Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (11 Mart 2017)

        Bugün ve yarın Ay, Başak burcunda dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Hazımsızlık ve gaz sorunlarınızı gidermek için ısırgan otu çayı içebilirsiniz. Yarın devreye girecek olan Dolunay’la birlikte tedirginliklerimiz yüksek olabilir.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bazı işlerinizde ilişkilerinizin zorlanması söz konusu olabilir. Yine de bugün gizli gizli destekler devrede olacak. İstediğiniz gücü başkalarında değil kendinizde aramalısınız. Bilinçaltınızdaki işinize yaramayan endişelerden bir an önce kurtulmalısınız.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde yakın çevrenizden ve bazı arkadaşlarınızdan alacağınız önemli desteklerle kafanızdaki planlar için hareketlenebilirsiniz. Aşkta ve varsa çocuğunuzla olan ilişkinizde birkaç gün boyunca kendinizi sorgulayabilirsiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi duygusal açıdan iyi, parasal anlamdaysa güçlü hissedeceksiniz. Aile hayatınızda eleştirel tavırlardan uzak durmanız, olaylara daha geniş bir açıdan bakmanıza sebep olabilir. Bugün, enerji düşüşlerine karşı son derece dikkatli olun.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, seyahat veya eğitime dayalı işlerinizde gelgitleriniz çok yüksek olabilir. Partnerinizle beraber yapacağınız gelecek planlarının üzerine eğilebilirsiniz. Düşünceleriniz çok yoğun olacak. Yakın çevrenizi eleştirmeye yatkınsınız.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Etkili çalışma gücünüz, insanlar tarafından beğeni ve destekle karşılanacak. Maddi konularda özellikle kendi harcamalarınız açısından daha tutumlu olma isteği duyacaksınız. Parasal dengesizlikler sizi zorlayabilir, bu konuda dikkatli olun.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınıza odaklandığınız bugünlerde karşı tarafla olan bağlantınızı gözünüzde çok büyütmeyin. Kendi istekleriniz konusunda fazla ısrarcı olursanız bazı sorunları tetikleyebilirsiniz. Empatiyi elden bırakmadan hareket etmelisiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu aralar yaşayacaklarınızın sonucunda maneviyata sığınmak, kendinize vakit ayırmak ve kalabalıklardan uzak durmak isteyebilirsiniz. Bunlar size büyük fayda sağlayabilir. Etrafınızda olan biten olayları gözünüzde büyütmekten kaçının.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yaratıcılığınızın ve etkili konuşmanın size çok şey kazandırdığını görecek ve mutlu olacaksınız. Sosyal ortamlarınız hareketlenirken insanlara karşı daha net yaklaşımlar geliştirmeye çalışın. Düşüncelerinizi açıkça söyleyebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir büyüğünüzün ziyareti sizi çok mutlu edebilir. Maddi anlamda kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Hayat birçok açıdan hızlı akarken siz de bu hıza yetişmek isteyebilirsiniz. Bugün, her zamankinden farklı konularla uğraşmak sizi rahatlatabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişiminizde, özellikle de kafanızdaki planlarda ve projelerde gerçekçi olmaya çalışın. Bu aralar beyninizi zorluyorsunuz. Etrafınızda olup bitenler sizi fazlasıyla etkilerken kendinizi de düşünmeyi ve isteklerinizi gerçekleştirmeyi unutmayın.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda hâlâ bir düzene oturtamadığınız konular veya sorunlarınız olabilir. Sırayla gitmeli, daldan dala atlamamalısınız. Olaylara yaklaşımınızda iç sesinizle hareket etmek yararınıza olacak. Her şeyi mantığınızla halledemezsiniz.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizdeki bazı arkadaşlarınız özel hayatınızda kararsız kaldığınız konularda devreye girebilirler. Özel yaşantınızda kafanıza takılanlar bu dönem sizi bir türlü rahat bırakmıyor. Birkaç gün boyunca bu konularda son derece hassas olacaksınız.

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ