Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (20 Mart 2017)

        Bugün, Güneş, Koç burcuna geçecek. Bir aydan beri dalgın olduğumuz, daha hayalperest ve dağınık etkilerle uğraştığımız dönem geride kalıyor. Kimliğimizde lider, gözüpek, atılgan, fevri yönlerimiz ortaya çıkabilir. Ateş grupları olan Koçlar, Aslanlar ve Yaylar bu enerjiden olumlu bir şekilde faydalanacaklar.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        1 ay boyunca düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güneş, 1 ay kadersel alanınızda hareket edecek. Kişisel girişimleriniz ve başlangıçlarınız adına hareket etmemeye, adım atmamaya özen göstermelisiniz. Sağlığınıza gereken özeni gösterin.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güneş 1 ay boyunca kimliğinizi, sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde ve arkadaşlıklarınız alanında göstermenize neden olacak. Gruplarla yapılacak işlerde kendinizi gösterebilirsiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        1 ay boyunca kimliğinizi, kariyer ve iş alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Gerekenden fazla sorumluluk alabilir, kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Toplumsal konular ilginizi çekecek.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        1 ay boyunca kimliğinizi, yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Bu alanlarda şartların sizin lehinizde olacağı güzel bir ay sizleri bekliyor.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kimliğinizi ortaklaşa para alanlarınıza kaydırabilir, banka, kredi, borç, vergi, stopaj, prim gibi konularla uğraşabilirsiniz. Gizemli ve ruhani konular ilginizi çekmeye başlayacak.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        1 ay boyunca kimliğinizi özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstermeye başlıyorsunuz. Kontrol karşı tarafın elinde olabilir. Özel yaşantınız sizin için önemli olacak.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        1 ay kimliğinizi iş ve hizmet alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Sağlığınızla ilgili konular yine bu bir ay boyunca gündeminizde olacak. Sorumluluklarınız artıyor, daha fazla çalışacaksınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kimliğinizi, aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstermeye başlayacaksınız. Hayatı keyfili yönleriyle algılayabilir, aktiviteler, sportif faaliyetlerde kendinizi gösterebilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün itibarıyla, aileniz her şeyden önemli olabilir ve iş çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Evinizle ilgili konular, ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz devreye girebilir.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevre, akraba, kardeşler satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım, ticaret, öğrenim, bilgisayar alanlarında işi olanlar için kendilerini gösterecekleri bir dönem başlıyor.

        BALIKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Para konuları artık sizin için önemli olmaya başlıyor. Kendinizi gösterdiğiniz ve girişimlerinizi başlattığınız bu ay içinde artık meyveleri toplamaya, kazancınızı artırmaya başlayacaksınız.

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ