Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Japonya'da ortaya çıkan bulut panik yarattı
        1

        Görüntü bir arabanın penceresinden kayda alındı. Twitter hesabından yayınlanan fotoğraflar sosyal medyada büyük dikkat çekti. Şoför, seyir halinde bu manzarayla karşılaştığını ve hızlıca fotoğraflarını çektiğini anlattı.

        2

        Ancak gizemli bulutun hızlı şekilde biçimini kaybettiği görülüyor. Görüntüler üzerine açıklama yapan uzmanlar çok nadir karşılaşılan bir doğa olayı olduğunu açıkladı. Bulutun içinde rulo gibi dönen nadir bir iklim olayına şahit olduğu için çok şanslı olduğu ifade edildi.

        3
        4
        5

        UÇAKTAKİ YOLCU YAKALAMIŞTI, FOTOĞRAFI YAKINLAŞTIRDIKLARINDA İSE...

        Birleşik Krallık'ta gökyüzünde uçakta seyahat eden bir yolcunun çektiği fotoğraf akılları karıştırıyor. Bulutların üzerinde sırtında yüküyle yürüyor gibi görünen figür, merak uyandırıyor.

        6

        Bulutların üzerinde yürüyen biri olmasına kimse ihtimal vermiyor elbette. Fakat figür büyütüldüğünde gölgesi bile olduğu görülüyor.

        7

        HALK PANİĞE KAPILDI

        Zambiya’nın Kitwe kentinde bir AVM'nin üzerinde görüldüğü iddia edilen bu görüntü panik yarattı. Gökyüzünde beliren insana benzer bir şekil halkı korkuttu. Yerden yaklaşık 100 metre yukarıda olan şeklin ne olduğu önce anlaşılamadı.

        8

        Yüzüstü duran ve kolları yanlarından sarkan bir insana benzeyen gizemli şekil yarım saat kadar görüldükten sonra kayboldu.

        9

        İnternette dolaşan bazı iddialara göre cismin bir uçurtma olduğu ve fotoğrafa montajlandığı söyleniyor.

        10

        ÖLMEDEN ÖNCE UZAYLILARIN FOTOĞRAFLARINI YAYINLADI!

        SIRIUS UFO ve Uzay Bilimleri Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, Bushman’ın kendisine ait 27 tane patenti elinde bulundurduğunu belirterek, 51. Bölge’de görev yapan bir grup bilim adamının 15 sene önce Bushman ile irtibata geçtiğini anlattı.

        11

        Akdoğan, “Burada teknoloji üzerine çalışmalar yapılıyor. Uzaylılar saklanıyor. Üste 18 tane uzaylı var. Bushman’a uzaylıların fotoğraflarını ve onların teknolojileri üzerinden yaptıkları çalışmaları gösteriyorlar Ellerindeki her şeyi ona gösteriyorlar. Bushman doğruyu söylüyor” dedi.

        12

        Akdoğan gelecek aylarda Türkiye’de üst düzey görevlerde bulunmuş siyasi, askeri ve sivillerden oluşan bir grupla basın toplantısı yapacaklarını ve gizli belgelerle yaşadıkları olayları kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

        13

        2014 yılı Ağustos ayında kaydedilen videoda ABD’li ünlü bilim adamı Boyd Bushman bu merkezde mühendis olarak çalışırken gizlice ele geçirilmiş uzaylıların fotoğraflarını yayınladı.

        14

        Bushman ABD’li yetkililer tarafından sürekli inkar edilen Area 51 merkezini gördüğünü ve orada uzaylıların yapısı ile ilgili çalışmalar yapan bir grup bilim insanının varlığına şahit olduğunu söyledi.

        15

        Boyd Bushman çekilen fotoğrafları delil olarak göstererek kayıt altına aldığı videoda Area 51 merkezinde ele geçirilen uzaylıların 2 tür olduğuna işaret etti.

        16

        Uzun parmaklara ve perdeli ayaklara sahip olanların “Quintumnia” adlı bir gezegenden dünyaya geldiklerini ileri süren...

        17

        Bushman Nevada’daki üste çalışanların bunları 2 gruba ayırmasının nedeni olarak da birinin dünyalılara daha yakın olduğunu diğer grubun ise daha düşmanca bir tavır gösterdiğini iddia etti.

        18

        40 yılı aşkın tetkik ve patent üzerine çalışmalar yapan Boyd Bushman aralarında Hughes Aircraft, General Dynamics, Lockheed Martin ve Texas Instruments gibi şirketlerde önemli araştırmalarda bulundu.

        28
        29

        CIA İTİRAF ETTİ! İŞTE UZAYLILAR HAKKINDAKİ GERÇEKLER

        ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), UFO'larla ilgili çoğu 1940'lı ve 1950'li yıllara ait yüzlerce belgeyi kamuoyunun erişimine açtı.

        30

        CIA'in "Bizim 'X-Files' dosyalarımıza göz atın" başlığıyla kamuoyuna açtığı yüzlerce belgenin, kurumun 1978 yılında "tanımlanamayan uçan cisimler" (UFO) ve "uzaylılarla" ilgili yaptığı araştırmalara dayandığı bildirildi.

        31

        Belgelerin çoğunun 1940'lı ve 1950'li yıllara ait olduğu ifade edilen açıklamada, UFO'ları ve uzaylıları konu alan bir zamanların ünlü televizyon dizisi "X-Files"a da gönderme yapıldı.

        32

        Binlerce belge içinden toplam 10 belgeyi öne çıkaran CIA, dizinin iki ana karakteri olan FBI ajanları Fox Mulder ve Dana Scully'nin,

        33

        "bu belgeleri UFO'ların ve uzaylıların varlığını kanıtlamada kullanabilecekleri" şeklindeki ifadelere yer vererek okurların dikkatini çekti.

        34

        Açıklamada yer alan linki takip ederek, yayımlanan belgeler arasında araştırma yapabilme imkanı sunan CIA, erişime açılan belgelerin,

        35

        dünyanın farklı ülkelerinde basında çıkan UFO haberlerinin ve ajanların UFO görüldüğü söylenen yerlerdeki gözlemlerinin raporlandırılmış hali olduğunu kaydetti.

        36

        Yayımlanan belgeler arasında İspanya, Güney Afrika, Doğu Almanya ve Fas gibi dünyanın farklı ülkelerinden UFO'larla ilgili gönderilen raporlar olduğu görülüyor.

        43
        44

        UZAYLILAR VE PARANORMAL VARLIKLAR GERÇEKTEN VAR MI?

        Geçmişten günümüze kadar herkesin aklında soru işereti olarak kalan uzaylıların ve tanımlanamayan varlıkların gerçek olduğunu düşündüren fotoğraflar, olaylar...

        Solda kapıdan uzanmış bakan yüze ve sağda ışık hüzmesi gibi görünen silüete dikkat edin.

        45

        Ne olduğu tanımlanamayan varlıklar gerçekten var mı?

        55

        Mutlu bir düğün fotoğrafında ortadaki aralıktan görülen korkunç bir gülümseme... Uzmanlar bu paranormal olayların hiçbirini henüz çözemedi. Mantıklı bir açıklama getirilmedi. Peki ya uzaylılar ya da ufolar?

        56

        Bu fotoğraf, Mısır'dan değil Mars'tan...

        57

        Mars'ın üzerinde yer alan bu piramit şekli, eski bir medeniyetin burada yaşamış olabileceğini düşündürüyor.

        61

        Roswell Vakası, uzaylıların var olduğunu düşündüren ilk vaka.

        62

        1947'de pilotluk yapan Kenneth Arnold, dokuz tane disk şeklinde uçan daireler gördüğünü ve birinin düştüğünü iddia etmişti.

        63

        Yaşanan bu olaydan sonra Roswell kasabasında yaşayanlar, anlam veremedikleri cisimleri sık sık gördüklerini iddia ediyor.

        64

        Amerikan ordusu o dönem çıkan bu haberi önce doğrulamış sonra yalanlayarak gökten düşenin UFO değil meteoroloji balonu olduğunu belirtmişti.

        65

        Roswell kasabasına giderseniz Ufo ile ilgili birçok görsel ve yazı ile karşılaşabilirsiniz.

        66

        Buna benzer başka bir olay da 1976 yılında Tahran'da yaşandı.