Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (08 Şubat 2017)

        Bugün ve yarın öğlen saatlerine kadar Ay, Yengeç burcunda dolaşıyor. Bugünlerde, geçmişe duyulan özlem artar. Eski konular yeniden gündeme gelir. Ailemizi ve sevdiklerimizi koruma içgüdüsü ön plana çıkar. Duygusal anlamda fedakâr davranışlarda bulunabiliriz. Sevgilimizle ya da eşimizle romantik saatler geçirebiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duyacağınız bazı şeyler ailenizle beraber sizi destekleyen bazı kararlar almanıza neden olabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insandan duygularınızı gizlememeye ve açık olmaya çalışın.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güne iletişim konularınız aktif olarak başlıyorsunuz. Sevdiklerinizle yapacağınız organizasyonlardan fazlasıyla keyif alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda önemli görüşmeler altında olacaksınız.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, elle tutulur işlerin peşinden gitmeye özen gösterebilirsiniz. Parasal konular da ön planda olacak. Yoğun iş görüşmeleriniz, farklı konuların ve olayların etrafında cereyan edebilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailenizle vakit harcamayı tercih edebilirsiniz. Önünüzdeki seçeneklerin fazla olması hangi yöne gitmeniz gerektiği konusunda sizi zorlayabilir. Maddi konulardaki sıkıntılarınızı halledebileceksiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Üzerinizde uyuşukluk hissedebilirsiniz. Dinlenmek, güzel bir gün geçirmenize neden olacak. Dış ortamlardan alacağınız teklifleri değerlendirebilirsiniz. Özel hayatınızda huzurunuz yerinde olacak.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizle yapılacak planlar ve programlar devreye girmeye başlayacak. Geleceğe dair yapılacak akıllıca planlar uzun dönemde size kazandırabilir. İş hayatınızda güzel gelişmeler kapıda.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çalışıyorsanız sorumluluklarınız üzerinize yük olabilir ama yine de hayatınızı destekleyecek adımlar atabilirsiniz. Özel hayatınızda anlaşmazlıklarınızı tepkilerle değil, konuşarak çözmeye çalışın.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Değişik planların içerisinde olacaksınız. İsteksiz tutumlarınız akşam saatlerinde yoğun olabilir. Aile büyüklerinizle yapacağınız bazı konuşmalar geleceğinizle ilgili endişelerinizi yok edebilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para alanlarınıza yoğunlaşacak, iç dünyanızla daha fazla haşır neşir olacaksınız. Evinizde yapılacak planlar sizi fazlasıyla mutlu edebilir. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlü tutacaksınız.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla yapılacak güzel planlar sizi keyiflendirebilir. Yakın çevrenizde bulunan insanlarla birlikte vakit geçirebilirsiniz. Maddi konularda istikrarlı tavırlar sergileyeceksiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çalışma koşullarınıza odaklanacaksınız. Özel hayatınızda bencilliğinizi ve kendinize düşkünlüğünüzü kontrol etmeye çalışın. Kendinize yapacağınız yatırımlar giderek daha da hızlanıyor.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınız ve eğlence alanlarınız hareketlenecek. Kafanızı rahatlatmak ve hayatın eğlenceli yanlarına odaklanmak isteyeceksiniz. Özel hayatınızda sevdiğinizden güzel teklifler alacaksınız

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ