Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (06 Şubat 2017)

        Haftaya Ay, İkizler burcundayken hızlı bir iletişimle başlayabiliriz. Bugün Jüpiter gerilemeye başlıyor. Bize şans sunduğu noktalarda geri çekilmeler oluşabilir. Olayları gözlemlemeli ve işlerin yürümediği noktalarda hatalarımızı fark etmeliyiz. Yarın Merkür, Kova burcuna geçiyor. İletişimimizde daha özgür ve farklı yönlerimizi ortaya koyabiliriz. Perşembe ve cuma günleri hayat bizi desteklerken, cumartesi günü Aslan burcunda bir Ay tutulması yaşanacak.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Haftaya yakın çevrenizde olup biten olaylarla başlıyorsunuz. Özel yaşantınızda durumları gözden geçireceğiniz, şansın nereden geleceğini idrak edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni haftaya parasal işlerinizin üzerine eğilerek ve iş hayatınızda kuracağınız parasal bağlantılarla başlayabilirsiniz. İş, hizmet ve sağlık alanlarınızdaki aksamaları gözden geçirebilirsiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kişisel istekleriniz ön planda olacak. İş alanlarınızda halledilmesi gereken konulara önem verin. Aşk hayatınız veya çocuğunuzla ilgili konularda bazı durumları gözden geçirmelisiniz

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızdaki önemli konuşmalar gündeminizin merkezine yerleşebilir. Bugün, iletişiminiz çok hızlı akacak. Özellikle ailevi konuları gözden geçirmek için uygun bir dönemdesiniz

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Haftaya sosyal ortamlarda vakit geçirerek başlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla yapılacak planlara odaklanın. Bugün itibarıyla yakın çevrenizdeki olayları gözlemleyeceğiniz bir dönem başlıyor.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevre iletişiminizde önemli konulara çözümler üretebilirsiniz. İletişim ve satış işlerinizi hızlı bir şekilde halledebilirsiniz. Parasal konularda ne yapmanız gerektiğine dair gözlemleriniz artacak.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün dış ortamlarda bulunmak ve biraz nefes almak isteyebilirsiniz. Az tanıdığınız insanlarla daha fazla iletişim halinde olabilirsiniz. Hayatınızı ve şanslarınızı gözlemleyeceğiniz bir dönemdesiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu hafta başı bekleyen bazı banka veya para işlerinizi gözden kaçırmayın. Bugünden itibaren hayatınızı ve deneyimlerinizi daha içsel olarak algılayıp yorumlayacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Haftaya başlarken şartlar karşı tarafın elinde olabilir. Partnerinize göre hareket edeceksiniz. Sosyal çevrenizdeki oluşumları, karşınıza çıkan fırsatları gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşinizle ve sağlıkla ilgili konularla haftaya başlayacaksınız. Bugünden itibaren kariyer ve iş hayatınızda elde ettiğiniz bazı özel fırsatları ve şanslarınızı iyice gözden geçirmeniz gerekiyor

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayata keyifle ve istekle yaklaşacaksınız. İçinizdeki olumlu hisler hayatınıza da olumlu yansıyabilir. Seyahat, eğitim ve medya alanlarınızdaki işlerinizi gözden geçireceğiniz bir süreç başlıyor

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda oldukça hareketli bir gün sizi bekliyor. Olayları gözünüzde çok büyütmeyin. Ortak parasal kazançlarınızı gözden geçireceğiniz bir döneme “Merhaba” diyeceksiniz

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ