Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Sevgililer Günü hediyeleri! Sevgililer Günü hediyesi ne alabilirim? 14 Şubat Sevgililer Günü

        14 Şubat Sevgililer Günü'ne sayılı günler kaldı. Bu sene salı günü kutlanacak olan Sevgililer Günü için çiftlerde, "Sevgililer Günü hediyesi ne alabilirim?" stresi yaşanmaya başladı. Peki sevgilinizi şık bir hediye ile mutlu etmeye ne dersiniz? Hediye seçme konusunda herhangi bir fikriniz yoksa sizler için hazırladığımız haberimizi incelemenizde fayda var. Hediye telaşının yaşandığı bu zamanlarda işinizi kolaylaştırması için sevgiliye alınabilecek en güzel Sevgililer Günü hediyelerini sizler için derledik. İşte birbirinden zarif hediye örnekleri...

        Her ne kadar Sevgililer Günü temsili bir gün olsa da, hediyeler çifti onurlandırmak adına bir aracı oluyor. Sevgiyi, aşkı ve mutluluğu simgeleyen bu günde "ne almalıyım?" sorunuza yanıt olabilmek için alternatif hediye örneklerini bir araya getirdik. Öncelikle sevgilinizi mutlu edecek hediyelerin maddiyatından ziyade, manevi değerinin daha önemli olduğunu unutmayalım. Şöyle ki hediye seçerken sevgilinizin zevklerinin neler olduğunu bilmeniz gerekiyor. Bunu bilerek seçeceğiniz hediyeler o günü taçlandırmak adına güzel bir jest olacaktır.

         Image Title 1  Image Title 2
        Description

        İSTİNYEPARK'TA SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL EZBER BOZAN HEDİYELER

        İstanbul'un gözde mekânlarından İstinyePark’'n, Sevgililer Günü dolayısıyla 03-19 Şubat tarihleri arasında ana etkinlik alanında ikinci kez ev sahipliği yaptığı Museum of Broken Relationships – Aşktan Geriye Kalanlar Müzesi büyük ilgi görürken, müzenin yanında oluşturulan Hediyelik Dükkan, Sevgililer Günü’nde klasik hediyelerin dışına çıkmak isteyenlere birbirinden eğlenceli hediye alternatifleri sunuyor.

        KALPLİ KÜPE

        Sevgilinizi Coquet Accessories'in Sevgililer Günü'ne özel tasarladığı 'kalpli küpe' tasarımıyla mutlu edin. Şık görünüme sahip olan kalpli küpe 29.90 TL fiyatıyla hem cebinizi rahatlatacak hemde sevgilinize güzel bir hatıra bırakmanızı sağlayacak.

        CANDRA BİLEKLİK

        Sevgililer Günü'ne özel tasarlanan Candra Bileklik, hoş görünümü ile alternatif hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Coquet Accessories'in Sevgililer Günü koleksiyonunda yer alan Candra Bileklik 29.90 TL yerine sadece 14,90 TL'ye satışa sunuluyor.

         Image Title 1  Image Title 2
        Description

        KOL DÜĞMESİ

        Sevgilinize elegan bir hediye almak istiyorsanız, isminin baş harfinin olduğu kol düğmesi, sevgilinizin bayılacağı bir hediye seçeneği olacaktır. D'S Damat'tan kol düğmesini 99,90 TL'ye temin edebilirsiniz.

         Image Title 1  Image Title 2
        Description

        BİR BUKET LEZZET

        Bu yıl sevgilinize farklı bir hediye vermek ister misiniz? Daha önce hiç karşılaşmadığınız alternatif hediye olarak sekersef.com'un hediye seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Fiyatı 44 ila 64 TL arasında değişen aşk buketleri sevgilinizi mutlu edebilecek cazip hediye örnekleri arasında yer alıyor.

        KİŞİYE ÖZEL VOSVOS

        Tam anlamıyla araba hastası bir sevgiliniz varsa bu öneri sevgilinizin mutlu olması için aracı olacaktır. Değişik renklerde kişiye özel hazırlanan vosvos'lar Ppartnerinizin masasında, odasında kullanabileceği en özel hediyeler arasında yer alıyor. Tek yapmanız gereken bütçenizi hazırlayıp sevgilinizin isminin yazılı olduğu oyuncak vosvos siparişi vermeniz. Fiyatı 20 ila 60 TL arasında değişmektedir.

        KALP KUTU İÇERİSİNDE KOLYE

        Çikolotaya düşkün bir sevgiliniz varsa özel olarak kalp kutu içerisinde güzel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Kutunun ortasına sevgilinizi mutlu edebilecek bir tasarımda aldığınız kolyeyi yerleştirdikten sonra üzerini ve etrafını çikolatalarla süsleyin. Bunun maliyeti alacağınız hediyeye göre 50-100 TL arasında değişebilir.

        REKLAM

        TESBİH

        Çoğu erkek tesbih taşımayı sever. Sevgililer Günü'nde alacağınız kişiye özel harfli ahşap kutulu tesbihler veya kuka, akik, ametisti kehribar veya oniks tesbihler sevgilinizi mutlu etmek adına güzel bir seçenek olacaktır. Fiyatları yaklaşık 40 ila 200 TL arasında değişmektedir.

        ÇANTA

        Sevgilinize alacağınız şık görünümlü bir çanta ile özel davetlerde, baş başa gidilebilecek organizasyonlarda rahatlıkla eşyalarını taşımasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca gündelik olarak kullanabileceği bir çanta tercihi ile de kendisine her gün kullanabileceği bir hediye vermiş olursunuz.

        İSME ÖZEL KALEM VE KARTVİZİTLİK SET

        İş veya eğitim hayatında not tutan veya kartvizite sahip olan sevgilinize isme özel kalem ve kartvizit seti hediye edebilirsiniz. Oldukça şık görünümlü kalem, tercihe göre deri kaplamalı bir kartvizitlik ile sürekli kullanabileceği bir hediye sunabilirsiniz.

        AKSESUAR

        Aksesuarına düşkün bir sevgiliniz var ise ona alabileceğiniz bileklik veya yüzük o günü taçlandırmak adına yeterli olacaktır. Tarzına göre seçeceğiniz aksesuarlar sevgilinize güzel bir hatıra bırakacaktır.

         Image Title 1  Image Title 2
        Description

        COQUET ACCESSORİES

        Takı ve aksesuarda sevgilinizin beğenisini Coquet Accessories ile toplayabilirsiniz. Sevgililer Günü'ne özel kırmızı ve pembe renklerin ağırlıklı olduğu koleksiyondan tercih edebileceğiniz takı ve aksesuarlar ile sevgilinizi oldukça mutlu edebilirsiniz. Işıltılı ve canlı renklerin hâkim olduğu koleksiyonda, parlak taşlı takılardan çantalara kadar şık tasarımlar ve hediye alternatifleri bulunuyor.

         Image Title 1  Image Title 2
        Description

        ALTINBAŞ

        Altınbaş'ın Sevgililer Günü'ne özel tasarladığı koleksiyonuyla siz de sevgilinize şık bir hediye verebilirsiniz. Ölümsüz aşkın simgesi olan pırlanta; pembe ve beyaz altın ile buluşarak “Sarmaşık” adının verildiği özel tasarımlarla karşınıza çıkıyor. "Sarmaşık" adı verilen ve iki bedeni simgeleyen iki taş ürünüyle, aşkı tek vücutta sonsuz kılıyor. Eğer siz de hediye seçiminde kararsızsanız, Altınbaş'ın yeni koleksiyonuna göz atabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ