Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 2017 yılı burç yorumları, Hande Kazanova'dan yıllık burç yorumları
        1

        2017'DE BALIK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

        2017 Yılında kariyer ve para temalarına odaklı olacaksınız sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Başkalarının kaynaklarından en güzel şekilde faydalanabilirsiniz. Bu süreçte beklenmedik insanlardan ve yerlerden hayatınızı iyiye doğru değiştirecek etkiler göreceksiniz. Elinize sorunlu ve çözümü zor olan daha önceden uğraştığınız bir miras geçebilir. Eşinizin veya partnerinizin parasal olarak hayatında da güzel gelişmeler yaşanabilir. Sigorta ve vergi konularında şans sizden yana olacak. Geçtiğimiz yılda kariyeriniz türlü aşamalardan geçmiş olabilir hala da geçiyor. İş hayatınızda karşınıza fırsatlar çıkacak ama bu fırsatlara verdiğiniz tepkiler önemli olacak sevgili balıklar. Zorlandığınız konuları artık nasıl avantaja çevireceğinizi biliyorsunuz.

        2

        İŞ/PARA/KARİYER

        Parasal konularda 10 Ocak ta sinirli ve gergin olabilir, her zamanki rutininizin dışında hareket edebilirsiniz. Hayat bu ay yine de parasal konularda ilginç fırsatları karşınız getirebilir. 12 Ocak ta parasal bir işinizde fırsatlarınız yüksek. Bazı işlerinizde engeller ve sonlanmalarsa 19 Ocak ta devrede. 01-02 Şubat’ta ortak parasal işlerinizde arkadaşlarınızın da işin içine dahil olacağı projeler karşınıza gelebilir. 03 Şubat itibarıyla maddi konularda güzel ilişkiler içine girebilirsiniz. Kazançlarınızı arttıracaksınız. Agresif, özgürlükçü yanlarınızla girişimleriniz için para harcamalarınız da artabilir.

        3

        11 Şubat’taki parçalı Ay tutulması iş, hizmet alanlarınızda hızlı ve beklenmedik gelişmeleri karşınıza getirebilir. İşinizle ilgili konularda duygusal kararlar karşınıza gelebilir. 26 Şubat’ta oluşan Güneş Tutulması, kişisel evinizde gerçekleşiyor. Bu Tutulma zamanında hayatınızla ilgili beklenmedik sürpriz gelişmelere açık olacaksınız. Özellikle 26 şubat a yakın günlerde (+,- 3 gün) doğanlar bu etkiden daha fazla nasiplerini alacaklar. Hayatınızda önemli değişimler karşınıza gelebilir, çok önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz.

        4

        04 Mart’ta Venüs para alanlarınızda gerilemeye başlıyor. 03 Nisan a kadar maddi konularda zorlanabilirsiniz. Elinize geçen paranızda bazı zorlanmalar oluşabilir. Bir kadınla iş yapıyorsanız yine çok dikkatli olun. Büyük bir borcun altına girmeyin. Maddi konularda 07-14 Nisan tarihlerinde seçenekleriniz fazla. Farklı ve sıradışı işler ve parasal konular gündeminize gelecek. Alacak verecek işlerinizden bu sene güzel fayda sağlayacaksınız. 11 Nisan’daki Dolunay ortaklaşa parasal alanınızda gerçekleşecek. Bu tarih civarında ortaklaşa parasal konularda, partnerinizin parayla ilgili alanlarında gelişmelere açıksınız.

        5

        Mayıs ayında hala parasal fırsatlarınız devam ediyor. 03Mayıs’ta merkür’ün düzelmesiyle beraber artık rahat bir nefes almaya başlayacaksınız. 09 Haziran ‘da devreye giren Dolunay ile beraber kariyerinizde önemli birtakım sonuçlara, hassas oluşumlara açıksınız. Başlattığınız işlerin karşılığını alacaksınız. İletişimsel işlerinizde yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. 06 Temmuz dan sonra iş alanlarınızı, hizmet alanlarınızı daha fazla önemseyeceksiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla olan bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz, aranızda birtakım sıkıntı ve problemler varsa bunları çözmek için harekete geçebilirsiniz. 23 Temmuz daki yeniay la birlikte iş hayatınızdaki yeni karar ve başlangıçları uygulamak için güzel bir dönem. İş değiştirebilir, yeni bir işe veya projeye başlayabilirsiniz.

        6

        10- 13-20 Ağustos’ta iş hayatınızda çok güzel şanslar yakalayacaksınız. Başkalarından göreceğiniz parasal destekler sizi yukarıya taşıyabilir. 21 ağustos’ta oluşan Güneş tutulması iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yeni konuları ve başlangıçları hızlı konular ve olaylarla karşınıza getirebilir. Bu süreçte yeni bir işe başlamak, bir iş başvurusunda bulunmak, yeni bir projeye dâhil olmak, işinizle ilgili yeni adımlar atmak önem kazanıyor. Günlük hayatınızın ritminde önemli değişiklikler oluşabilir.

        7

        Ekim ayında para alacak verecek dengesi önem kazanıyor. 02-03 Ekim’de çevrenizin sağlayacağı önemli organizasyonlardan veya etkinliklerden para kazanabilirsiniz. 05 Ekim ve civarında elinize bir para geçebilir. İşlerinizin sonuçlarıyla karşılaşabilirsiniz. 24-26-28 Ekim eğitim, seyahat, ticaret, hukuk, yabancılarla yapılacak işler, ithalat, ihracat, uluslararası ticaret konularında önemli konuşmalar, görüşmeler devreye girecek, bu alanlarda güzel gelişmeler yaşanabilir. 03-09-11-13 Kasım da şans rüzgarını arkanıza alacak, istediğiniz gibi eseceksiniz.

        8

        18 Kasım daki yeniayla birlikte kariyeriniz ve iş hayatınızda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanıyor. Aralık ayında çalışmalarınıza ve iş hayatınıza öncelik verebilirsiniz. Kariyerinizdeki güzel ilişkiler ve adımlar hayatınızı yukarıya taşıyacak. 01 aralıkta parasal konularda çekişmelerinize dikkat edin. İş hayatınızın sorumlulukları, bir yandan da para harcamalarınızı hızlandırabilir. 03 Aralık’ta kariyer evinizde Merkür gerilemeye başlayacak. 23 aralık a kadar önemli başlangıçlardan uzak durun.

        9

        AŞK/ EVLİLİK/ İLİŞKİLER

        12 Ocaktaki Dolunay aşk hayatınızı hareketlendirecek. Sosyal çevrenizden göreceğiniz fayda ve yararı bu dolunayda yeni bir insanla tanışmaktan yana görebilirsiniz. Ya da aşk hayatınıza veya varsa çocuğunuza daha fazla vaktinizi harcamanız gerektiğini farkedebilirsiniz. 12 Mart ‘ta oluşan Dolunay, özel hayatınızı etkileyecek. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda hassas birtakım kararlar karşınıza gelebilir. 20 Mayıs itibarıyla aile, yuva ve ev konularına artık daha fazla odaklanıyorsunuz. Vaktinizi ailenizle geçirmek isteyeceksiniz. Yerleşimle ilgili konular ön plana geçecek. Emlak ile ilgili, ev değiştirme ile ilgili konuşmalar öne çıkabilir.

        10

        04 Haziran’dan sonra enerjinizi aşk hayatınıza harcayacaksınız. Bu alanda mücadeleleriniz ve alınganlığınız artabilir. Sevdiklerinizle vakit geçirmek ve çocuğunuzla vakit harcamak, sportif faaliyetler içine girmek isteyebilirsiniz. 25-27 Haziran’da sevdiğiniz insan için, çocuğunuz için harcamalarınızı ve borçlanmalarınızı arttıracaksınız. Yaz aylarında Temmuz ayında aşk hayatınız sizi hızlandıracak sevgili Balıklar. Sosyal çevreniz ve aşk hayatınız arasındaki sürtüşmelere 02 Temmuz da dikkat edin. Arkadaşlarınızla sevdiğiniz karşı karşıya gelebilir.

        11

        05 Temmuz’dan sonra aile ilişkileriniz güzelleşiyor. Sevdiklerinizle iyi ilişkiler kuracaksınız. 13 Ağustos’ta Merkür, ikili ilişkiler ve evlilik alanınızda gerilemesine başlıyor. İkili ilişkilerinize daha fazla özen göstermelisiniz. Karşı tarafı yanlış anlamaya meyilli olacaksınız, yeni bir ilişki içindeyseniz sıkıntılar ve aksilikler oluşabilir. 05-20-24-30 Eylül tarihlerinde kendinizi kandırmadan, gerçeklikten uzaklaşmadan aşkınızı veya ilişkinizi yaşayın. İş hayatınıza bu kadar odaklıyken 03 aralıkta yaşanacak olan Dolunay aile hayatınıza dikkat çekecek. Ailenize gereken özeni göstermeye çalışın.

        12

        SAĞLIK

        10 Mart- 20 Mart tarihleri ve bu tarihler aralığında doğmuş bir balıksanız bu yıl sağlığınızda ve çevrenizdeki erkeklerin sağlığında bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Özellikle spor yaparken, yürüyüşlerde ve dış ortamlarda kendinizi çok zorlamamaya özen gösterin. 28 Ocaktan sonra enerjinizi iyi kullanamadığınız bir döneme gireceksiniz. Sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekebilir.

        13

        11 Şubatta oluşan Ay tutulması sağlığınıza dikkat çekebilir. Günlük hayatınızın rutininde de değişiklikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. 19 Şubat’tan sonra kendinize olan güveniniz yerine geliyor. Bir anlamda sağlığınızda düzelmeler olabilir. 26 şubat’ta oluşan tutulmayla hem fiziki sağlığınızla ilgili hem de hayati kararlarınızla ilgili çok önemli konular karşınıza gelecek. Hayatınızın yapısı değişiyor. 21 Ağustos’taki Güneş tutulması sağlığınızda hızlı ve beklenmedik olayları karşınıza getirebilir. Dolaşım sisteminize, sırtınıza, tansiyonunuza bu günlerde dikkat edin. Olur olmadık konuları kafanıza takmayın. İş hayatınızdaki sıkıntıların sağlığınızı bozmasına izin vermeyin.

        14

        EĞİTİM

        11 Mayıs’taki Dolunay da eğitim hayatınıza biraz daha önem vermeniz gerektiğini gösteriyor. Mücadelenizi okul hayatınızda ortaya koyacaksınız ama derslere biraz daha asılmanın zamanı gelmiş bulunuyor. 10 Ekim den sonra çok üstüne düşmediğiniz eğitim hayatınızda çok güzel etkiler almaya başlıyorsunuz. 1 yıl boyunca hem akademik konularda, hem de okul hayatınızda şans sizden yana olacak. Yüksek eğitiminize ve okul hayatınıza Kasım ayında asılacaksınız sevgili Balıklar.

        15

        2017'DE KOVA BURCUNU NELER BEKLİYOR?

        2017 gelişiminizi medya, yabancılarla yapılacak işler, ticaret, ithalat, ihracat, yayıncılık, hukuk, iş seyahatleri, eğitmenlik, eğitim, deniz aşırı ülkelerle girişilecek ticaret, turizm sektörlerinde arttırabilirsinizBu alanda bir işiniz olmasa bile, bolca seyahat edecek, yabancı yerlerde tatil yapma imkanı bulacaksınız. Bu sene Jüpiter ve satürn den aldığınız desteklerle kendinizi, fikirlerinizi ve yapacaklarınızı geliştireceksiniz sevgili Kovalar. Yabancı insanlardan, kültürlerden öğrendiğiniz önemli bilgileri iş ve kariyer hayatınıza aktarmanıza çok az kaldı. Bu yıl bolca gezin, görün, gözlemleyin, eksik eğitimlerin üzerine düşün, yılın 2. Yarısında kariyerinizde sizi kimse tutumaz.

        16

        İŞ/PARA/KARİYER

        03 Ocakta parasal bağlantılarınızı kuvvetlendiriyorsunuz. İş ilişkileriniz, parasal yönden kuracağınız fedakar ama anlayışlı adımlar hızlanıyor. 12 Ocaktaki Dolunayda iş, hizmet alanlarınızda önemli sonuçlar alabilirsiniz. 19 Ocak itibarıyla daha fazla ön plana çıkıyorsunuz. Geri planda durmak, hayatı gözlemlemek yerine artık kendinizi hayatın içinde bulmak ve göstermek isteyeceksiniz. 07 Şubat itibarıyla kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz, ikna yeteneğiniz artacak. Bir yandan da iletişimsel konuların daha hızlı aktığını göreceksiniz.

        17

        11-14 Şubat hayati girişimleriniz, adımlarınız anlamında sizi destekliyor. Kendinizi geliştireceğiniz bir dönem ve etrafınızdaki herşeyin sizin hayatınıza güzellik kattığını görebilir, iyimserliğinizi kalıcı sonuçlara ulaştırabilirsiniz. 26 Şubat Güneş Tutulması, para evinizde gerçekleşecek. Bu Tutulmayla beraber, parasal konular hızlı ve beklenmedik olaylarla daha hızlanabilir. Mart ayı girişim ayınız. Çok önemli fırsatlarla karşılaşacak, beklenmedik iş kollarına daha fazla vakit ayıracaksınız. Maddi konularda harcamalarınız 02-04 Mart yüksek olabilir. Yine bugünlerde parasal konularda daha yumuşak yüzlü olacaksınız. Parasal işlerinizde 08-09 Mart ta şanslı etkileriniz var.

        18

        12 Marttaki Dolunay, ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. Banka, alacak, verecek, kredi, vergi, faizle ilgili alanlarda önemli konular, duygusal temalar ortaya çıkabilir. Nisan başı 03 Nisan da para alanlarınıza kayan venüs- 15 Nisan a kadar parasal işlerinizde sizi bunaltabilir. 03 Mayıs’ta merkür ün düzelmesiyle birlikte iletişimsel işlerinizde derin bir nefes almaya başlayacaksınız. 11 mayıs’taki Dolunay, kariyer hayatınızı etkiliyor. Kariyerinizde hızlı ve beklenmedik duygusal konular oluşabilir. Yine satış, reklam, pazarlama, tanıtımla ilgili işlerinizde güzel ilişkiler, güzel sonuçlar elde etmeye yatkınsınız.

        19

        24 Hazirandaki yeniay işle ilgili, hizmetle ilgili konularda yeni başlangıçlarınızı karşınıza getirecek. Bu süreçte yeni bir işe başlamak, yeni bir iş başvurusunda bulunmak faydalı olacak. Kısaca işinizdeki değişimler için bu ayı kullanın. 26 Temmuzdan sonra ortaklaşa parasal konularda becerilerinizi ortaya koyacaksınız. Alacaklarınızı tahsil etmek, aynı şekilde parasal konularda güzel ilişkiler içine girmek, sevdiğiniz insanla daha derin ve duygusal temaslar ve bağlar içinde olacaksınız. 13 Ağustos’ta Merkür, ortaklaşa para konularında gerilemeye başlıyor. 31 Ağustos a kadar parasal konularda harekete geçmemekte fayda var.

        20

        Eylül ayında parasal konularda yanıltıcı etkileriniz var. 05 Eylül deki Dolunay zamanı maddi konular önem kazanacak. Elinize bir para geçebilir. Yalnız yatırımlarınız konusunda iyi bir tavsiyeye ihtiyacınız olabilir. 05-20-24-30 Eylül tarihlerinde parasal olarak gözünüzü açık tutun. Ekim ayı parasal konularda gelişmeleri takip etmek, yatırımlarınıza ve uluslararası açılımlarınızı gerçekleştirmek için daha doğru bir zaman.

        21

        02-03 Ekim tarihlerinde maddi anlamda destekleriniz yüksek, manevra kabiliyetiniz artıyor. Olayları net görmeniz sayesinde daha etkili kararlar alabilirsiniz. 10 Ekimden sonra harika bir döneme giriyorsunuz, bir kere kariyer ve iş alanlarınızda artık rüzgarı arkanıza alacak ve çok önemli açılımlar elde edeceksiniz. 26 Ekim de hayatınızı ilgilendirecek çok önemli bir iş fırsatı kucağınıza düşecek. Çok mutlu olacak ve hayatın size gülümsediğini göreceksiniz. 13 Kasım iş hayatınızda harika ilişkiler kuracak, çok özel teklifler alacaksınız. 09 Aralık’tan sonra kariyerinizde kendinizi gösterecek, kendi etkili ve kontrolcü gücünüzü kariyerinize yansıtacaksınız.

        22

        AŞK/ EVLİLİK/ İLİŞKİLER

        11 Şubat’taki Parçalı ay tutulması Özel hayatınızı, ikili ilişkilerinizi, ortaklaşa adımlarınızı tetikliyor. Bu alanlarda önemli kararlar alabilir, karşınıza gelecek olan olaylarla istediğiniz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. 04 Mart ‘ta akraba, kardeşler ve yakın çevrenizde Venüs geriliyor. Yakın çevrenizdeki kadınlarla olan ilişkilerinizde bazı zorlanmalara açıksınız. 03 Nisan a kadar ilişkilerinize dikkat edin. 21 Nisan dan sonra enerjinizi aşka, keyfe, çocuğunuza harcayacaksınız. Hayatı eğlenceli yönlerle görmek isteyebilirsiniz.

        23

        20 Mayıs itibarıyla kimliğinizi ve tam anlamıyla kendinizi, aşk hayatınızda göstermeye başlayacaksınız. Eğlenceli konu ve olaylar içinde kendinizi bulmak, sportif faaliyetlerde kendinizi göstermek önem kazanacak. Varsa çocuğunuzla ilgili konu ve olaylar daha fazla hayatınızda yer edebilir. Sevme ve sevilme isteğinizin arttığı günler içindesiniz. Bu yüzden aşkı arıyorsanız bu dönemde karşınıza gelebilir. 25 mayıs’taki yeniay ı bu alanlardaki başlangıçlarınız için muhakkak kullanın. Haziran başında aşk hayatınızda çok güzel etkileriniz var. Sevdiğinizle bir seyahat planı 03-13 Haziran da devrede olabilir. 07 Hazirandan sonraysa aşkı konuşacaksınız. Çocuğunuzla iletişiminizi arttıracaksınız. Hayata yüksek oktavdan bağlanabilir, zihninizi dinç tutacak her fikir ve olaydan etkilenebilirsiniz.

        24

        05 Temmuz dan sonra aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla güzel iletişimler içine girecek; esnek, rahat, farklı yapınızla onu etkilemesini başaracaksınız. 23 temmuz da oluşan Yeniay özel hayatınız, ikili ilişkileriniz, evlilikle ilgili kararlarınızı destekleyecek. Bu Yeniay ile beraber evlilikle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. 07 Ağustos’taki Parçalı Ay Tutulması, özel hayatınızda önemli konu ve olayları karşınıza getirecek. Özellikle özel hayatınıza odaklandığınız bu dönemde alacağınız bir karar, kendi hayatınızı etkileyebilir.

        25

        21 Ağustos’taki Güneş tutulmasıyla beraber özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde önemli gelişmeler devreye girecek. Çok önemli kararlar bu tutulma esnasında karşınıza gelebilir. İlişkilerinizi ve çevrenizi destekleyen bir tutulma olacak. Hemen Kasım başında 04 Kasım’da oluşan Dolunay, ev, aile ve yuva alanlarınızda gerçekleşiyor. Ailenize, yuvanıza, sevdiklerinize önem vermek bu Dolunay ile birlikte ön plana çıkacak. 03 aralık ta Merkür sosyal çevre ve arkadaşlık alanınızda geriliyor. 23 Aralık’a kadar arkadaşlarınızla olan iletişiminize dikkat edin. Eski arkadaşlarınızla iletişiminiz hızlanabilir.

        26

        SAĞLIK

        21 Haziran ve sonrasında sağlıklı bir beslenme programı oluşturmalı ve sağlığınıza daha fazla dikkat etmelisiniz çalışma temponuz artabilir ve siz de sağlığınızı önemsemeyebilirsiniz. 09 Temmuzdaki Dolunayda sağlığınıza dikkat edin. Bir olayın iç yüzüyle karşılaşmak sinirlerinizi gerebilir ve sizi melankolik yapabilir sevgili Kovalar. 21 Aralıktan sonra sağlığınıza gerekli düzenmelemeler yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde sağlığınızı gözden geçirin ve sizi üzen kişileri ve olayları artık hayatınızdan çıkarın.

        27

        EĞİTİM

        26 Şubat’taki Ay Tutulmasından sonra eğitimsel konuların hızlandığını görüyor olacaksınız. Bu tarih sonrasında üniversite akademik eğitim hayatınızla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir. Bu sene daha fazla bulunduğunuz şehrin ve çevrenin dışında yerler tercihleriniz olmalı, şansınız bu alanlarda yüksek. 04 Mart’ta eğitim alanlarınızda gerileyen Venüs buradaki güzel ilişkileri zorlayabilir. Kadın öğretmenleriniz, kız arkadaşlarınızla olan iletişiminizi 03 Nisan a kadar dikkat edin.

        28

        Eğitim alanlarınızda 24-25-27 Mart’ta çok şanslısınız. İyimserliğinizi çok abartmayın, derslerinize çalışın, yeniliklerden kolay etkilenecek, farklı tavırlar sergilemeye yatkın olacaksınız. 11 nisan ‘daki dolunayda eğitim konularında bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Burada karşınıza gelen olaylar karşısında hızlı düşünerek adımlar atmak önemli olmalı. 20 Nisan dan sonra 03 Mayıs a kadar derslerinizde iletişim sıkıntıları yaşayabilirsiniz. Ekim ayında öğrenim, eğitim konularınızda fırsatlarınız çok yüksek. Yurtdışında okuyan veya okuyacak olan Kovalar, için yeni bir dönem başlıyor.

        29

        2017'DE OĞLAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

        2017 Yılında büyümenizi ve gelişiminizi en çok kariyer ve iş hayatınızda gerçekleştirebilirsiniz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Bu yıl kariyerinizde çok güzel şanslar yakalayacak, işinizi en güzel şekilde sunmak isteyeceksiniz. Sanatsal faaliyetleriniz hızlanabilir. İnsan kaynakları, aracılık görevleri, iletişim faaliyetleri, insan ilişkilerine dayalı alanlarda, mimarlık, hukuk, danışmanlık, moda, sanat, sinema, tekstil, politikada yükselebilir, başkalarından göreceğiniz saygı ve takdiri önemseyebilirsiniz.

        30

        Kontrol etmeyi seven bir burç olarak etrafınızda oluşan olayları kontrol etmemeyi öğrenmelisiniz. Bırakın hayatınıza hizmet etmeyen kişiler, olaylar, konular gitsin! Dikkat etmeniz gereken en önemli konu, bakıç açınızdaki negatiflik ve kaygılar olmalı. Değişimleri önce kendi içinizde başlatmalı ve değişiminizin karşınıza getireceği sonuçlarla döngünüzü kırmalısınız.

        31

        İŞ/PARA/KARİYER

        07 Ocak’ta Merkür ‘ün düzelmesi sizi rahatlayacak ama asıl hareket etmeniz gereken dönem 12 Ocak ve sonrası olmalı sevgili Oğlaklar. Bu tarihten sonra kendi fikirlerinizi ve planlarınızı hayatınıza taşıyabilirsiniz. 28 Ocak taki yeniay, Maddi konularda, ticari adımlarınızdaki kararları ve başlangıçları hızlandıracak. Önemli parasal konularda bu yeniay ve sonrasını kullanmaya çalışmalısınız.

        32

        11 Şubat’ta oluşan Parçalı Ay tutulması, orta para hanenizde oluşuyor. Ortaklaşa parasal gelirlerinizde beklenmedik ve ani oluşumlar gündeme gelebilir. 14-16-21-23 Şubat ta karşınıza çok özel bir teklif çıkabilir. Kariyerinizde emin ve güzel adımlarla ilerleyecek, hayatın size sunduklarına minnet duyacaksınız. 12 mart ve civarında seyahatleriniz artacak, yurtdışı bağlantılı işlerinize, ticaret hayatınıza, yabancılarla yapılacak her tür işinize ilginizi yönelteceksiniz.

        33

        03 – 15 Nisan arasında satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, ulaşım, teknoloji ve bilgisayar alanlarınızda bazı ilişki skıntılarına hazırlıklı olun. 03-13 Haziran ı bir kenara not edin. Yaptığınız işlerin karşılığını fazlasıyla alabilirsiniz. Çok mutlu, iyimser olacaksınız ve ele aldığınız her işinizin istediğiniz noktalara geldiğini göreceksiniz.

        34

        06 Temmuz itibarıyla ortaklaşa parasal konular ön plana çıkmaya başlıyor. Harcamalarınız, yatırımlarınız, alışverişler, kredi ve borç alışverişleri gibi konularda yaşadığınız sıkıntı ve problemler varsa bunları doğru üslupla halledebileceksiniz. İş alanlarınızda bu ay en şanslı zamanlarınız, 07-14-18-19 temmuz tarihleri. 07 Ağustos’taki Ay Tutulması, sizin para evinizde gerçekleşiyor. Bu Ay Tutulması’yla beraber parasal konularda beklenmedik durum ve koşullarla karşılaşabilirsiniz. Elinize bir miktar para geçebilir.

        35

        21 Ağustos taki tam güneş tutulması ortak parasal konularda önemli ve beklenmedik gelişmeleri karşınıza getirebilir. Partnerinizin veya ortağınızın parasal durumunda da önemli gelişmeler oluşacak. Bu tarihten sonra vergi, borç altına girmek, kredi, miras gibi konular hızlanıyor. Eylül ayında dış dünyayla, yabancılarla yapılacak işleriniz için hazırsınız yalnız şartların net olmaması, gerçekçi olmayan koşullar 20-24-30 Eylülde girişimlerinizde ve adımlarınızda sizi yanıltabilir. Dış ortamlara ve koşullara bağlı işlerinizde beklenmedik sorunlara 14-25 Eylül tarihlerinde açıksınız.

        36

        02-03 Ekim geleceğinizi ilgilendiren işlerinizde, kendinizi geliştireceğiniz alanlarda hayat sizi fazlasıyla destekliyor. Gücünüzü çevrenizdeki isanlara aktaracaksınız. 14 Ekimden sonra patronlarınız ve iş verenlerinizle ilişkilerinizi güçlendireceğiniz bir dönem. Toplum önünde olmaktan mutluluk duyacak ve herkesle temasınızı arttıracaksınız. 19 Ekim deki yeniay ı muhakkak kullanın, aldığınız kararları harekete geçirin, adımlar atın. 24-26-28 Ekim şans sizden yana.

        37

        09-13 Kasım arkadaş ortamlarınızdan veya yeni tanışacağınız insanlardan önemli tekliflerle karşılaşabilirsiniz. 16-17-21 Kasım tarihlerinde de çevrenizi kullanacak ve gücünüzü göstereceksiniz. 03 aralıkta kadersel alanlarınızda gerileyen merkür e dikkat edin. Önemli iş kararlarından uzak durun. İş yaptığınız insanlarla olan iletişiminizde sıkıntılara açıksınız. Yine aynı gün Dolunay iş hayatınızda iletişimden kaynaklı bir olayı karşınıza getirebilir. Sakin olun.

        38

        20 Aralık’tan sonra hayatınızı yeniden kuracağınız ve yapılandıracağınız bir döneme giriyorsunuz. Çalışma sorumluluklarınız çok artacak ama siz sorumluluklarını bilen ve seven bir insansınız. 21 Aralıktan sonraysa kendinize güveniniz yerine geliyor. Kimliğinizi ortaya çıkartacaksınız, plan ve projelerinizi uygulayabileceksiniz, güç kazanacaksınız, sağlığınızda gözle görülür bir değişme olacak, kendinizi daha güçlü ve daha iyi, daha lider hissedeceksiniz.

        39

        AŞK/ EVLİLİK/ İLİŞKİLER

        12 Ocaktaki Dolunay özel ilişkilerinizle, evliliğinizle ilgili duygusal kararları karşınıza getirebilir. Özel hayatınızda veya partnerinizin hayatında önemli sonuçlara ve kararlara ulaşabilirsiniz. 03 Şubat itibarıyla aile bireylerinizle aranızdaki ilişkileri düzeltmek, arabuluculuk yapmak, onlarla paylaşımlarınızı daha fazla artırmak isteyebilirsiniz. Bir yandan boya, badana, tadilat, dekorasyon, dekoratif işlerle uğraşmak, bahçe düzenlemelerine girişmek, eve yeni bir eşya almak veya evinizi yeni baştan yaratmak arzusunda olabilirsiniz.

        40

        04 Mart ta Venüs ev, aile yuva alanlarınızda gerilemeye başlıyor. Kalkıştığınız işlerde bazı sıkıntı ve sorunlara açıksınız. Özellikle bu günlerde kadınlarla olan ilişkilerinizde açmazlar karşınıza gelebilir. 10 Mart’tan sonra enerjinizi aşka, keyfe, eğlenceye, gezmeye, çocuğunuzla ilgili konulara kaydırıyorsunuz. 10 Nisan itibarıyla Merkür, aşk hayatınızda geriliyor. 20 Nisan’a kadar Sevdiklerinizle, flört ettiğiniz kişiyle, çocuklarınızla, eğlence hayatınızda bağlantı kurduğunuz insanlarla yanlış anlaşılmalara açıksınız.

        41

        20 Nisan’dan sonra- 03 Mayıs a kadar aile hayatınızda iletişime dikkat edin. Ev değiştirme, alım satım yapmak merkür düzeldikten sonra devreye girmeli. 21 Haziran’dan sonra artık kimliğinizi ikili ilişkiler alanınıza kaydırmaya başlayacaksınız. Birlikte olmak, birlikte hareket etmek siz güç birliği sağlayacak. Temmuz ayı daha çok özel hayatınıza, ikili ilişkilerinize ve ortaklı işlerinize odaklanabilirsiniz. Zaman zaman aile hayatınızda yaşayacağınız çekişmeler özel hayatınızda birtakım sıkıntı ve problemleri de karşınıza getirebilir.

        42

        02-05 Temmuz da özel hayatınızda da sevdiğiniz insanla birtakım güç çekişmeleri ortaya çıkabilir. 05 Ekim deki Dolunay ev, aile ve yuva alanlarınızda geçekleşecek. Böylelikle, ailenize daha fazla özen göstermeniz gereken bir dönem olacak. Kasım ayında sosyal çevrenizdeki hareketlilikler özel hayatınızda biri yoksa aşkı ve fırsatları karşınıza getirebilir sevgili oğlaklar. Dikkatleri üzerinize çektiğiniz bir dönemdesiniz. 09 Aralıktan sonra enerjinizi sosyal çevrenize ve arkadaş ortamlarınıza kaydırıyorsunuz. 13-15 aralık gizli saklı aşklara, karşınıza yeniden gelen tamamlanmamış ilişkilere meyilli olabilirsiniz. 16 Aralık’ta ailevi konularda destekleneceksiniz.

        43

        SAĞLIK

        21 Nisan dan sonra enerjinizde geri çekilmeler görülebilir. Sağlığınızı güçlü tutmak adına sinirsel gerginliklerinizi iyi kontol etmeye çalışın. Omuzlar, eller, bilekler, akciğerleriniz bu dönemde ihmal edilmemeli ve dikkatle korunmalı. 04-14 Haziran’da bağışıklığınızı sıkı tutun, güçlendirin, alerjilere açık bir dönem. 15-18 Haziran’daysa koşturmalarınızdan kaynaklı olarak hastalıklara açık olabilirsiniz. 22 Kasım’dan sonra sağlığınıza dikkat etmek, vitaminlerinizi ihmal etmemek, takviyeler yapmak yerinde olacak. Enerjinizin düşük olduğu bir döneme giriyorsunuz.

        44

        EĞİTİM

        26 Şubattaki Tutulmayla beraber eğitimle, zihinsel aktivitelerle alakalı bir tutulma yaşayacaksınız. İletişimiz hızlanabilir, hızlı bir şekilde projelere dâhil olabilirsiniz. 26 Temmuzdan sonra eğitime dayalı konuların üzerine daha fazla eğileceksiniz. 22 Ağustos tan sonra akademik konular, eğitim ve öğrenim hayatınız önem kazanıyor. Artık yavaştan yazı tamamlarken, eğitim hayatınızın gerekliliklerine daha çok odaklanacaksınız. 02-03 Ekim de eğitim hayatınıza güzel başlangıçlar yapacaksınız. Kendinizi güçlü dinamik hissedeceksiniz.

        45

        2017'DE YAY BURCUNU NELER BEKLİYOR?

        2017 Yılında sosyal çevre alanlarınızda güzel gelişmeler altındasınız Sevgili yay ve yükselen Yaylar. Yeni insanlarla tanışacak, onlarla işbirliği içinde olmak isteyecek, sosyal ortamlarınızdaki kişilerden istediğiniz destek ve yardımı bulacaksınız. İş anlamında değişik fırsatlar, bulunacağınız yerlerde tanışacağınız insanlar sayesinde oluşacak. Bir yandan da birden fazla işten elde edilen gelirleriniz artabilir ve geleceğinize yönelik planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Kendinizi ve yaşamınızı yapılandırmaya devam ediyorsunuz. Önemli sorumluluklarla hayatınız yeniden şekillenirken, yeni bakış açınızla herşey değişiyor sevgili Yaylar.

        46

        İŞ/PARA/KARİYER

        12 Ocaktaki dolunay ortak parasal işlerinizi hızlandırabilir. Ödemeler, banka işlemleri, altına girilecek bir borç bu dönemde sizi hassas kılacak sevgili yaylar. 11 Şubat’taki Parçalı Ay tutulması, seyahatlerinizi, dış koşullara, yabancılara bağlı işlerinizi, eğitim alanlarınızı, ticari konuları ve hukuksal meseleleri hayatınıza taşıyabilir. 12 martta oluşan Dolunay, kariyerinizde hassas adımları ve hızlı gelişmeleri tetikliyor. Bu dolunay da ilginizi işinize ve kariyerinize yöneltmelisiniz.

        47

        10 Nisan’da Merkür iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda size birtakım aksilikler, sıkıntılar ve problemler çıkartabilir. 20 Nisan’a kadar dikkatli adımlar atmalısınız. Haziran ayı ortaklaşa işleriniz önem kazanıyor. Bu alandaki ilişkilerinize ve girişimlerinize 15-18 Haziran’da dikkat etmelisiniz.

        48

        09 Temmuz’da oluşan Dolunay, parasal alanınızda gerçekleşiyor. Bu Dolunay elinize bir para geçecek sevgili Yaylar. Hayat sizi birçok yönden destekliyor. İş hayatınızda sosyal çevrelerden gelecek bir iş teklifi, bir organizasyon 18-19 Temmuz da karşınızda. 07 Ağustos’ta Parçalı Ay Tutulması satış, reklam, pazarlama ve bilgisayar alanlarından birinde çalışıyorsanız bu konularda hızlı ve beklenmedik gelişmeleri karşınıza getirebilir. 05 Eylül den sonra enerjinizi kariyerinize harcayacaksınız. Mücadelelerinizi iş hayatınıza aktaracak, işinizde mükemmeliyetçi davranışlar sergileyeceksiniz.

        49

        Kariyer ve aile girişimlerinizde 05-20-24 Eylül de dikkatli olun. Yanlış yönlendirilmeler, karmaşalar oluşabilir. 02-03 Ekim tarihlerinde iş hayatınızda güçlü getiriler altında olacaksınız. 05 Ekim’de toplum önünde ve kariyer işlerinizde herkes sizi konuşabilir, güzel etkiler karşısında hayatınızı bir tık daha yukarılara çekeceksiniz.

        50

        05 Kasım itibarıyla artık planlarınızı ve projelerinizi konuşabileceğiniz bir döneme geçiyorsunuz. 03 Aralık’ta merkür son kez geriliyor. Kişisel alanınızda gerileyeceği için önemli anlaşmalardan ve görüşmelerden 23 Aralık’a kadar kaçının. 20 Aralıktan sonra Satürn para alanlarınıza kayacak ve 2.5 yıl boyunca parasal alanda size çok şey öğretecek sevgili Yükselen Yaylar. Parasal konularda önemli sorumluluklar 25 Aralık’ta devrede.

        51

        AŞK/ EVLİLİK/ İLİŞKİLER

        03 ocaktan sonra aile hayatınıza ve ilişkilerinize önemsemeye başlıyorsunuz. Evinizde misafir ağırlayabilir, tadilat, tamirat, dekorasyon gibi işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Şubat ayında aşk hayatınızda keyifli etkiler var. 03 Şubat itibarıyla seveceksiniz, aşkı deneyimlemek yüreğinizde hissedeceksiniz, özgürlük arzunuzda yüksek olacak.10 şubat ta aşk konuşmalarınız artıyor, sevdiğinizle aynı dili konuşacaksınız.

        52

        04 Mart’ta Venüs aşk alanınızda gerilemeye başlıyor. Aşk hayatınızda 03 Nisan’a kadar bazı sıkıntılara ve ilişki sorunlarına açıksınız. Eski problemler su üstüne çıkabilir veya eski aşklar yeniden karşınıza gelebilir. 13 Mart’tan sonra aşkı daha fazla konuşacak, sıkıntı yaşadığınız noktaları toparlamak için harekete geçeceksiniz. 28 Mart ta oluşan yeniay aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili alanlardaki başlangıç ve kararları ilgilendiriyor.

        53

        20 nisan- 03 mayıs arası aşk hayatınızda iletişimsel sıkıntılara açıksınız. Zaten zorlu bir dönem geçirdiniz, şimdi bir de iletişim ayağını bu dönemde sağlam tutmaya çalışın. Özellikle sıkılganlıklarınız 28 Nisan’da sıkıntıları tetikleyebilir. 11 Mayıstaki dolunayla beraber hiç düşünmediğiniz bir aşk karşınıza gelebilir ve yeni tanışacağınız, sizden çok farklı olan bir insandan etkilenebilirsiniz. Durum ne olursa olsun yanılma etkiniz yüksek.

        54

        03 Haziran’da farklı bir ilişki gelebilir. Ya da var olan ilişkinizde daha farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. 21 Ağustos ve civarında uzak seyahatlerde aşk hayatınızda çok güzel etkiler altındasınız. 20-21-26-27 Ağustos tarihlerinde hayattan fazlasıyla keyif alacaksınız. 05 Eylül deki dolunay, ev ve aile alanlarınızda duygusal bazı hassas kararları tetikleyecek. Aile hayatınızda yanılgılara ve aldanmalara açık olacaksınız. 03 aralıktaki Dolunay özel hayatınızı ilgilendirecek. Bu Dolunay ile beraber özel hayatınızda önemli kararlarınızı devreye sokacaksınız.

        55

        SAĞLIK

        27 Şubat civarı spor yaparken kendinizi çok zorlamayın. Tehlikeli hareketler, tehlikeli sporlar yapmaya eğilimli olacaksınız. Abartmadan yolunuzda ilerleyin. 29 Mart itibarıyla sağlığınızı gözden geçirebilirsiniz. 2 hafta boyunca kontrollerinizi yaptırmak, doktorunuza görünmek ve fikir danışmak için uygun zamanlar.

        56

        10 Nisan’da Merkür sağlık alanlarınızda size birtakım aksilikler, sıkıntılar ve problemler çıkartabilir. 03 Mayıs’a kadarki dönemde dikkatli adımlar atmalısınız. 10 ekimden sonra her tür zorlanmalardan kolay sıyrılacaksınız. Sağlıkta da işlerinizde de hayat sizi koruyacak.Aralık ayında sağlığınıza gereken özeni gösterecek, kendinizi enerjik ve dinamik hissedeceksiniz. 21 Aralık’tan sonra fiziken oldukça güçlü ve rahat bir döneme geçeceksiniz. Artık satürn sizi rahat bırakıyor.

        57

        EĞİTİM

        11 Şubat taki Ay tutulması eğitimizde önemli sonuçları ve kararları karşınıza getirebilir. Bu tutulmayla beraber okul hayatınızı daha sağlam bir mercek altına almanız gerekebilir. 06 Temmuzdan sonra yurtdışı eğitim konularınızı hızlandırabilirsiniz. Kurs, seminer, eğitim alanlarınızda önemli şanslar devreye girecek. 14 Temmuz da bir teklif sizi mutlu edebilir. Bu sene 07 Ağustos’taki tutulma eğitim ve akademik konularda önemli kararları ve adımları karşınıza getirebilir. 21 Ağustos taki güneş tutulması eğitimsel konularda her tür başlangıç ve kararlarınızı destekliyor.

        58

        2017'DE AKREP BURCUNU NELER BEKLİYOR?

        SEVGİLİ Akrepler ve yükselen Akrepler, 2017’de her türlü olumsuzluk karşısında korunacak ve beklenmedik iyiliklerle karşılaşacaksınız. Kendinizi ve ruhunuzu keşfedecek, yardımlaşmayı ön plana çıkaracak, ruhani şeylerin peşinde koşacaksınız. 10 Ekim’e kadar hazırlık sürecindesiniz. Eksik yönlerinizi geliştirin, planlarınızı detaylandırın.

        59

        10 Ekim’de şans rüzgârını arkanıza alacaksınız. 2017’de de maddi konular sizin için önemli olacak. 1.5 yıldan bu yana parayı, değerini, ederinizi, sahip olduğunuz her şeyi sorguluyor ve yeni bilgiler ediniyorsunuz. Bu sene de bu alandaki son sorumluluklarınız sizi eğitecek ve büyütecek. Geri planda durmanız, biraz yavaşlamanız ve maneviyatınızın güçlü olması, sıkıştığınız durumları çok çabuk toparlamanızı sağlayabilir.

        60

        İŞ/PARA/KARİYER

        26 Ocak itibarıyla enerjinizi iş alanlarınıza yönlendireceksiniz. girişimci tarafınız öne çıkacak. 11 Şubat’taki parçalı Ay tutulması kariyerinizde beklenmedik duygusal sonuçları karşınıza getirebilir. Bu tutulma ailevi konularda sizi olumlu etkiliyor. 4 Mart’ta Venüs iş ve hizmet alanlarınızda gerilemeye başlıyor.

        61

        3 Nisan’a kadar beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizde sıkıntılı bir süreç yaşanacak. 28 Mart’taki yeniayda yeni kararlarınızı devreye sokun. Hayat sizi destekleyecek, iş hayatınızda rahat bir nefes alabileceksiniz. 20 Nisan-3 Mayıs arasında bir işe başlamayın. 25 Mayıs’taki yeniay, ortaklaşa parasal alanlarınızda yeni kararları devreye sokabilir.

        62

        TERFİ ALABİLİRSİNİZ

        7 Haziran’da alacaklarınızı tahsil edebilir, ortak parasal işlerinizdeki görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. 25-27 Haziran’da seyahatlerinizde veya yabancılarla yapılacak işlerinizde destekleniyorsunuz. Fırsatlarınız bol olabilir. 6 Temmuz’dan sonra işkollarınızda yaratıcı ve yönetici yönlerinizi ortaya çıkaracaksınız.

        63

        14-18 Temmuz’da güzel parasal anlaşmalar ve işbirlikleri sağlayacaksınız. 23 Temmuz’daki yeniay kariyerinizde yeni bir dönemi başlatıyor. Önemli kararlarınızı devreye sokun. İş değişimi, yeni bir proje başlatımı, toplum içi adımlar bu dönemde hızlanabilir. 21 Ağustos’ta gerçekleşen tam Güneş tutulması kariyerinizde önemli adımlara vesile olacak. Bir terfi söz konusu olabilir.

        64

        5 YILDIZLI GÜNLER

        10 Eylül’den sonra sosyal çevrenizi kullanacağınız, organizasyonlara dahil olacağınız bir döneme gireceksiniz. 14-25 Eylül’de sosyal çevrenizle yapacağınız işlerinizde sıkıntılar oluşabilir. 9-11-13-16-17 Kasım, sizin için 5 yıldızlı günler olacak. Her türlü işinizde, iletişimsel konularda başarı sağlayabilirsiniz. 18 Kasım’daki yeniay maddi konulardaki her türlü adım için sizi destekliyor. Kasım sonunda kazançlarınıza odaklanacaksınız. Sorumluluklarınız artacak.

        65

        AŞK/EVLİLİK/İLİŞKİLER

        28 Ocak’taki yeniayda ev, aile ve yuva alanlarınızdaki kararlarınızı uygulayabilirsiniz. 21 Şubat’ta aşk evinizde tam Güneş tutulması gerçekleşecek. Aşk hayatınızda hızlı ve sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Esnek olmayı başarırsanız hem işinizde hem de özel hayatınızda işleriniz rast gidebilir.

        66

        ÖNEMLİ KARARLAR ALACAKSINIZ

        7-8-9 Mart’ta aşk hayatınızda güzel adımlar atabileceksiniz. 3 Nisan-15 Nisan arasında eski aşk ilişkileriniz karşınıza gelebilir. Mevcut ilişkinizde sevgi problemlerine de hazırlıklı olmalısınız. çocuğunuz varsa onunla ilişkilerinizde de sıkıntılar oluşabilir. 19 Nisan’da kimliğinizi ikili ilişkiler ve evlilik alanlarında göstereceksiniz. Bu dönemde partnerinize daha fazla vakit harcayacaksınız.

        67

        26 Nisan’da ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde oluşan yeniayla birlikte evlilikle, özel hayatınızla, ilişkinizle ya da ortaklığınızla ilgili önemli kararları devreye sokabilirsiniz. 6 Haziran’dan sonra sevdiğiniz insanla güzel bir sürece giriyorsunuz. İlişkinizi önemseyeceksiniz. 9-20 Haziran’da mutluluğunuz yüksek olabilir. 7 Ağustos’taki parçalı Ay tutulmasıyla beraber ailevi ilişkilerinizde hızlı ve tedirgin edici bir şekilde gelişen durumlar söz konusu olabilir. Huzursuz etkiler altında olabilirsiniz.

        68

        HAYAT SİZE GÜLÜMSEYECEK

        5 Eylül’deki dolunay, aşk hayatınızı etkiliyor. Eylül ayında aşk size sosyal çevrenizden ve tanıdıklarınızdan gelebilir. 18-26 Ekim’de aşk hayatınızda kendinizi mutlu ve şanslı hissedebilirsiniz. Hayat size birçok yönden gülümseyecek. 4 Kasım’daki dolunay özel ilişkilerinizle ilgili duygusal kararları hızlandıracak. İkili ilişkilerde güzel sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Geri plandan yürüyen, gizli ilişkilerin bu dönemde pek şansı olmayabilir.

        69

        SAĞLIK

        28 Ocak itibarıyla enerjinizi sağlığınıza yönlendiriyorsunuz. Koşuşturmalarınız artacağı için sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Baş ağrıları ve enfeksiyonel hastalıklar artabilir. 4 Mart’ta sağlığınızda bozulmalar oluşabilir. 3 Nisan’a kadar günlük düzeninize önem verin, tembellikten kaçının ve sağlığınızla ilgili kararlarınızdan dönmeyin. 10 Ekim’den sonraki 1 yıllık süreç boyunca sağlığınız size çok fazla sorun çıkarmayacak. Kilo almaya meyilli olacaksınız, dikkatli olun.

        70

        EĞİTİM

        Ocak ayında eğitim konularınız hızlanacak. 4 Ocak’a kadar bazı zorlanmalarınız olsa bile, 12 Ocak ve sonrasında okul hayatınıza daha kolay adapte olabilir, kendinizi derslerinizde gösterebilirsiniz. 21 Haziran’dan sonra yurtdışı eğitim programınıza odaklanabilirsiniz. İstediğiniz bir kurs, seminer varsa bu tarihten sonra destekleniyorsunuz. Sınav dönemlerinize denk gelen bu süreçte güzel sonuçlar alabilirsiniz. 25 Aralık’tan sonra öğrenmeyi seveceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Sorunların üstesinden daha kolay geleceksiniz.

        71

        2017'DE TERAZİ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

        2017 yılı sizin yılınız olacak Sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. 12 yılda bir gelen çok önemli bir dönem içindesiniz. Hayatınızın birçok alanında istediğiniz şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Hazırlandığınız konuları devreye sokabilir, şans rüzgârını arkanıza alarak hayatınızda önemli bir dönemi başlatabilirsiniz.

        72

        Bu yıl kararlı ve disiplinli bir şekilde atılacak adımlar işlerinizde size büyük bir ilerleme sağlayabilir. Hem Jüpiter’den, hem de Satürn’den olumlu etkiler alıyorsunuz. Yakın çevrenizle ilgili meselelerde uğraştığınız ve bunaldığınız noktalarda hayat size güzel sonuçlar ve açılımlar sunabilir. Bu sene her zamankinden daha kolay, daha rahat ve daha etkili hareket edeceksiniz.

        73

        İŞ/PARA/KARİYER

        26 Şubat’ta oluşan parçalı Güneş tutulması sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek. bu tarihten sonra işinizle ilgili konularda sürpriz gelişmelere gebesiniz. 3 Nisan’da iş ve hizmet alanlarınıza kayan Venüs, iş hayatınızdaki kadınlarla olan ilişkilerinizde sıkıntılar yaratabilir. 10 Nisan’da Merkür ortaklaşa parasal alanlarınızda gerileyecek. 20 nisan’a kadar alacak-verecek işlerinizi iyi kontrol edin. 11 Mayıs’taki dolunay itibarıyla elinize bir para geçebilir ya da parasal konularda çeşitli hassaslıklar yaşayabilirsiniz.

        74

        SEYAHATLERİNİZ HIZLANACAK

        21 Haziran’dan sonra kendinizi işte göstereceksiniz. Önemli insanlarla bir araya geleceksiniz. iş hayatınızdaki her tür başlangıç ve karar için 24 Haziran’daki yeniayı kullanmalısınız. Temmuz ayında kariyerinizdeki güzel oluşumlar dikkat çekiyor. 5 Temmuz’da seyahatlerinizi hızlandıracağınız ve değişik yerler görmekten mutlu olacağınız bir döneme giriyorsunuz. 10-12-1320 Ağustos’ta çevrenizden alacağınız güzel teklif ve desteklerle önemli işlere imza atabilirsiniz.

        75

        EKİMDE ELİNİZ BOLLAŞACAK

        10 Ekim’den sonra 1 yıl boyunca parasal konularda şansınız yüksek olacak. Maddi olarak eliniz bollaşıyor. 17 Ekim’den sonra ticaret hayatınız hızlanabilir. istediğiniz yatırımları yapmak açısından harika bir dönem. 3 Aralık’ta Merkür satış, reklam, pazarlama ve iletişim alanlarında sıkıntıları ortaya çıkarabilir. 23 Aralık’a kadar bu alanlarda önemli anlaşmalardan ve başlangıçlardan kaçının.

        76

        AŞK/EVLİLİK/İLİŞKİLER

        10 ocak civarında sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayabilir. 28 ocak’taki yeniay aşk hayatınızla veya varsa çocuğunuzla ilgili kararları karşınıza getirebilir. Her türlü başlangıcı bu dönemde yapabilirsiniz. 7 Şubat ve sonrasında aşkı daha fazla konuşmaya başlayacaksınız. 11 Şubat’taki Ay tutulmasında oldukça şanslı etkiler altındasınız. Aşk hayatınızda fırsatlarınız yüksek olacak. Şans size sosyal çevrenizden, arkadaş ortamlarınızdan gelecek.

        77

        İLİŞKİLERİNİZ GÜzELLEŞECEK

        4 Mart’ta Venüs ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınızda gerileyecek. 3 nisan’a kadar sevdiğiniz insanla anlaşmanız kolay olmayacak. 28 Mart’ta oluşan yeniay, özel hayatınızdaki kararları karşınıza getirecek ama Venüs’ün gerilemesi bittikten sonra karar almaya özen gösterin.

        78

        28 nisan ve sonrasında ilişkileriniz güzelleşecek. Yeni fırsatlar doğacak, ilişkinizde özgürleşme arzunuz artacak. 18 Ağustos’taki parçalı Ay tutulması, aşk hayatınızı tetikleyecek. Bu tutulmaya denk gelen günlerde aşk hayatınızda hareketlenmeler oluşabilir. Aşk hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. 13-15-18 Eylül tarihlerinde sosyal çevrenizin size takdim edeceği ve karşınıza getireceği bir aşk ayaklarınızı yerden kesebilir.

        79

        ÖNEMLİ KARARLAR DEVREDE

        5 Ekim’de gerçekleşecek dolunay, özel hayatınızda önemli konuları ve kararları karşınıza getirebilir. Birkaç gün boyunca özel hayatınızda stresli oluşumlara açık olacaksınız. partnerinizin hayatındaki birtakım oluşumlar ve değişimler sizin hayatınızı da etkileyebilir. Bu süreçte ilişkinizde önemli kararlar devrede olacak.

        80

        SAĞLIK

        26 Şubat’ta gerçekleşen Güneş tutulması, sağlık alanlarınızı tetikleyecek. Sağlığınıza her zamankinden daha fazla özen göstermeniz gereken bir dönem içindesiniz. 12 Mart’ta oluşan dolunay sinirlerinizi gerebilir. Bir olayın önemli bir detayıyla veya içyüzüyle karşılaşabilirsiniz. Kadersel temalar altındasınız. Sağlığınıza ve yakın çevrenizin sağlığına dikkat etmelisiniz. Hayata karşı negatif yaklaşmayın. 17 Mart da sizi zorlayabilir. 22 Eylül itibarıyla kendinize olan güveniniz yerine geliyor. Rahat bir nefes alacak ve kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Sağlığınızdaki güzel ve gözle görülür gelişmeler sizi çok mutlu edebilir.

        81

        EĞİTİM

        20 Mayıs itibarıyla kimliğinizi eğitimsel konulara kaydıracaksınız. Yeni kararlarınız ve eğitimsel konulardaki başlangıçlarınız için 25 Mayıs’taki yeniayı kullanabilirsiniz. 9 Haziran’daki dolunay, eğitim hayatınızda önemli sonuçları karşınıza getirebilir. 13-20-21 Haziran’da eğitim konularında şanslısınız. 5 Kasım itibarıyla eğitime olan düşkünlüğünüz artabilir. Daha kolay öğrenecek, okul hayatınızda istekli olacak ve kendinizi gösterebileceksiniz. Kasım sonuna kadar sınavlarınızda güzel sonuçlar alabilirsiniz.

        82

        2017'DE BAŞAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

        2017 yılında parasal konularda şansı yakalayabilirsiniz sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Ticari bir işiniz varsa bu sene bolluk ve bereketi fazlasıyla tadacaksınız. Geçtiğimiz sene başlattığınız işlerin karşılığını parasal yönden alabileceğiniz bir yıl olacak.

        83

        Bir ev almak veya mal mülk sahibi olmak, para harcamak bu yıl size her zamankinden daha cazip görünebilir. Ekim ayından sonra daha çeşitli iş kolları ve iş fırsatları gündeminizde olacak. 2017 yılında da ailenizle ilgili sorumluluklar altındasınız. Yuvanızı kurmak ve aile sorumluluğunu üstlenmek öne çıkabilir. Ailenizden bir insanın bakımını üstlenebilirsiniz ya da bu sene kendi sağlığınıza, evliliğinize ve ilişkilerinize yönelebilirsiniz.

        84

        İŞ/PARA/KARİYER

        28 Ocak’taki yeniayla beraber iş hayatınızdaki önemli kararları devreye sokabilirsiniz. Bu dönemde başlayacağınız projeler uzun soluklu olacak. 10-12 Şubat’ta elinize para geçebilir. 4 Mart’ta Venüs’ün ortak parasal alanınızda gerilemesi para girdi çıktılarınızı etkileyebilir. Maddi konularda 18-24-26 ve 29 Mart’ta yüzünüz gülebilir.

        85

        ÖNEMLİ BAŞLANGIÇLAR

        11 Mayıs’taki dolunay, iletişimsel konularda hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. 25 Mayıs’ta oluşan yeniayla birlikte kariyerinizde önemli başlangıçlar olabilir. 13 Haziran’da büyük bir iş görüşmesi yapacaksınız. Tüm çabalarınızın karşılığını bu tarih ve civarında alabilirsiniz. 7 Ağustos’taki parçalı Ay tutulmasıyla beraber iş koşullarınızla ilgili konularda zorlanabilirsiniz. 21 Ağustos’taki Güneş tutulması kontrolünüz dışında gelişecek olaylarla dolu olabilir. Riskli girişimler, istenmeyen birtakım olayları karşınıza getirebilir.

        86

        FIRSATLAR DOĞACAK

        22 Eylül itibarıyla para anlamında kendinizi güvende hissetmek isteyeceksiniz. 10 Ekim’de Jüpiter satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, bilgisayar gibi işlerinizde size fırsatlar sunmaya başlıyor. 1 yıl boyunca bu alanlarda güzel gelişmeler olacak. Kasım ayında ticari becerileriniz yüksek. Kazançlarınız konusunda 4 Kasım’a dikkat edin. 3 Aralık’ta kariyerinizde önemli sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizdeki gelişmeleri bu dolunayda çok iyi takip edin.

        87

        AŞK/EVLİLİK/İLİŞKİLER

        3 ocak itibarıyla sevdiğiniz insanla duygusal bağlarınızı güçlendireceksiniz. 12 ocak’tan sonra aşk hayatınıza odaklanacaksınız. sevme ve sevilme ihtiyacınız artacak. 26 Şubat’taki Güneş tutulması, ikili ilişkiler alanınızda gerçekleşiyor. ortaklaşa işlerde, özel ilişkilerinizde hızlı ve sürpriz gelişmeler ön plana çıkacak.

        88

        ÇEKİCİLİĞİNİZ YüKSEK OLACAK

        Nisan başında Venüs’ün ikili ilişkiler alanınıza kaymasıyla beraber 15 nisan’a kadar ilişkilerinizde sıkıntılara hazırlıklı olun. Tamamlanmamış aşklar karşınıza gelebilir. Temmuz başında çevrenizden alacağınız etkilerle sosyal ortamlarınızı ve özel ilişkilerinizi dengelemeye çalışacaksınız.

        89

        7 Temmuz’da aşk toplum içinde önemli bir iş sorumluluğunda karşınıza çıkabilir. 5 Eylül’deki dolunay evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda duygusal konuları karşınıza getirebilir. Bu tarihte düzelen Merkür’le iletişiminizi doğru kullanarak sorunlarınızı atlatabilirsiniz. Evlilik, ilişki adımı, nişan, sözlenme gibi konularda kararlar devrede olacak.

        90

        5 Ekim’de çekiciliğiniz yüksek olacak. dış ortamlarda insanları etkilemeyi başaracak, flörtöz olacaksınız. 18 Kasım’daki yeniayda eviniz ve ailenizle ilgili her tür başlangıcı yapabilir, yerleşimle ilgili konularda harekete geçebilirsiniz. Aralık ayında ilginizi daha çok yuvanıza ve ailevi konulara yönelteceksiniz. Bu alandaki önemli sorumluluklar son görev olarak 6 Aralık’ta karşınıza gelebilir.

        91

        EĞİTİM

        10 Nisan’dan sonra Merkür, eğitim alanlarınızda geriliyor. Eğitim hayatınızda kendinizi istediğiniz gibi ifade edemeyebilir, geçmişte yaşadığınız sorunların karşınıza dikildiğini görebilirsiniz. 16 Mayıs sonrasında yeni eğitim programlarının peşine düşebilirsiniz. 10 Ekim’de Jüpiter’in eğitim ve öğrenim alanlarınıza geçmesiyle öğrenmekten, okumaktan keyif alacaksınız. Özellikle ilk ve orta öğrenimde şans sizden yana.

        92

        SAĞLIK

        7 Şubat ve sonrasında sağlığınızı gözden geçirmek, kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir döneme gireceksiniz. 11 Şubat’taki Ay tutulması sağlığınızı etkiliyor. Bu tutulmayla beraber görünmeyen, uzun zamandır ihmal ettiğiniz sağlık konuları karşınıza gelebilir. 20 Temmuz’dan sonra enerjinizde düşüş görülebilir. Bağışıklık sisteminize dikkat edin.

        93

        Vitamin takviyeleri işinize yarayabilir. 5 Eylül’de Mars’ın sizin burcunuza geçmesiyle beraber sağlığınızda rahatlamalar görülebilir. Enerjiniz de yerine gelecek. Kendinizi son derece güçlü ve dinamik hissedeceksiniz. Yalnız sakarlıklara karşı çok dikkatli olmalısınız zira bu dönemde hızlı hareket eden yapınızla sakarlıkları hayatınıza çekebilirsiniz.

        94

        2017'DE ASLAN BURCUNU NELER BEKLİYOR?

        SEVGİLİ ASLANLAR, 2017 yılında, iletişim, reklam, satış, pazarlama, tanıtım, öğrenim ve bilgisayar alanlarınızda büyüyeceksiniz. Basın yayınla, gazetecilikle ilgili bir işe sahipseniz yaratıcı bir süreç içindesiniz. İnternet ve sosyal medyayla uğraşıyorsanız kolaylıkla diğer insanlar arasından sıyrılmayı başaracaksınız.

        95

        İletişiminiz artabilir, temas halinde olduğunuz kişilerden güzel açılımlar elde edebilirsiniz. Aşk hayatınızda, çocuklarla olan ilişkilerinizde ve yaratıcılık alanlarınızda önemli dersler öğrenmeye devam edeceksiniz. Ağustos ayının son 10 günlük diliminde doğduysanız, bu sene hayat yaptıklarınızı sağlamlaştıracak ve size güven katacak. Kalıcı işler peşinde olacaksınız.

        96

        İŞ/PARA/KARİYER

        Ocak ayında iş, hizmet ve sağlık konularınızda kendinizi etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. 26 Şubat’taki tam Güneş tutulması, sizin ortaklaşa parasal alanlarınızı etkiliyor. Ortaklaşa işlerinizde sürpriz gelişmelere hazır olmalısınız. 12 Mart’ta oluşan dolunay, para konularına dikkatinizi vermenizi sağlayacak. Birkaç gün boyunca para alacak-verecek dengenizde hassaslıklar yaşayabilirsiniz.

        97

        6 Temmuz’dan sonra iş görüşmelerinizi artıracaksınız. 14-19 Temmuz’da güzel anlaşmalar oluşabilir. 23 Temmuz’da kişisel girişimleriniz için harika bir yeniay gerçekleşecek. Projelerinizi uygulamaya geçirmenin tam zamanı. 21 Ağustos’taki tam Güneş tutulmasıysa hayatınızı olumlu yönde etkileyecek.

        98

        YANILGILARA DİKKAT

        20-24-30 Eylül’de parasal işlerinizde yanılgı- lara açıksınız. 4 Kasım’da kariyerinizde önemli bir sonuçla karşılaşabilirsiniz. 20 Aralık’tan sonra Satürn iş ve hizmet alanlarınızda 2.5 yıl boyunca sizi test etmeye başlayacak. İşinizi gözden geçirecek ve gerçekten sizi mutlu eden mesleğin, işlerin peşinden koşacaksınız.

        99

        FIRSATLARLA DOLU BİR YIL

        4-17-24 Nisan’da özel yaşantınızda keyfiniz artıyor. Gelecek planlarınız, seyahatleriniz, beraber yapacağınız aktiviteler hızlanabilir. 11 Mayıs’ta aile hayatınıza odaklanmanız gerekebilir. 15-18 Haziran’da aşk hayatınıza dikkat edin. 7 Ağustos’ta parçalı Ay tutulması yaşanacak. İkili ilişkilerinizle ilgili konularda hızlı ve beklenmedik gelişmelere hazır olmalısınız. Evlilik, söz, nişan, bir ilişkiye adım atma gibi kararlar ve beklenmedik bir taşınma söz konusu olabilir.

        100

        10 Ekim’den sonraki dönemde Jüpiter, ev ve aile alanlarınızda size çok güzel fırsatlar sunacak. 13 Kasım’da emlak konusunda bir teklif karşınıza gelebilir. Aşkla ilgili yeni kararlarınızı 18 Kasım’daki yeniayda devreye sokun. Aşk hayatınızda güzel konuşmalar 15 Aralık’ta devrede olacak. Önemli teklifler için 18 Aralık'ı bekleyin.

        101

        SAĞLIK

        6 Nisan itibarıyla sağlığınızda ve yaşam enerjinizde bazı geri çekilmeler görülebilir. 4 Haziran’dan sonra sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutun ve vitaminlerinizi ihmal etmeyin.

        102

        21 Haziran’dan sonra sağ- lığınıza her zamankinden daha fazla özen gösterin. Enerjiniz düşük çalışacak. Ateşli hastalıklar ve enfeksiyon hastalıkları yaşayabilirsiniz. Bu durum bağışıklık sisteminizin çökmesinden kaynaklanabilir. Hayata karşı biraz isteksiz olacaksı- nız. 22 Temmuz’dan sonra enerjiniz artmaya başlıyor. Kendinizi güçlü ve kuvvetli hissedeceksiniz. Sıkıntı ve problemleriniz geride kalmaya başlayacak.

        103

        EĞİTİM

        26 Şubat’taki parçalı Ay tutulmasıyla beraber eğitim ve öğrenim alanlarınız önem kazanıyor. Jüpiter’den aldığınız etkilerle eğitim ve öğrenim hayatınızda şanslı ve keyifli olacaksınız.

        104

        Öğrenmek ve eğitim sorunlarınıza çözümler bulmak kolay olacak. 4 Mart itibarıyla eğitiminizde bazı sorunlar karşınıza gelebilir. İlişkilerinizde yaşayacağınız sorunlar derslerinize ve eğitiminize kendinizi vermenizi zorlaştırabilir. Özellikle 8-10-11-19 Ekim tarihlerinde okul hayatınıza dikkat edin. Etrafınızda bir sürü olay dönebilir.

        105

        2017'DE YENGEÇLERİ NELER BEKLİYOR?

        SEVGİLİ YENGEÇLER, 2017’de hayalini kurduğunuz ve sahip olmayı çok istediğiniz bir gayrimenkul devreye girebilir. Emlak alım satım işlerinizden kazancınız yüksek olabilir.Ailenizi ve yuvanızı genişletmek ve geliştirmek isteyeceksiniz. İş ve hizmet alanlarınızda ne yapılması gerektiğini artık biliyorsunuz.

        106

        Geçtiğimiz senelerde üzerinize gelen konular, ertelediğiniz problemler ve günlük akışınızdaki düzensizlikler 2017’de iyimserlik rüzgârıyla daha kolay atlatılabilir. İşinizde sizi neyin mutlu edip etmediğini anlayacaksınız. Bu dönemde kendi üzerinizdeki disiplini iyi bir şekilde sağlamalı ve hayatınızı, günlük akışınızı bir düzene oturtmalısınız. O zaman hem özel hayatınızı hem de iş konularınızı dengeleyebilirsiniz.

        107

        İŞ/PARA/KARİYER

        11 Şubat’taki Ay tutulması maddi konularda hızlı ve beklenmedik gelişmeleri karşınıza getirebilir. Uzun zamandır uğraştığınız bir ev veya miras meselesi sonuca kavuşabilir ve elinize para geçebilir. 28 Ocak’taki yeniayla birlikte finansal konuları planlamak adına uygun bir dönem başlayacak. Projelerinize destek bulacaksınız.

        108

        KARARLARINIZI UYGULAYIN

        4 Mart’ta ve sonrasında patronlarınızla olan ilişkilerinizde sıkıntılar baş gösterebilir. 12 Mart’ta oluşan dolunay, başlattığınız işlerin karşılığını almak açısından iyi olabilir. 28 Nisan’da sürpriz bir parasal teklif karşınıza gelebilir.

        109

        24 Haziran’daki yeniay sizin zamanınız. Girişilecek projeleri ve kararlarınızı uygulayabilirsiniz. Emlak alım satım işlerinizi 14 Temmuz gibi halledin. 7 Ağustos’taki parçalı Ay tutulması, ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. 21 Ağustos’taki tam Güneş tutulmasıyla güzel gelişmeler yaşanabilir. 14 Kasım’da seyahatlerinizde dikkatli olun. 6-13-15-16 Aralık da işiniz açısından olumlu tarihler olacak.

        110

        AŞK/EVLİLİK/İLİŞKİLER

        OcAK ayına özel hayatınızın detaylarıyla giriş yapacaksınız sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç olanlar. 10 Ocak’ta eşinizle veya eşinizin ailesiyle dış ortamlarda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.20-23 Ocak’ta gelecek planlarınız devreye girebilir. 11 Nisan’daki dolunay, dikkatinizi aile hayatınıza yöneltmenizi sağlayabilir.

        111

        Sizin ve eşinizin ailesi arasındaki meseleler bu dönemde artabilir. 11 Mayıs’ta aşk önem kazanıyor. Arkadaşlarınızın çöpçatanlıklarıyla karşılaşabilir, gireceğiniz çevrelerde aşkın karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

        112

        AŞKTAN YANA ŞANSLI BİR YIL

        9 Haziran’dan sonra ev, aile ve yuva alanlarınızda oldukça şanslı ve fırsatlı bir döneme giriyorsunuz. 10-12-13 Ağustos, ev alım, satım, yer değiştirme, ailevi konulardaki parasal gelişmeler anlamında oldukça şanslı günler. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla 2-3-10 Ekim tarihlerinde kısa vadeli planlarınız devrede olacak.

        113

        10 Ekim’de Jüpiter aşk evinize geçecek. Bu tarihten sonra bir sonraki yılın ekim ayına kadar aşk hayatınızda ve çocuğunuzla ilgili konularda önemli şanslarla karşılaşacaksınız. Yalnızsanız 18- 26 Ekim’de biriyle tanışabilir, bir ilişkiye adım atabilir veya var olan ilişkinizde kendinizi gerçekten mutlu ve şanslı hissedebilirsiniz. 9 Aralık’ta eğlenceli bir dönem başlıyor. Keyfe, aşka ve varsa çocuğunuza daha fazla enerji harcayacaksınız. Bir yandan da aralık ayındaki iş yoğunluklarınız sizi tüketebilir.

        114

        SAĞLIK

        YIL boyunca stresten uzak durmalı, ufak tefek adımlarla beslenmenizde yeni bir sayfa açmalısınız. 21 Nisan’dan sonra sağlığınızı çok fazla zorlamamalısınız. Bağışıklık sisteminizi kuvvetli tutmalı, vitaminlerinizi ihmal etmemelisiniz. Akciğerlerinize ve solunum yollarınıza dikkat edin. Alerjiler artabilir. 4 Haziran’dan sonra sağlığınızda gözle görülür düzelmeler yaşanabilir. Kendinizi iyi hissedeceğiniz bir dönem başlayacak. 3 Aralık’ta sağlık evinizde gerileyen Merkür eski sıkıntıları ve problemleri karşınıza getirebilir.

        115

        EĞİTİM

        26 Şubat’ta, Balık burcunda bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu tutulmada, eğitimle ilgili faaliyetleriniz hızlanabilir. 7-9 Mart’ta sınavlarınızda veya kurslarınızda kendinizi etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. 10 Eylül’den sonra eğitime ve öğrenmeye ilginiz artıyor. Eski sorunları geride bırakmaya heveslisiniz. Eğitim alanlarınızdaki yeni dönem ve kararlar 20 Eylül’de başlayacak.

        116

        2017'DE İKİZLER BURCUNU NELER BEKLİYOR?

        SEVGİLİ İKİZLER burçları, 2017 yılında arkanıza alacağınız rüzgârla aşkı hissedecek, yaşayacak, yaşadığınız veya yaşayacağınız aşkların sizi geliştirdiğini göreceksiniz. Birkaç yıldır ilişkilerinizde yaşadığınız sıkıntılarla ve mesafelerle nasıl baş etmeniz gerektiğini öğrenmiş bulunuyorsunuz. Hayat sizi yine bu konularda test edebilir ama siz geçen sene olduğu gibi sadece ailenizi ve sevdiklerinizi düşünmeyeceksiniz.

        117

        Bu yıl ayrıca kendi isteklerinizi ve yapabileceklerinizi de önemseyeceksiniz. Aşk, eğlence, yaratıcılık, sanat ve çocuklar konusunda çok güzel şanslar ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız bu alandaki çalışmalarınızı başlatabilirsiniz. 11-20 Haziran arasında doğduysanız, karşıt açıda bulunan Satürn otorite ve erkek figürleriyle, patronlarınızla çeşitli sıkıntıları ve anlaşmazlıkları karşınıza getirebilir. Bir yandan da sizden daha olgun ve tecrübeli insanlarla iş yapmaya başlayabilirsiniz.

        118

        İŞ/PARA/KARİYER

        12 OCAK’TA oluşan dolunay maddi konularda hassaslıklara neden olabilir. Para dengenizi iyi kurmalısınız. 11 Şubat’taki parçalı Ay tutulması iletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, ulaşım, eğitim alanlarınızda beklenmedik konu ve olayları hızlandırabilir. 18 Şubat itibarıyla artık tam anlamıyla kariyerinize odaklanacağınız bir dönem başlayacak. 26 Şubat’ta oluşan Güneş tutulmasından alacağınız etkiyle kariyer ve iş konularınıza daha fazla özen göstermelisiniz. Bu tutulmada iş ve kariyer hayatınızda beklenmedik hareketlenmelere açıksınız.

        119

        HAZİRAN SİZİN AYINIZ

        Nisan başı itibarıyla Venüs kariyer evinize kayarak gerilemeye devam ediyor. Beraber iş yaptığınız insanlarla veya patronlarınızla olan ilişkilerinizde sıkıntılara açık olabilirsiniz. 11 Mayıs’ta iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda bir dolunay meydana gelecek. İş hayatınızda, beraber çalıştığınız insanların çalışma koşullarında hassaslıklara karşı hazırlıklı olun.

        120

        25 Mayıs’taki yeniayla birlikte geri planda durduğunuz günlerin acısını çıkaracaksınız. Kafanızdaki plan ve projeleri uygulamanın tam zamanı! Haziran ayı sizin ayınız olacak. 7 Haziran’a kadar işler ağır aksak gitse bile, bu tarihten sonra işlerinizin hızına kendiniz bile inanamayabilirsiniz. 21 Haziran’dan sonra maddi konuların üzerine eğilebilirsiniz. 10 Temmuz’da maddi konularda beklediğiniz yerlerden alamadığınız paralar bazı iş koşullarınızı gerebilir.

        121

        TEKLİFLERE AÇIK OLUN

        5 Eylül’deki dolunay, kariyerinizdeki sonuçları karşınıza getiriyor. Yanıltıcı etkileri pas geçmeyin. 10 Ekim’de Jüpiter’in iş ve hizmet alanlarınıza geçmesiyle birlikte iş hayatınızda şanslara kucak açabilirsiniz. İş değişimleri, yeni projeler, yeni adımlar sizi heyecanlandıracak. 18-26 Ekim’de çok etkili, istediğiniz bir iş karşınıza gelebilir ve bir proje sizi fazlasıyla heyecanlandırabilir. Tekliflere açık olun ve hayata güvenin.

        122

        AŞK/EVLİLİK/İLİŞKİLER

        Aşkta ve ilişkilerde 11-14 Şubat tarihlerinde destekleniyorsunuz. Seyahatler aşk hayatınızı olumlu etkileyebilir. 4 Mart’ta aşk ve çocuk evinizin yöneticisi venüs geriliyor. 15 nisan’a kadar aşk hayatınızda dikkatli olmalısınız. Yarım kalmış aşklar gündeminize yerleşebilir. Aşk hayatınızda 12-19 Mayıs olumlu tarihler. varsa çocuğunuzla olan paylaşımlarınız artacak.

        123

        1-3 Haziran, aşk hayatınızda beş yıldızlı günlerden. Sevdiğiniz insanla hayatı paylaşmaktan çok mutlu olabilir, kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. 9 Haziran’da devreye giren dolunayla birlikte özel hayatınızda çok önemli kararlar söz konusu olabilir. 6-14-18 temmuz tarihlerinde kendinizi ilişkilerinizde göstereceksiniz.

        124

        İLETİŞİMİNİZİ NET TUTUN

        Aile ve ev hayatınızda yanıltıcı ve aldatıcı etkilere 5 Eylül’deki dolunay zamanında ve 14-20-2430 Eylül’de dikkat etmelisiniz. Aile hayatınızda çözülmeler, dağılmalar ve sıkıntılar ortaya çıkabilir. 22 Ekim’den sonra enerjinizi ilişkilerinize, aşkınıza ve varsa çocuğunuza akıtmaya başlayacaksınız. 3 Aralık’ta Merkür ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınızda gerilemeye başlıyor. Sevdiğiniz insanla iletişiminizi bu dönemde net tutmalısınız.

        125

        SAĞLIK

        10 Mart ve sonrasında bağışıklık sisteminize dikkat etmelisiniz. Boğaz ve lenf bölgeniz sıkıntılı çalışabilir. Kötü alışkanlıklarınızı bırakmak için 26 Nisan’daki yeniaydan faydalanabilirsiniz. 11Mayıs’taki dolunayla beraber sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Alerjilere ve enfeksiyonel rahatsızlıklara karşı dikkatli olun. Bağışıklık sisteminizi zorlamayın. 10 Ekim’de Jüpiter’in sağlık alanlarınıza geçmesiyle, 1 yıl boyunca sağlığınız size büyük problemler çıkarmayacak.

        126

        EĞİTİM

        28 OCAK’TAKİ yeniay eğitim işlerinizi hızlandırabilir. Dersleriniz, kurslarınız veya eğitim sorumluluklarınızla ilgili konulardaki önemli başlangıçlarınızı bu tarihte ve sonrasında devreye sokmalısınız. 7 Şubat’tan sonra her türlü eğitim ve bilgi almaya yönelik aktivite için uygun zamanlara giriş yapacaksınız. Ağustos başında eğitiminizi ve yapmak istediklerinizi gözden geçireceğiniz bir dönem başlıyor.

        127

        21 Ağustos’taki Güneş tutulmasıyla beraber eğitim hayatınızda alacağınız kararlar ve atacağınız adımlar çok önemli olacak. 31 Ağustos’a kadar girişimlerinizi tamamlayın zira Merkür bu alanlarınızda gerileyerek size sıkıntı çıkarabilir. 31 Ağustos-5 Eylül arasında çok önemli kararlar almayın, başlangıçlar yapmayın.

        128

        2017'DE BOĞA BURCUNU NELER BEKLİYOR?

        SEVGİLİ BOĞALAR, bu yıl Satürn’den alacağınız etkilerle ortak parasal konularda bazı daralmalar ve sorunlar yaşamanız muhtemel. Ortaklaşa atılacak adımlarda çok ciddi bir borcun altına girmemeli, başkalarına kefil olmamalısınız. İşinizi değiştirebilir, yeni bir projeye başlayabilir, beraber çalıştığınız insanlarla güzel işler çıkarabilirsiniz.

        129

        İş kollarında bu sene hayat sizi destekliyor. İnsan kaynakları, aracılık görevleri, iletişim faaliyetleri ve insan ilişkilerine dayalı alanlarda, mimarlık, hukuk, danışmanlık, moda, sanat, sinema, tekstil ve politikada iş şansınız yüksek. Sağlığınızda zorlandığınız konular varsa daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.

        130

        İŞ/PARA/KARİYER

        28 Ocak’ta oluşan yeniay, kariyer hayatınızda önemli başlangıçları ve yenilikleri karşınıza getirecek. 7 Şubat itibarıyla iş ve kariyer konularınız hızlanabilir. Kariyerinizle ilgili konularda daha fazla görüşme içinde olacaksınız. İş alanlarınızda 21-23 Şubat’ta çok özel teklifler karşınıza gelebilir. Bu fırsatları etkili bir şekilde kullanmaya çalışın. 4 Mart itibarıyla iş alanlarınızda ilişki problemleri karşınıza gelebilir.

        131

        7-8-9 Mart’taysa güçlü işbirlikleri sizi yukarılara taşıyabilir. Önemli bir medya işine başlayabilirsiniz. 10 Nisan’da Merkür sizin kişisel evinizde gerileyecek. Önemli anlaşmalardan kaçınmaya özen gösterin. 11 Nisan’daki dolunay, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkileyecek. İşinizle ilgili beklenmedik olaylara hazırlıklı olmalısınız.

        132

        BECERİLERİNİZİ ORTAYA KOYACAKSINIZ

        Mayıs ayında Merkür’ün düzelmesiyle beraber maddi konularda iletişiminiz daha düzenli olabilir. Çevrenizden göreceğiniz destek 4-9 Mayıs’ta karşınıza gelecek. 20 Mayıs itibarıyla kimliğinizi parasal konulara yönlendireceksiniz.

        133

        Maddi olarak kendinizi güvende hissetme ihtiyacınız yüksek olacak. 9 Haziran’daki dolunay, yatırımlarınız açısından önemli olabilir. Karşınıza çıkacak bir borç ya da ödeme, sizi biraz zorlayabilir. 20 Haziran’da parasal konularda güzel sonuçlar elde etmeye yatkın olacaksınız.

        134

        2-5-10-18 Temmuz’da otoritelerle anlaşmazlıklara dikkat edin. 5 Temmuz’da para kazançlarınızı artıracağınız ve ilişkilerinizi maddi konular üzerinden döndüreceğiniz bir döneme gireceksiniz. 7 Ağustos’taki parçalı Ay tutulması kariyer hayatınızda önemli sonuçları hayatınıza taşıyacak. 30 Eylül’de iş alanlarınızda becerilerinizi daha fazla ortaya koyacağınız bir sürece gireceksiniz.

        135

        Dengeli adımlarla iş arkadaşlarınızla iletişiminiz artabilir, planlarınız devreye girebilir. 19 Ekim’deki yeniay işinizle ilgili konulardaki adımlarınızı, planlarınızı ve projelerinizi ortaya koymak için sizi destekleyecek. Maddi anlamda halledilmesi gereken konular 6 Aralık’ta devreye girecek. 18 Aralık’taki yeniay, ortaklaşa parasal konularda yeni adımları karşınıza getirecek.

        136

        AŞK/EVLİLİK/İLİŞKİLER

        6 Haziran ve sonrasında dış görüntünüze önem vermeye başlıyorsunuz. Alışveriş yapmaktan keyif alacaksınız. 26 Temmuz’dan sonra artık aşkı konuşacaksınız. Aşka bakış açınız önem kazanıyor. 10-13-22 Ağustos’ta aile hayatınızda sorumluluklarınızı bilecek, kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Evinizle ilgili kalkışacağınız projelerde şans sizden yana olacak. 21 Ağustos’taki tam Güneş tutulması ev yaşantınızda önemli değişimleri karşınıza getirebilir. Kendi isteklerinize göre yaşantınızı şekillendirebilirsiniz.

        137

        AŞK HIZLA SİZİ BULABİLİR

        24-30 Eylül’de sosyal çevrenizde ve aşk hayatınızda dikkatli olun. Aşk sizi hızlı bir şekilde bulabilir ya da çevrenizdeki insanların sizi ilişkiniz konusunda yanlış yönlendirmesi söz konusu olabilir. 20 Eylül itibarıyla flörtler yaşayabilirsiniz.

        138

        Evliyseniz cinsel hayatınız açısından keyifli günler sizi bekliyor olacak. 10 Ekim’de Jüpiter sizin karşıt burcunuz olan Akrep burcuna geçiyor. İkili ilişkilerde, evliliğinizde ve özel hayatınızda oldukça keyifli ve şanslı etkiler altına giriyorsunuz. 4 Kasım’daki dolunayla beraber hayatınızla ilgili önemli kararlara odaklanabilirsiniz.

        139

        SAĞLIK

        JÜPİTER’DEN aldığınız etkilerle sağlığınızda güzel gelişmeler içine gireceksiniz. Sağlığınızda zorlandığınız konular varsa daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Tatlı tüketiminiz artabilir. Kilo almaya müsait olacaksınız. 4 Mart’ta Venüs gerilemeye başlıyor.

        140

        Sağlığınız bu dönemde zayıflayabilir. Önemli ameliyatlardan, estetik operasyondan uzak durun. 20 Mart itibarıyla biraz dinlenmeniz ve sağlığınıza önem göstermeniz gerekecek. Bu dönemde özellikle bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmeye özen gösterin. 22 Ekim’den sonra sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Böbrek ve bel bölgesinde problemler ortaya çıkabilir.

        141

        EĞİTİM

        2017’DE eğitim konularında keyfinizi ve konsantrasyonunuzu arttıracak fırsatların peşinden gidebilirsiniz. Ocak ayına eğitimsel alanlarınıza odaklanarak giriş yapacaksınız. Kendinizi etkili bir şekilde derslerinize verebilir ve istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. 20 Aralık’ta Satürn Oğlak burcuna geçiyor.

        142

        Yüksek ve yabancı eğitim alanlarınızda önemli sorumluluklarla karşılaşacaksınız. Bazı sınavlarınızda zorlanmalarınız olsa bile, sorumluluklarınızı bilerek ve sıkı çalışarak hayalinizdeki meslek için adımlar atabilirsiniz. 21 Aralık’tan sonra eğitim hayatınızda kendinizi göstermekten hoşlanacaksınız.

        143

        2017'DE KOÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

        Sevgili Koçlar, 2017 yılında hem özel hayatınızda hem de iş ve eğitim konularında stediklerinizi rahatça gerçekleştireceksiniz. Evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işlerinizde fırsatlar sizinle olacak.

        Hayatı bir partnerle deneyimlemek isteyeceksiniz. Bekârsanız evliliğe adım atabilirsiniz. Evliyseniz beraberliğinizden şans ve fayda sağlayacaksınız. Eşinizin hayatında da güzel gelişmeler oluşabilir.

        144

        2017’de de yurtdışı bağlantılı işlerinizde, uluslararası ticaret (ithalat-ihracat) hayatınızda, yabancı şirketlerle ve insanlarla olan bağlantılarınızda, ortaklıklarınızda ve çalışmalarınızda, hukuki alanda, medya veya yayımcılık işlerinizde önemli sorumluluklar altında olmaya devam edeceksiniz. Adımlarınızı sorumluluklarınızı fark ederek ve bilerek atmak hayatınıza çok şey katacak.

        145

        İŞ/PARA/KARİYER

        8 Ocak’tan sonra kariyerinizde ve iş hayatınızda ters giden durumlardan sıyrılacaksınız. Daha etkin bir iletişimle işlerinizi koordine edecek, günlük hayatın koşuşturmalarına daha rahat adapte olacaksınız. 26 Şubat’taki Güneş tutulması beklenmedik olayları tetikleyebilir. Çok önemli girişimlerden kaçınmalısınız. Planlarınızı gözden geçireceksiniz.

        146

        ATILIMLARIMIZ OLACAK

        Para evinizin yöneticisi Venüs 4 Mart’ta gerilemeye başlıyor. Maddi konularda 17 Nisan’a kadar sıkışmalara ve sorunlara açık olabilirsiniz. Bu dönemde para harcamalarınızı kontrol etmeye çalışın. Almaktan çok satma işlemlerine odaklanın. Önemli bir borcun altına girmemeye çalışın. Nisan ayında parayı elinizde tutmak önem kazanabilir.

        147

        10 Nisan-20 Nisan arasında maddi konularda önemli görüşmelerden ve başlangıçlardan sakınmalı, riskli işlerden uzak durmalısınız. İşinizle ilgili atılımlarda, girişimlerde, konuşma ve görüşmelerde 28-31 Mayıs tarihlerinde destekleneceksiniz. Ortaklaşa yapılacak projelerde 7-14-18 Temmuz size ışık yakıyor. Önemli anlaşmalar içine girebilirsiniz.

        148

        5 Eylül itibarıyla iş ve hizmet alanlarınıza enerjinizi yoğunlaştıracaksınız. İş hayatınızda titiz davranarak mücadelenizi ortaya koyacaksınız. 20 Eylül’de oluşan yeniay, iş hayatınızdaki yeni kararlarınızı uygulamanız için sizi harekete geçirecek.

        149

        FIRSATLAR OLUŞACAK

        Yurtdışı bağlantılı işlerinizde 8-11 Ekim tarihlerinde dikkatli olun. Zorlanmalar karşısında öfkenizi kontrol edin. 10 Ekim’de Jüpiter ortaklaşa parasal alanınıza kayıyor. 1 yıl boyunca ortak para işlerinizde, partnerinizin parasal durumunda, vergi, kredi, faiz, miras, nafaka işlerinizde fırsatlar karşınıza gelebilir.

        150

        4 Kasım’daki dolunay, parasal alanlarınızı etkiliyor. Parayla bağlantılı işlerinizde istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Kasım sonu harekete geçtiğiniz her konuda işlerinizi hızlı halledin, zira 3 Aralık’ta Merkür geriliyor.

        151

        AŞK/EVLİLİK/İLİŞKİLER

        Mart ayının ilk haftalarında kendinize ve görüntünüze daha fazla önem vereceksiniz. 4 Mart’ta ilişkiler gezegeni Venüs gerilemeye başlıyor. 17 Nisan’a kadar ilişkilerinizde sorunlara hazırlıklı olmalısınız. Eski ilişkiler, yarım kalmış aşklar tamamlanmak üzere karşınıza çıkabilir. 11 Nisan’da oluşan dolunay zamanı özel hayatınızda duygusal çalkantılar ve kararlar devreye girebilir.

        152

        GÜZEL ADIMLAR ATILABİLİR

        1 Haziran’da ilişkilerinizde güzel adımlar atılabilir. Sevdiğiniz insanla ilişkinizi konuşabilir ve esnek bir noktaya çekebilirsiniz. 24 Haziran’daki yeniay, ev ve aile alanlarınızda gerçekleşiyor. Ev alım, satım, yer değiştirme, kiralama gibi anlaşmaya dayalı işleriniz için yeniayı kullanmalısınız. 23 Temmuz’da oluşan yeniayla birlikte aşk hayatınızla ilgili kararlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onun hayatıyla ilgili konularla da ilgileneceksiniz. Bebek sahibi olma kararlarınız da bu süreçte devreye girebilir.

        153

        SAĞLIK

        12 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay oluşacak. Sağlığınıza bu dolunayda çok dikkat etmeniz gerekecek. 14-28 Nisan tarihlerinde estetik uygulamalardan ve bu alanla ilgili ameliyatlardan kaçınmak yararınıza olacak. 5 Eylül itibarıyla sağlık konusunda daha fazla mücadele edeceğiniz bir dönem başlıyor. Bağırsak, mide sorunları ve hazımsızlık sizi en fazla zorlayacak alanlar olacak. Bu süreçte yediğinize içtiğinize mutlaka dikkat etmelisiniz. 10 Eylül’den itibaren sağlığınızla ilgili konularda çok güzel gelişmeler içine girebilirsiniz.

        154

        EĞİTİM

        7 Haziran itibarıyla öğrenmekten ve eğitimsel konuları tamamlamaktan keyif alacağınız bir sürece giriyorsunuz. 9 Haziran’daki dolunay, eğitim alanlarınızda bazı hassas oluşumları karşınıza getirebilir. Bu işlerinizde önemli sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. 5 Kasım ve sonrasında her türlü bilgiyi ve eğitimi almaya yatkın bir zamana giriş yapacaksınız. Yurtdışı bağlantılı eğitim alanlarınızdaki konuşmalarınız ve görüşmeleriniz artabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ