Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (13 Şubat 2017)

        Haftaya Ay, Başak burcundayken yapılması gereken günlük işlerimize kanalize olarak başlıyoruz. Bu hafta harekete geçmek istediğimiz alanlarda hayat bizi destekleyecek. Önemli işbirlikleri ve otoritelerden alınacak destekler kalıcı ve uzun soluklu işler içine girmemize neden olacak. Hafta sonu Güneş, Balık burcuna geçiyor. Kimliğimizde duygusal, kararsız ve fedakâr yönler ön plana çıkabilir.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşte beraber hareket ettiğiniz ve ortaklaşa çalıştığınız insanlarla hızlı ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Her şeyi tek başınıza yapmak sizin için önemli olsa da ortaklıklar hayatınızı kurtarabilir.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, aşk hayatınız ve eğlenceli yönleriniz ön planda olacak. Beraber olduğunuz insan hayatınızla ilgili kararlarda size desteğini sunabilir. Gün boyunca hızlı, aktif ve iş bitirici olacaksınız.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınız için yapacağınız alışverişler sizi mutlu edebilir. Daha önceden konuşulmuş bir seyahat fikri sizi heyecanlandırabilir. Diğer insanları istediğiniz konularda ikna etmeniz zor olmayacak.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para alanlarınızda evinizin hesabını bu aralar iyi yapmalısınız. Para ve alınacaklar konusunda rahatlıkla harekete geçebilir, yapılacaklar konusunda ailenizi de ikna edebilirsiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda bu aralar sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamakta zorlanıyor olsanız bile, iletişiminizi kesmemeye çalışın. Yumuşak yapınız sayesinde ikna yeteneğiniz güzel çalışabilir.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Her türlü aktiviteden ve keyifli alanlardan hoşlanacaksınız. Hızlı ve becerikli adımlarla daha önceden planlanmış işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Çevrenizin bilgilerinden faydalanmayı unutmayın.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınız ve eviniz bu aralar hayatınızın merkezinde olabilir. Ev için yenilikler yapma isteğiniz çok yüksek olacak. Bu konularda sevdiğiniz insanı ikna etmek zor olmayacak, merak etmeyin.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınız, eskiden kalma konu ya da olaylar, konuşmalarınız ve paylaşımlarınız arasında yer alıyor. Ailenizi ikna ettiğiniz kadar iş yaptığınız insanları da ikna etmeye gayret göstermelisiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün göz önünde olacağınız alanlarda veya iş konularında titiz ve seçici tavırlarla hareket edeceksiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aranızda çok güzel bir iletişim sağlayacaksınız.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Farklı ortamlarda yaratıcılığınızı ve eğlenceli yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Özel hayatınızda akşam saatlerinde değişik planlar devreye girebilir. Kendinizi yenileme arzusu içindesiniz

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kafanızdakiler için artık harekete geçin. Zira diğer insanları yapacaklarınız konusunda ikna etmek bu aralar hiç zor olmayacak. Önemli bir işinizi hızlı yapınızla halletmeye çalışacaksınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, sosyal çevrenizdeki etkili ve güçlü arkadaşlarınızla özel hayatınızın detaylarını konuşabilirsiniz. Partnerinizle çeşitli organizasyonlara, partilere veya aktivitelere katılmak isteyebilirsiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ