Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (23 Şubat 2017)

        Bugün gökyüzünde devreye giren Merkür-Satürn olumlu açısıyla fikirlerimizde ve düşüncelerimizde kalıcı adımlar devreye girebilir. Önemli işlerimizde son derece istikrarlı bir şekilde ilerleyebiliriz. Güçlü ve etkili kişilerden istediğimiz desteği ve onayı alabiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, çok güçlü etkilerle hareket edebilirsiniz. Sabırsız tutumlarınız yüksek olabilir. Geri planda durduğunuz konularda ve bazı girişimlerinizde hayat sizi destekliyor.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızla girişeceğiniz işlerinizde önemli sonuçlar elde edilebilir. Parasal destekleriniz çok yüksek olacak. İş alanlarınızda karşınıza gelen teklifleri sindirmeniz gerekebilir.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel ilişkilerinizde konuşmalarınızı kalıcı noktalara taşıyabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde kendinizi gösterecek ve sorumluluk üstleneceksiniz. Parasal işlerinizi tamamlamaya bakın.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geleceğinizi şekillendiren işlerinizde sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz. Özel hayatınızda sabah saatlerindeki gergin etkiler öğleden sonra yerini rahatlamaya bırakabilir.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel ilişkilerinizde sorumlulukla hareket edecek, sevdiğiniz kişiyle beraber alacağınız kararları kalıcı bir şekilde hayata geçireceksiniz. Günlük işlerinizi tamamlamaya çalışın.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınız için yapmanız gereken işleri düzene sokabilir, sağlam fikirlerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Özel hayatınızda destekleniyorsunuz. Tedirginlikleriniz sizi alıkoymasın.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızın ve günlük koşturmalarınızın sorumluluklarınızı üstlenerek yolunuzda ilerleyeceksiniz. Yakın çevrenizde sizi destekleyen insanların olması işlerinizi kolaylaştırabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile ve ev hayatınızda parasal sorumluluklarınızı bilerek ilerleyeceksiniz. Aile büyüklerinizle veya kendi aileniz içinde aldığınız kararları istikrarlı bir şekilde uygulamanın tam zamanı!

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatla ilgili sorumluluklarınız önemli fırsatları ve kalıcı işleri karşınıza getirebilir. Satış, reklam ve bilgisayar işlerinizde hayat sizi destekliyor. Parasal işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Başka insanların sorumluluklarını etkili bir şekilde kullanmanız işinize yarayabilir. Hayatın bazı noktalarda arkanızda olduğunu fark edeceksiniz. İsteklerinizi göz ardı etmeyin.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizdeki etkili insanlar planlarınız konusunda devreye girip sizi istediğiniz şekilde destekleyebilirler. Bugün, kalıcı ve önemli bir ticari oluşum karşınıza gelebilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyerinizde geri plandan yürüttüğünüz işlerinizde hayat sizi destekleyebilir. Sorumluluklarınızı bilerek ilerleyeceksiniz. Yapmanız gereken işlerinizde acelecilikten uzak durun.

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ