Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Mart ayı burç yorumları! Hande Kazanova'dan aylık burç yorumları
        1

        Koç Burcu:

        Mart ayı daha çok kendinize yöneleceğiniz, hayatı geri plandan algılayacağınız, iş koşturmalarından çok keyfi planların peşine düşeceğiniz bir ay sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Evlilik ve ikili ilişkiler evinizin temsilcisi venüs 04 Mart’ta gerilemesine başlarken, eski duygusal olaylarını hayatınıza taşıyabilir.

        2

        Bu dönemde sevginizi ortaya koyamama gibi bir takım zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Anlayışı elden bırakmayın. Bir yandan da fiziksel sağlığınıza dikkat edin. Kendinizle olan bağlantılarınız zayıflayabilir, görüntünüzde değişiklik, estetik uygulamalarından uzak durun.

        3

        Yine Mart ayında eski aşklar, yarım kalmış ilişkiler gündeminize yerleşebilir. Para evinizin yöneticisi Venüs olduğundan aynı zamanda maddi konularda 15 nisan a kadar sıkışmalara ve sorunlara açık olabilirsiniz. Bu dönemde para harcamalarınızı kontrol etmeye çalışın. Almaktan çok elden çıkarmaya ve satma işlemlerine odaklanın.

        4

        Önemli bir borcun altına girmeyin lütfen. 10 Mart itibarıyla maddi konularda mücadeleleriniz artıyor. Parasal konularda enerjinizi ortaya koyabilirsiniz. Yaklaşık 1.5 ay boyunca hem parasal konularda uğraşılarınızı ortaya koyacaksınız, hem de maddi anlamda harcamalarınız artabilir.

        5

        12 Mart’ta Başak burcunda bir Dolunay oluşacak. Bu dolunayda daha çok iş konularınıza odaklanacaksınız. Hizmet ettiğiniz konularda ve iş alanlarınızda bazı hassaslıklar ve sıkışıklıklar oluşabilir. Özellikle yurtdışı bağlantılı işleriniz, girişimleriniz, hukuki konularda, ticari alanlarda bakış açınız kötümser olabilir.

        6

        17 Mart civarında da aynı koşullar söz konusu. Dikkatli olun, sıkıntılarınızı çok fazla büyütmeyin. 13 mart itibarıyla iletişiminiz hızlanıyor. Fikir ve düşüncelerinizi insanlarla paylaşmak isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Artık planlarınızı dillendirebilirsiniz.

        7

        24-25 mart kendinize daha fazla önem verecek, kendinize vakit ayırmak isteyeceksiniz. Özel ilişkilerinizde vereceğiniz sözleri tutmak bu sefer önemli olsun. Bu ay geri planda durduğunuz ve bolca plan yaptığınız konuları başlatmak için 28 marttaki yeniay kullanmalısınız.

        8

        Bu yeniay atılımlarınız ve girişimleriniz konusunda sizi tam gaz destekliyor. Bir tek parasal konularda ve özel ilişkilerinize, ortaklaşa işlerinize dair planlarınızda önemli kararlardan kaçının. 31 Mart itibarıyla, maddi konularda kafanız çözüme yönelik çalışabilir. Parasal konuları pratik bir şekilde ele alabilir, önemli görüşmeler içine girebilirsiniz.

        9

        Boğa Burcu:
        Mart ayı sosyal çevre aktiviteleriniz hızlanırken Mart başında arkadaşlarınızla beraber yapacağınız planlarda gerçekçi olmaya özen gösterin. Biraz ayaklarınız yere sağlam basmayabilir ve kendi kişiliğinizden fazlasıyla taviz verebilirsiniz. Sanatsal işlerinizde başarılı taraflarınızı ön plana çıkartacaksınız. Yine de 01-04 mart tarihlerinde gerçekçilikten uzaklaşmayın.

        10

        04 mart ta venüs gerilemeye başlıyor. İş ve hizmet alanlarınızda sıkıntı ve sorunlar, ilişki problemleri karşınıza gelebilir. Daha önceden ertelediğiniz, çözmediğiniz konularla ay sonuna kadar yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Kendinizle olan bağlantınız, sağlığınız, güzelliğiniz bu dönemde zayıflayabilir. Kesinlikle önemli bir ameliyat, estetik operasyondan uzak durun, sağlığınıza gereken özeni gösterin. Daha önceden sorun yaşadığınız, tanıdığınız bir kadınla karşı karşıya gelebilirsiniz.

        11

        07-08-09 Martta güçlü işbirlikleri sizi yukarılara taşıyabilir. Çevrenizle yapacağınız planları hayatınıza taşıyabilir, önemli bir medya işine başlayabilirsiniz. 10 Mart Mars sizin burcunuza geçiyor. Geri planda tuttuğunuz konular görünür bir enerjiye bürünebilir. Enerjinizi iyi kullanabilirsiniz. Çok inatçı olmadığınız müddetçe hayatınızla ilgili önemli konularda hayat sizi hareketlendirebilir. Bu dönemde öfke biriktirmemeye özen gösterin.

        12

        12 Mart’ta oluşan Dolunay, aşk hayatınızı tetikleyecek. Sosyal çevrenizin aktif olduğu bu dönemde özel hayatınıza daha fazla vakit harcamak durumunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve sevdiğiniz arasında bazı sorunlar oluşabilir. Yine bu dolunayda sıkıntı yaşayacağınız konular parasal konularla karşınıza gelebilir.

        13

        13 Mart itibarıyla planlarınızı iyice gözden geçirin, oluşturun, bir sistem kurun, hazırlık yapın çünkü Merkür görünen alana geçtiği an itibarıyla, bir yılın konu ve olaylarını da belirleyeceksiniz. Bu yüzden bu süreçte dinlenmek, enerjinizi toplamak ve plan yapmak sizin için çok önemli. 17 Mart’ta da yabancılarla yapacağınız işlerde, seyahate dayalı, eğitime dayalı işlerinizde birtakım sıkıntılar, problemler ve bozulmalar söz konusu olabilir.

        14

        20 Mart itibarıyla artık hem aşk hayatınızda, hem de parasal konularda işleri geri plandan takip etmek isteyeceksiniz. Çok yoğun bir iki ay geçirdiniz. Ocak ve Şubat; hem kariyer, hem de sosyal çevre açısından çok yoğundu ve şimdi artık biraz dinlenmek, sağlık alanınıza özen göstermek, biraz daha geriden durarak plan yapmak zamanı olarak değerlendirin bunu sevgili Boğalar.

        15

        24-25 Mart’ta iş alanlarınızda vereceğiniz sözlere dikkat edin. Aynı zamanda geri plandan yürüteceğiniz işlerinizde daha önceden tanıdığınız kişilerle yeniden bağlantılarınız artabilir. 28 Mart’ta oluşan yeniayı kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak veya bilinçaltı çalışmaları yapmak için kullanabilirsiniz. Onun dışında harekete geçmek için uygun olmayacak.

        16

        İkizler Burcu:

        Mart ayı kariyer ve iş koşturmalarınızın artacağı, sosyal çevrenizdeki insanlardan değişik fırsatların karşınıza geleceği bir ay olacak sevgili İkizler ve yükselen İkizler.

        17

        04 Mart’ta aşk ve çocuk evinizin yöneticisi Venüs geriliyor. 15 Nisan’a aşk hayatınızda dikkatli olmalısınız. Geçmiş dönem, yarım kalmış tamamlanmamış aşklar gündeminize yerleşebilir. Böyle bir durumda eski sıkıntılarınızı ve sorunlarınızı çözüme ulaştırabilirsiniz.

        18

        Yeni bir ilişkiye başlamamalı, eski aşklarınıza dair önemli kararlar almamalısınız. Sosyal çevrenizdeki ilişkileriniz yine aşk hayatınızdaki çalkantılar yüzünden zora girebilir veya bir arkadaşınızla aranız bozulabilir. Yine eski arkadaşlarınızla aranızda yeniden bağlar kurulabilir.

        19

        07-08-09 Mart tarihlerinde önemli iş görüşmeleri içine girebilir, parasal desteklerinizi arttırabilirsiniz.
        12 Martta oluşan dolunay sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda gerçekleşiyor. Dolunay zamanında enerjimiz tepe noktasında olduğundan ve bu enerjiyi kontrol etmek kolay olmayabilir.

        20

        Ailevi alanlarda, emlakla ilgili konularda duygusal kararlar gündeminizde olacak. İlgi alanınızı işinize daha fazla yöneltmişken vaktinizi ailenize harcamak durumunda kalmanız, her iki taraf arasındaki dengeyi iyi korumanız gerektiğinin altını çizmekte. Keza 12-17 Mart ta ilişkilerinizde çıkmazlar oluşabilir.

        21

        13 Mart itibarıyla, sosyal alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. Önemli organizasyonlar, aktiviteler içinde yer alabilir, arkadaşlarınızla beraber yapılacak projelere dahil olabilirsiniz. İş hayatınızda daha önceden beraber iş yaptığınız insanlarla 18-25-26 Mart tarihlerinde olumlu etkiler altındasınız.

        22

        Yine yeni deneyimlerdense, daha önceden iş yaptığınız veya iş ilişkisi içinde olduğunuz insanlarla çalışmanız bu dönem sizi daha fazla destekleyecek. Çevresel hareketler, organizasyonlar 28 Mart yeniay’ıyla hareketlenmeye başlıyor.

        23

        Yengeç Burcu:
        Martbaşında iş ve kariyer alanlarınızın aktif olmasıyla birlikte güzel ve anlık fırsatlarınız kendinizi mutlu hissettirtecek sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Düşünceleriniz yüksek akacak ve kendinizi geliştireceğiniz alanların daha fazla ön plana çıktığını göreceksiniz. Çok aktif olduğunuz bir ay.

        24

        04 mart’ta venüs kariyer alanlarınızda gerilemeye başlayacak. Bu tarih ve sonrasında üstleriniz veya patronlarınızla olan ilişkilerinizde sıkıntılar baş gösterebilir. Kadınlarla anlaşmak kolay olmayacak. Kadın patronlarınızın hayatında da sıkıntılar baş gösterebilir. Bu dönem tanıtım, promosyon, göz önünde olmak için uygun olmayan zamanlar. Hız kazanan işlerinizde engeller oluşursa bu süreci gözden geçirme, yapılandırma dönemi olarak görün.

        25

        10 Mart itibarıyla, enerjinizi sosyal çevrenize ve arkadaş ortamlarınıza harcamaya başlayacaksınız. Bu dönemde iş hayatınızda yapmak istediklerinizi kendi ortamlarınıza taşıyabilir, sevdiğiniz arkadaşlarınızdan istediğiniz destekleri sağlayabilirsiniz. Onlara karşı dikbaşlı ve inatçı olmamaya çalışın.

        26

        12 Mart’ta oluşan dolunay, başlattığınız işlerin karşılığını almak açısından iyi olabilir. Bazı işlerinizde bitişler görülürse kendinizi suçlamayın. Olaylara bakış açınız negatif olacak, hayatın üzerinize geldiğini düşünebilirsiniz. 17 Mart a da dikkat etmelisiniz.

        27

        12 Martta oluşan dolunay, yakın çevre, akraba veya kardeşlerinizin hayatındaki duygusal meseleleri hayatınıza getirebilir. Bir yakınızın sağlığıyla veya yakınızın iş sorunlarıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. 13 Mart itibarıyla, kariyerinizdeki koşturmalarınız, fikirsel olarak kendinizi ortaya koymanız öne çıkabilir. Birden fazla işle uğraşacak, fikirlerinizin toplum içinde onay görmesini isteyecek, konuşmalarınızı hızlandıracaksınız.

        28

        25 mart’ta daha önceden tanıdığınız insanlarla konuşulmuş bir projeniz devreye girebilir. İş yaptığınız ve daha önceden tanıdığınız insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Fırsatlar bu ay sonu sizi cezbedecek. 26-27-29 Mart tarihlerinde değişik işler, fırsatlar, sizi sağlama alacak adımlar atılabilir. Her tür iş başlangıcınız için 28 Mart’taki yeniayı kullanabilirsiniz.

        29

        Aslan Burcu:
        Ortak parasal konularda fedakarlıklarınız bu ay önem kazanırken, seyahatleriniz ve iş hayatınızdaki gelişmelerde bazı geriye çekilmeler, aksilik ve sıkıntılar 04 Mart’ta devreye girebilir sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. 03 nisan a kadar yabancılarla yapılacak işlerinizde, girişimlerinizde, parasal konularda sıkıntılara açıksınız. Daha önceden ilişkide bulunduğunuz insanlarla yolunuzda ilerlemek önemli olsun.

        30

        04 mart itibarıyla eğitiminizde bazı sorunlar karşınıza gelebilir. İlişkilerinizde yaşayacağınız sorunlar derslerinize ve eğitiminize kendinizi vermenizi zorlaştıracak. Özellikle bu süreçte kadın öğretmenlerle ilişkilerinize dikkat edin. Para girdileri, çıktıları alacak verecek dengesi 07-08-09 Mart ta önem kazanıyor. Sıkıntılarınızı giderecek çözümleri kendiniz rahatlıkla üretebileceksiniz.

        31

        10 Mart itibarıya enerjinizi toplumsal konulara ve kariyerinize harcayacaksınız. Mücadeleleriniz bu alanda artacak, inatçılıktan uzak durun ve işinize yaramayacak konuları çok fazla takıntı haline getirmeyin. Patronlarınız ve üstlerinizle aranızda sürtüşmeler oluşabilir.

        32

        12 Mart’ta oluşan Dolunay, para konularına dikkatinizi vermenizi sağlayacak. Birkaç gün boyunca para alacak-verecek dengenizde hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Tam da bir ödemeye yoğunlaşmışken elinize bir para geçebilir ama gelen para gidebilir. Bu yüzden bu Dolunay’da parasal konularda hassaslıklara açık olmalısınız. 12-17 Mart a dikkat edin.

        33

        13 Mart itibarıyla eğitiminize daha fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. Öğrenmeye açık olacağınız bu dönemde fikirlerinizi daha az tanıdığınız insanlara yaymak önem kazanıyor. Seyahat, medya, ticari iletişiminiz hızlanıyor, görüşmelerinizi arttıracaksınız. Uzak seyahat planlamaları açısından bu dönemi kullanın.

        34

        24 mart iletişim halinde olacağınız insanlara vereceğiniz sözlere dikkat edin. 25-26 Mart farklı ve değişik seyahat, eğitim ve iş fırsatları sizi heyecanlandırabilir. 28 Mart ta oluşan Yeniay la birlikte eğitimsel alanda almanız gereken kararlarınızı uygulayabilirsiniz. Uzun zamandır kafanızda oturtamadığınız, yönünüzü belirleyemediğiniz konularda bir aydınlama ve rahatlama yaşayabilirsiniz. Yine hukuk, seyahat, medya planlamaları açısından da güzel bir dönem.

        35

        Başak Burcu:

        Mart ayında özel hayatınızın üzerine daha fazla eğileceksiniz sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Sevdiğiniz insana fedakarca davranabilir, bazı sıkıntıları görmezden gelebilirsiniz. Aynı şekilde o da size bu şekilde davranabilir. 02-04 Mart tarihleri romantik, anlayışlı, yumuşak etkiler devrede.

        36

        04 Mart’ta ortak parasal alanınızda Venüs’ün gerilemesi normal seyir halinde olan para girdi çıktılarınızı etkileyebilir. Hizmetlerinizin parasal karşılığını alamayabilirsiniz. Size söz verilen bütçelerde sıkıntılar oluşabilir. Sorun ne olursa olsun kaynağında maddiyat olacak. 03 Nisan’a kadar çok önemli bir borç altına girmeyin. Ödemeniz gerekenleri bir liste yapın, önceliklerinize göre davranın, çok para harcamayın.

        37

        Yine ilişkilerinizde veya ortaklı işlerinizde anlaşıp, konuşarak ilerleyeceğiniz tarihler 07-08-09 Mart tarihleri. Sevdiğinizle konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz. 10 Mart itibarıyla, enerjinizi seyahat, yabancılarla yapılacak işler, hukuki alanlar, ticari konulara kaydıracaksınız. Daha az tanıdığınız insanlarla inatlaşmalara bu dönemde dikkat edin, kendi istekleriniz konusunda ısrar edebilir, bu alanlarda bazı sıkıntılara açık olabilirsiniz.

        38

        12 mart Dolunay’ı sizi çok zorlayabilir. Özel hayatınız ve kişisel hayatınız arasında kalabilir, seçim yapmak zorunluluğu hissedebilirsiniz. Aileniz ve yuvanızın sorumlulukları konusunda sevdiğiniz kişinin sizi yalnız bıraktığını düşünebilirsiniz. Negatif etkilere hem dolunay zamanı, hem de 17 Mart zamanı dikkat edin.

        39

        Maddi konularda 18-24-26-29 Mart ta yüzünüz gülebilir. Bu ay ortaklaşa işlerinizde sorunlar daha fazla olacak.

        40

        28 Martta oluşan Yeniay, ortaklaşa parasal alanınızda önemli kararları karşınıza getirebilir. Herşeye yeniden başlamak, parasal durumunuzu gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Parasal sıkıntılarınız varsa sorunun kökeninin ilişkileriniz olduğunu da görebilirsiniz.

        41

        Terazi Burcu:
        Mart başında bazı kararsızlıklar ve net olmayan durumlar kafanızı karıştırabilir sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. İş hayatınızda bu döneme denk gelen toplantılarınız veya anlaşmalarınız varsa başka bir güne erteleyin lütfen.

        42

        04 Mart ta Venüs ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınızda gerileyecek. 03 Nisan a kadar sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayacak. Sevginizi birbirinize aktarmakta zorlanacağınız gibi eski ilişki sorunlarınız da karşınıza gelebilir. Bu dönemde eski ilişkilerde tamamlanmak üzere karşınıza gelebilir sevgili Teraziler. Önemli ilişki başlangıçlarından uzak durun.

        43

        07-08 Mart’ta kişisel gücünüzü ve geçmiş deneyimlerinizi kullanarak iş hayatınızda özel görüşmeler içine girebilirsiniz. 10 Mart itibarıyla, ortaklaşa parasal alanda harekete geçmek önem kazanabilir. Enerjinizi parasal işlere veya daha çok spiritüel konulara kaydırabilirsiniz. Bu dönemde inatçılıktan ve ısrardan uzak durun ve tehlikeli yerlerde bulunmaktan kaçının.

        44

        12 Martta oluşan Dolunay, duygusal ve ruhsal olarak sizi yorabilir, zorlayabilir. İş hayatınızdaki fedakarlıkların, sıkışmaların sonucunu beklemediğiniz şekilde alabilirsiniz. Bir olayın iç yüzüyla karşılaşabilirsiniz. Ruhsal olarak kendinizi sıkı tutun. Sağlığınıza ve arkanızdan dönecek olaylara karşı dikkat edin.

        45

        13 Mart’tan sonraysa sevdiğiniz insanla şimdiye kadar konuşmadığınız, çözüme ulaştırmak istediğiniz konuları masaya yatırmanın tam vakti. Olaylara mantıkla yaklaşacaksınız ve bir an önce çözmek isteyeceksiniz.

        46

        İlişkilerinizde 18-24-25-27 Mart ta toparlamalar, fırsatlar ve açılımlar oluşabilir. 28 Mart ta oluşan Yeniay, özel hayatınızdaki kararları karşınıza getirecek ama venüs ün gerilemesi bittikten sonra karar almaya özen gösterin. Yine ilişkinizde sorunlarınızı çözmek için bu dönemi kullanmalısınız.

        47

        31 Mart’tan sonra parasal konularda durumları toparlamak, görüşmeler yapmak, kredi ayarlamaları, vergi oluşumlarını gözden geçirmek için uygun bir döneme gireceksiniz.

        48

        Akrep Burcu:
        Mart Başı aşk hayatınızda biraz kendinizi kaptırmaya meyillisiniz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Çok kolay bir şekilde insanların hissiyatını anlayabilir, olayların gidişatını sezebilirsiniz. Duygusal yoğunluğu derin bir şekilde hissedeceksiniz. Partneriniz yoksa tam da bu süreçte, aşk karşınıza gelebilir.

        49

        Eğer partneriniz varsa onunla olan hayatınızda birtakım fedakarlıklar devrede olacak. Artistik ve sanatsal konularda çok güzel teklifler alabilirsiniz ve yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Duygusal fedakarlıklar çocuklarla ilgili konularda da ortaya çıkabilir. Bu süreçte âşık olacağınız insanı gözünüzde çok fazla büyütmemeye özen gösterin çünkü bir anlamda Neptün sizi, hislerinizi yanıltabilir.

        50

        04 Mart’ta Venüs iş ve hizmet alanlarınızda gerilemeye başlıyor. 03 Nisan kadar beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizde sıkıntılı bir süreç başlıyor. İşinizi gerektiği kadar önemsemeyebilir, çalışma hayatınızı sekteye uğratabilirsiniz. İş yerinizden bir insanla aranızdaki gerilimleri bu dönemde kontrol edin. Yeni bir iş ilişkisi kurmayın. Yine bu dönemde iş yerinizdeki bir iş ilişkisi yeniden karşınıza gelebilir. Şartları çok zorlamayın, ilişkiye dair önemli kararlar almayın.

        51

        07-08-09 Mart yakın çevrenizle beraber aşk hayatınızda güzel adımlar atabileceksiniz. 10 Mart itibarıyla, mücadelenizi ve enerjinizi ilişkilerinize kaydırıyorsunuz. Özel hayatınızda kendi isteklerinize odaklanabilir, partnerinizle bazı inatlaşmalara girişebilirsiniz. Aynı şekilde ortaklaşa işlerinizde de mücadeleci yönünüz ortaya çıkabilir.

        52

        12 Martta sosyal çevrenizde yeni açılımlar oluşabilir. Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda ufak tefek stresler ve gerginlikler yaşayabilirsiniz. Çevrenizi bu kadar kullandığınız, şansların sosyal çevrenizden karşınıza çıktığı bu süreçte, bazı dengeleri de iyi korumak önemli. Aşk hayatınız ve sosyal çevreniz arasındaki dengeyi iyi sağlamaya çalışın.

        53

        12-17 Mart’ta parasal konularda sıkışmalar oluşabilir. Elinize geçen sizi mutlu etmeyebilir. Bu dönemlerde riskten mümkün olduğunca kaçının. 13 Mart itibarıyla konuşmalarınız ve görüşmeleriniz artıyor, bozulan ilişkilerinizi tamir etmek, sorunlarınıza çözüm bulmak için doğru zamanlara giriş yapıyorsunuz.

        54

        18-25-26 Mart tarihlerini etkili bir şekilde çözümleriniz için kullanın. 28 Mart’taki yeniay iş hayatınıza dokunurken, yeni kararlarınızı devreye sokun. Hayat sizi destekleyecek, iş hayatınızda biraz olsun rahat bir nefes alabileceksiniz. 30 Mart ta yakın çevrenize karşı haklılığınızdan çok emin olabilirsiniz. Yine de olayları gözlemleyerek uyolunuzda ilerleyin.

        55

        Yay Burcu:

        Mart ayı aile hayatınıza odaklandığınız bir ay olacak sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Özellikle 01 Mart’ta aile hayatınızda fedakâr etkileriniz yüksek. Bazı noktalarda ailenizin sizi yanıltmasına, izin vermemelisiniz. Bir yandan da aile hayatınızda yaratıcılığınız had safhada olacak. Enerjiniz biraz düşük çalışacak ama onlar için çok şey yapmak isteyeceksiniz.

        56

        04 Mart’ta Venüs aşk alanınızda gerilemeye başlıyor. Aşk hayatınızda 03 Nisan’a kadar bazı sıkıntılara ve ilişki sorunlarına açıksınız. Eski problemler su üstüne çıkabilir veya eski aşklar yeniden karşınıza gelebilir. Bu dönemde yeni bir ilişkiye başlamamaya çalışın. Varsa çocuğunuzla ilgili konularda da zorlanmanız söz konusu.

        57

        Aile hayatınızda da bu dönemde duygusal paylaşımlarınız artıyor. 07-08-09 Mart aile hayatınızda güzel gelişmeler altındasınız. Emlak alım satım işleriniz çabuk hallolabilir, ailevi destekleriniz yüksek görünüyor. 10 Mart’ta enerjinizi iş alanlarınıza kaydırıyorsunuz. İş konularında temkinli ve biraz da ağırdan alan yapınız beraber iş yaptığınız insanlarla zaman zaman çekişmelere ve sürtüşmelere neden olabilir.

        58

        12 martta oluşan Dolunay, kariyerinizde hassas adımları ve hızlı gelişmeleri tetikliyor. Bu dolunay da ilginizi işinize ve kariyerinize yöneltmelisiniz. Aile yaşantınızdaki zorlanmaları görünen alanınıza, işinize taşımamak önemli olacak.

        59

        Bu ay aile ve ev hayatınızda 12-17 Mart tarihinde dikkatli olun. 13 Mart’tan sonra aşkı daha fazla konuşacak, sıkıntı yaşadığınız noktaları toparlamak için harekete geçeceksiniz. 18-24-25 Mart’ta sevdiğinizle durumları toparlamanız, birbirinize sözler vermeniz olası. 26 Mart ta çabuk sıkılan yapınızla aşk hayatınızda farklı ve sıradışı olan herşey daha çok ilginizi çekebilir.

        60

        28 Mart ta oluşan yeniay aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili alanlardaki başlangıç ve kararları ilgilendiriyor. Önemli ve kalıcı adımlarda güçlü etkilerle karşılaşacak, uzun soluklu kararlar alacaksınız.

        61

        30 Mart’ta çevrenizle parasal konularda savaş başlatmayın, haklılığınızdan emin olabilirsiniz ama yine de olayları daha adaletli gözden geçirmek önem kazanacak.

        62

        Oğlak Burcu:
        Mart ayı ev yoğunluklarınız yüksek olacak, evde uzun zamandır kalkışmadığınız bir tadilata, tamirata veya dekorasyon işine girebilir veya bir yerden bir yere taşınabilirsiniz. Yalnız acele etmelisiniz ya da işlerinizi bu alandaki işlerinizi bir süre ertelemelisiniz sevgili Oğlak veya Yükselen Oğlaklar.

        63

        Zira 04 Mart ta Venüs ev, aile yuva alanlarınızda gerilemeye başlıyor. Kalkıştığınız işlerde bazı sıkıntı ve sorunlara açıksınız. Özellikle bu günlerde kadınlarla olan ilişkilerinizde açmazlar karşınıza gelebilir. Daha önceden sıkıntı yaşadığınız bir kadınla karşı karşıya gelebilirsiniz, ya da ailenizdeki kadınlarlaaranızda anlaşmazlıklar oluşabilir. Dekoratif işlere kakışmamak 03 nisan akadar önemli olsun.

        64

        07-08-09 Mart iletişime, satış, reklama, bilgisayara, yayıncılığa dayalı işlerinizde kontrol sizde olabilir. Önemli toplantılarda yumuşak tavırlarınızı içinizdeki güçle birleştirecek, etrafınızı istediğiniz gibi organize edeceksiniz.

        65

        10 Mart’tan sonra enerjinizi aşka, keyfe, eğlenceye, gezmeye, çocuğunuzla ilgili konulara kaydırıyorsunuz. Enerjiniz bu alanda yüksek olabilir ama kendi haklılığınızda diretmeniz, kolay fikir değiştirmemeniz özellikle sevdiğiniz insanla veya varsa çocuğunuzla olan bazı inatlaşmaları bu dönemde karşınıza gtirebilir.

        66

        12 mart ve civarında seyahatleriniz artacak, yurtdışı bağlantılı işlerinize, ticaret hayatınıza, yabancılarla yapılacak her tür işinize ilginizi yönelteceksiniz. Kısa vadeli planlarınızda bazı sorunlar oluşabilir. 12-17 Mart ta dikkatli olun. Bu tarihte anlaşmalar yapmayın. Yakın çevrenizle anlaşmazlıklarınız artarken, sorumlulukları hep kendinizin üstlendiğini düşünecek ve onları suçlayacaksınız. Bu da ilişkilerinizi bozabilir.

        67

        13 Mart tan sonra aile bireylerinizle iletişiminiz artacak. Sevdiklerinizle daha fazla fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Aile hayatınız için alacağınız kararlar devrede. 18-25 Mart yaşadığınız sıkıntıları ailenizle konuşup, toparlayabileceğiniz tarihlerden. Birbirinize anlayışınız yüksek olacak. Ailenizden biri ile barışmanız da mümkün. 28 Mart ta aile hayatınızla ilgili yeni kararlar devrede olabilir ama vereceğiniz kararları uygulamak için 03 Nisan’ı beklemek faydalı olabilir.

        68

        Kova Burcu:
        Mart ayı girişim ayınız sevgili Kova ve Yükselen Kovalar. Çok önemli fırsatlarla karşılaşacak, beklenmedik iş kollarına daha fazla vakit ayıracaksınız. Maddi konularda harcamalarınız 02-04 Mart yüksek olabilir. Yine bugünlerde parasal konularda daha yumuşak yüzlü olacaksınız.

        69

        04 Mart’ta iletişim ve girişim alanlarınızda gerilemeye başlayan venüs, satış, reklam, pazarlama, iletişime dayalı her tür işinizde aksilik ve sıkıntıları karşınıza getirebilir. Yine akraba, kardeşler ve yakın çevrenizde de zorlanmalar oluşabilir. Yakın çevrenizdeki kadınlarla olan ilişkilerinizde bazı sıkıntılara açıksınız. 03 Nisan a kadar ilişkilerinize dikkat edin.

        70

        Daha önceden yaşadığınız bir sorun yeniden gündeme gelebilir. Eski akraba veya uzun zamandır görmediğiniz kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Parasal işlerinizde 08-09 Mart ta şanslı etkileriniz var. Düşündükleriniz karşınıza gelebilir. 10 Mart’tan sonra aile hayatınızda hareketlenmeler oluşabilir. Mücadelenizi, harekete geçme arzunuzu ev ve aile hayatınızda gerçekleştireceksiniz. Evinizin güvenliğini bu süreçte ihmal etmeyin, sevdiklerinize karşı inatçı olmayın.

        71

        12 Marttaki Dolunay, ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. Banka, alacak, verecek, kredi, vergi, faizle ilgili alanlarda önemli konular, duygusal temalar ortaya çıkabilir. Tam da parasal konularda iyi bir sürece girdiğiniz düşünürken ortaya çıkacak bir borç veya ödeme, size sıkıntılı zamanlar yaşatabilir.

        72

        Bu Dolunay’da ortaklaşa parasal konularda birtakım hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Gerginliğiniz parasal işlerinizde sıkıntılara sebep olabilir. Çevrenizden alacağınız bir parayı tahsil edemeyebilirsiniz ama hayat idare üzerine kurulu 12-17 Mart ta bu hep aklınızda olsun.

        73

        13 Mart’ta yakın çevrenizdekilerle daha fazla irtibata geçecek ve sosyalleşeceksiniz. Fikirlerinizi konuşma ve yazma yoluyla insanlara iletmekte başarılı olacaksınız. Reklam, tanıtım, pazarlama, satış, gazete, bilgisayar, internet gibi alanları daha sık kullanacak ve bu alanlarda iyi ilişkileriniz sayesinde kendinizi ön plana çıkartacaksınız. Çevreyle iyi iletişim içinde olmak bütün kapıları açacak. Önemli görüşmeler ve anlaşmalar yine gündeme gelebilir. Yalnız; aceleci, biraz kendinizi düşünen, bencil taraflarınızla ilişkileriz, zaman zaman gerilimlerle de bölünebilir.

        74

        Acele etmeden ve doğru iletişimle yola koyulmaya özen gösterin. Bu tarihte ayrıca iletişimsel her tür işinizde hayat sizi destekliyor. 24-25-26 Mart fırsatlarınız çok yüksek. 28 Mart’ta oluşan Yeniay, iletişime dayalı her tür başlangıcı karşınıza getirebilir ama karar vermeden önce Venüs’ün bu alanlarınızda gerilediğini unutmadan yolunuzda ilerleyin. Daha önceden iş bağlantınız varsa bir nebze harekete geçebilirsiniz.

        75

        Balık Burcu:
        Mart ayında bir yandan gezmeye ve dolaşmaya vakit ayırabilir diğer yandan maddi konularda farklı ve kısa süreli fırsatlar yakalayabilirsiniz sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Elinizi çabuk tutun zira 04 Mart’ta Venüs para alanlarınızda gerilemeye başlıyor. 03 Nisan a kadar maddi konularda zorlanabilirsiniz. Elinize geçen paranızda bazı zorlanmalar oluşabilir. Bir kadınla iş yapıyorsanız yine çok dikkatli olun. Büyük bir borcun altına girmeyin.

        76

        07-08-09 Mart ta güçlü arkadaşlarınızdan göreceğiniz etkili adımlar düşündüklerinizi kolay gerçekleştirmenize neden olacak. 10 Mart’tan sonra enerjinizi iletişimsel işlerinizde göstereceksiniz. İş ve kariyerinizle ilgili konularda daha fazla mücadele edebilme gücü ve girişim cesaretine ihtiyacınız var. Bu günlerde hedeflerinizi gözden geçirip ne yapmanız gerektiğine karar verebilirsiniz. Ne istediğinizi bilmek, kararlı olmak size avantajlar sağlayacak.

        77

        Sabır ve inatla isteklerinizin üzerine gitmelisiniz. Etrafınızdaki insanları hareketlerinizle, yaşam gücünüzle etkileyeceksiniz. Bir yandan da mücadele alanlarınızı yakın çevrenize, akraba veya kardeşlerinize kaydırıyorsunuz. Onlarla daha fazla temas halinde olabilir, ufak tefek sürtüşmeler içine girebilirsiniz. İnatçılıktan vazgeçin. İşlerinizdeki parasal sıkıntılara 12 Mart dolunayında ve 17 mart’ta açıksınız.

        78

        12 Mart ‘ta oluşan Dolunay, özel hayatınızı etkileyecek. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda hassas birtakım kararlar karşınıza gelebilir. Kendi hayatınıza odaklandığınız bu süreçte eşinizin ya da partnerinizin hayatındaki oluşumlar sizi zorlayabilir. Kendi hayatınız ve karşı tarafın hayatı arasındaki dengeyi iyi kurmaya özen gösterin.

        79

        13 mart itibarıyla parasal konularda ticari konuşmalarınız, görüşmeleriniz hızlanabilir. İş hayatınızda parasal sorunlarınıza çözüm üretmek için de uygun bir dönem olabilir. 24-25 Martta parasal konularda tutamayacağınız sözler altına girmeyin. Kendinizi mutlu iyimser hissedeceksiniz. Para yüzünden bozulan bazı ilişkilerinizi fırsatlarla bugünlerde düzeltebilirsiniz.

        80

        28 Mart’ta oluşan Yeniay, parasal adımlarınızı hızlandıracak ama çok büyük adımlardan kaçının unutmayın Venüs 03 nisan a kadar bu alanlarınızda geriliyor. 31 Mart’tan sonra iletişiminizi arttıracak, öğrenmeye istekli olacaksınız. Pratik ve temkinle, biraz da sanatsal yönlerinizi devreye sokarak yakın çevre iletişiminizde güzel işler çıkartabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ