Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (17 Aralık 2016)

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde yapmanız gerekenlere odaklanabilir, çevrenizden alacağınız destekle önemli adımlar atabilirsiniz. Özel hayatınızda sadece kendinizi düşünmekten vazgeçin.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Beraber olduğunuz insan hayatınızla ilgili kararlarda size desteğini sunabilir. Yapılması gereken işleriniz devreye girdiğinde az tanıdığınız insanlardan da destek ve yardım göreceksiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Bugün, evinizde olmak veya aile ortamlarınızda vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber alacağınız mali kararlar, hızlı bir toparlanma dönemini başlatacak.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para alanlarınızda güzel çözümler devrede olabilir. Sabah saatlerinde yakın çevrenizle iletişiminiz yüksek olacak. Öğleden sonraysa daha çok evinizde miskinlik yapmak isteyebilirsiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalar sizi keyiflendirebilir. Sabah saatlerinde daha çok güvenlik ihtiyacınıza odaklanırken, öğleden sonra yakın çevrenizle iletişim trafiğinizi artıracaksınız

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerindeki kendi isteklerinizi yerine getiren tavrınız öğleden sonra elle tutulur olaylara kaymaya başlayacak. Akşam saatlerindeyse duygusal tepkileriniz çabuk değişecek, dikkatli olun.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bilinçaltınız fazlasıyla aktif çalışacak. Öğleden sonra isteklerinizi gerçekleştirmek önem kazanabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aynı fikirleri ve duyguları paylaşmak sizi mutlu edebilir.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevre ilişkileriniz sabah saatlerinde kahvaltı organizasyonlarına dönüşebilir. Sevdiğiniz insanlarla vakit geçirmek sizi mutlu edecek. Öğleden sonra daha çok kendinize dönmek isteyebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Göz önünde olacağınız alanlarda sabah saatlerinde keyfiniz çok yüksek olabilir. Bir alışveriş işinizi halledebilirsiniz. Bugün, yakın çevrenizdeki insanlarla aranızda güzel bir iletişim oluşacak.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Farklı ortamlarda yaratıcılığınızı ve eğlenceli yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Hayattan alacağınız keyif fazla olacak, bu yüzden canınız iş yapmak ve

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Harcamalarınız sabah saatlerinde yoğun olabilir. Öğleden sonra daha çok dış ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Kendinizi ifade ediş şekliniz özgüveninizin artmasını sağlayacak.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla güzel paylaşımlarınız öğlen saatlerine kadar devrede olabilir. Öğleden sonraysa para harcamalarınıza odaklanacaksınız. Kendinizle zaman zaman baş başa kalmak isteyebilirsiniz

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ