Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Muhtarlık kavgası hastane bahçesine taşınınca

        Van'da seçim tartışması bitmek bilmiyor. Van'ın Gürpınar İlçesi'ne bağlı Işıkpınar Köyü'nde muhtarlık kavgası Van'a sıçradı. Önceki gece köyde yaşanan gerginlikte 25 kişi yaralanmış ve yaralılar Van'daki hastanelerde tedavi altına alınmıştı. Bu gerginliğin ardından kavga Van'a sıçradı. Dün Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde toplanan köylüler taş ve sopalarla birbirlerine saldırdılar. Yaşanan arbede de 10 kişi daha yaralandı. Yaralılar ayrı ayrı hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.

        FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

        Van'ın Gürpınar İlçesine bağlı Işıkpınar köyünde muhtarlık seçimlerinden dolayı yaşanan gerginlik sonunda kavgaya dönüştü. Çiftçi ve Baday aileleri arasında önceki gece çıkan taşlı sopalı kavgada 25 kişi yaralanarak Van'daki hastanelerde tedavi altına alındı. Dün de hastane bahçesinde karşı karşıya gelen iki aile üyeleri tekrar kavga etti. Polis ekiplerinin zamanında yaptığı müdahale sonucunda kavga büyümeden engellenirken 10 kişi yaralandı ve 12 kişi de gözaltına alındı.

        Pazar günü yapılan seçimlerde Gürpınar ilçesine bağlı Işıkpınar köyünde oturan Çiftçi ve Baday aileleri arasında geçen muhtarlık yarışını İlhami Çiftçi kazandı. Çiftçi ailesinin muhtarlığı kazanmasından dolayı köyde gerginlik başladı ve önceki gece kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 25 kişi yaralanarak Van'daki hastanelerde tedavi altına alındı. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada her iki aileden 25 kişi yaralandı. Ambulanslarla Van Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen yaralılardan 3 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis yaralıların kaldırıldığı hastane önlerinde tarafların kavga etme ihtimaline karşı güvenlik önlemlerini artırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ