Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (12 Şubat 2017)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        Bugün ve yarın Ay, Başak burcunda dolaşıyor. Bugünlerde, her konuda daha detaycı ve mükemmeliyetçi oluruz. En küçük şeyleri bile çok düşünerek kafamıza takarız. Mantıklı hareket eder ve sağlığımıza önem veririz. Ay, Başak burcunda hareket ederken analiz ve sınıflandırma gereken işlerimizin üzerine düşmekte fayda olabilir. Önemli duygusal konuşmalarda fazla eleştirmekten kaçınalım.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Bugün hayata her zamankinden daha farklı gözlerle bakacaksınız. Etrafınıza karşı daha anlayışlı olabilirsiniz. Bir yandan da duygularınız fazlasıyla abartılı çalışabilir. Dış ortamlarda duyacaklarınızın enerjinizi aşağıya çekmesine izin vermeyin.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda duygularınız doğru çalışabilir. Sevdiğiniz insana karşı duvarlarınızı yıkmayı başarırsanız içtenliğinizi son derece etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Çevrenizde olup biten olaylar sizi de dolaylı olarak etkiliyor.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyunca düşüncelerinizde olumlu ve pozitif sonuçlara yatkınsınız. Ailevi konularda kolay tepki vermeye açıksınız. Bu konuda aşırıya kaçsanız bile içinizdeki iyimserlikle bozulan ilişkilerinizi toparlamayı ve gönül almayı başaracaksınız.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu aralar iletişimsel konularda karşınıza çıkan fırsatları görmek ve akıllı bir şekilde kullanmak sizin elinizde. Yetişmeyen işleriniz sizi duygusal olarak zorlayabilir. Çevrenizdeki insanlarla gizemli konular hakkında konuşma ihtiyacı duyabilirsiniz.

        REKLAM

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel yaşantınızda söz verdiğiniz ve yerine getirmeniz gereken konu ve olaylar içsel olarak sizi zorlayabilir. Bugün, parasal konularda vereceğiniz tepkilere çok dikkat etmelisiniz. Özellikle öğlen saatlerinde yanılgılardan uzak durmaya gayret edin.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda çok önemli şanslarla karşılaşabilir ve sizi çok mutlu edecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bunları iyi değerlendirmeye çalışın. Gün içinde bolca gezme arzusu duyacaksınız. Kimseyi kafanıza takmak istemeyeceksiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duygusal konulardaki yalnızlığınız bugün sizin için önemli bir avantaja dönüşebilir. Kalbinizden geçenleri kendinize saklayabilir, özel hayatınızla ilgili ketum tavırlar sergileyebilirsiniz. Çevrenizden gelecek yardım ve desteği geri çevirmemelisiniz.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaş ortamlarınızda abartılı ve coşkulu davranacaksınız ama gönlünüzde kopan fırtınalar zaman zaman kendinizi kötü hissetmenize neden olabilir. Bazı şeyleri hak etmediğinizi düşünebilirsiniz. Dramdan uzak durmaya gayret edin.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Fikirlerinizde coşkuyla ve umutla hareket edeceksiniz. Bir yandan da hayatınızda zorlanmalar oluşabilir ve siz işinizi bitirip soluğu ailenizin yanında almak isteyebilirsiniz. Ne olursa olsun sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni fikirlere ve duygusal deneyimlere açık olacağınız bir gün sizi bekliyor. Etrafınızda olup biten olaylardan etkilenmeye devam ediyorsunuz. Bugün sizi az tanıyan insanlar moralinizi bozabilir. Enerjinizi aşağıya çekmelerine izin vermemelisiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi olanaklarınızı bugün zorlayabilirsiniz. Geleceğe yönelik parasal adımlarınızda biraz daha gerçekçi davranmak işinize yarayabilir. Kendinize ve özel hayatınıza daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Biraz dinlenmek hakkınız, bunu unutmayın.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda sevdiğiniz insana ayıracağınız vakti gözünüzde büyütmeyin ve bir an önce hayalinizde yaşattıklarınızdan sıyrılın. Özel hayatınızdaki gerilimleri yaratan siz olabilirsiniz. Bu konuda gerekli özeleştiriyi yapın ve dikkatli adımlar atın.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ