenmek öne çıkabilir.

        32

        Bu pazartesi yine hayata keyifle, esneklikle baktığınız ve iletişimsel işlerinizde güzel anlaşmalara vardığınız tarihlerden bir tanesi. Önemli ve güçlü insanlardan göreceğiniz destekler hayata daha olumlu bakmanızı sağlayacak. Çarşamba günü oluşan Dolunay, aşk hayatınızı tetikliyor.

        33

        Birkaç zamandır aşkla ilgili konularda birtakım sıkıntılar, geriye çekilmeler yaşadınız, daha fazla işinize kanalize oldunuz; işte bu Dolunay ile beraber aşk hayatınız hareketlenmeye başlayacak, özel hayatınıza sevdiklerinize daha fazla önem göstereceksiniz. Sosyal çevrenizi ve arkadaşlık ilişkilerinizi geri plana alarak aşk hayatınıza kanalize olmalı ve artık biraz kendinize özne göstermelisiniz. Çevrenizdeki olaylarda bu dolunayda hızlanacak.

        34

        Balık Burcu:

        Bu hafta iletişimsel konularda sabah saatlerinde bazı aksamalar ve isteksizlikler olsa bile öğleden sonra daha rahat hareket etmeye başlayacaksınız sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Birkaç gün boyunca aile işleriniz veya ev konularınız önem kazanıyor.

        35

        Bu hafta kariyerinizde para işleriniz varsa bu para işlerinizde güzel sonuçlar almaya yatkınsıınız. Bir yandan da maddi konularda hayat ve çevrenizdeki insanlar sizi destekleyecekler. Çarşamba günü oluşan Dolunay ev, aile ve yuva alanlarınızı ilgilendiriyor. Bu Dolunay’da ilginizi daha fazla ailenize ve yuvanıza kaydıracaksınız.

        36

        Uzun zamandır belki de onları ihmal ettiniz, iş ve kariyer sorumluluklarınız daha fazla ağır bastı ama bu Dolunay ile beraber daha fazla aile hayatınızda kendinizi göstermek önem kazanacak. Duygusal konular, duygusal temalar yine bu süreç ile beraber karşınıza gelebilir. Evinizin güvenliğini bu dolunayda ihmal etmeyin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ