Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (02 Mart 2017)

        Bugün devreye giren Güneş- Neptün kavuşumuyla yardımsever, fedakâr ve anlayışlı etkilerle dolu olabiliriz. Yaratıcılığımız yüksek çalışacak ama enerjimiz düşük olabilir. Olaylara ruhani pencereden bakmayı tercih edebiliriz. Kandırılmalara, aldanmalara ve illüzyonlara karşı hem bugün hem de cumartesi günü çok dikkatli olalım.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün diğer insanlar için bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Merhametiniz gönül kapınızı daha fazla açmanıza neden olabilir. Bu ihtiyacınız farkında olmadan size yanlışlar yaptırabilir.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenize yardım etmek önem kazanmaya başlıyor. Arkadaşlarınıza karşı anlayışlı, merhametli ve fedakâr olabilirsiniz. Gruplar içinde kendinizi çok öne sürmemeye çalışın.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ve kariyer alanlarında duygusal olacaksınız ve yaratıcılığınız yüksek olacak. Sezgilerinize yönelik bir iş yapıyorsanız bu süreçte iç sesinizi ve altıncı hissinizi iyi kullanmaya çalışın.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, gelecek dönemin kararları devrede olabilir. Önemli atılımlar ve girişimler içindeyseniz biraz gerçekçi olmaya özen göstermelisiniz zira iyi niyetiniz suiistimal edilebilir.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda dikkatli olmalısınız. Yardımsever ve fedakâr etkileriniz yüksek olacak. Bu durum parasal işlerinizde kolay kandırılmalara ve aldanmalara neden olabilir.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda karşı tarafa karşı biraz yumuşak ve fazla anlayışlı davranabilirsiniz. Fedakârlıklarınız artabilir. Sevdiğiniz insanı daha farklı gözlerle algılamak isteyebilirsiniz.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün enerjiniz yüksek çalışmayacak. Alerjilere ve enfeksiyonel hastalıklara açık olabilirsiniz. Rutin işlerinizde tembel etkiler sizi rahat bırakmayabilir. İşlerinizi iyi organize etmeye çalışın.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda kendinizi bırakmaya, hayal kurmaya ve kandırmaya açık olabilirsiniz. Enerjiniz düşük olacak. Bugün sadece sevdiğiniz insanla gezmek ve eğlenmek isteyebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizle beraber keyifli, eğlenceli ve yaratıcı aktiviteler içine girebilirsiniz. Aile hayatınızda fedakâr etkiler devreye giriyor. Bazı noktalarda aileniz sizi yanıltabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizdeki insanların hayatlarına şefkatle ve anlayışla yaklaşabilirsiniz. Gün boyunca empatiyle hareket edeceksiniz. İletişimsel konularda yaratıcılığınız artabilir.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda dikkatli olun, harcamalarınızı kontrol edin ve bilinçli hareket etmeye çalışın. Göz önünde olacağınız ortamlarda bazı anlaşmazlıklar oluşabilir, dikkatli olun.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kişisel hayatınızda kararsızlıklar, yanılgılar ve belirsizlikler oluşabilir. Sanatsal bir işle uğraşıyorsanız çok şanslı ve yaratıcı etkiler altındasınız. Hisleriniz çok kuvvetlenecek.

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ