Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Antalya ve Muğla'da Sıcak havadan bunalan yerli, yabancı turistler soluğu sahilde aldı
        1

        Yurdun iç ve doğu kesimlerinde soğuk hava etkisini sürdürmeye devam ederken, hava sıcaklığının 22 derece, deniz suyu sıcaklığının ise 17 derece ölçüldüğü Antalya'da yazdan kalma günler yaşanıyor.

        2

        Günlerdir süren sıcak havadan dolayı bunalan vatandaşlar, hafta sonunun gelmesiyle birlikte soluğu dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde aldı.

        3

        Yerli ve yabancı turistlerin de akın ettiği sahilde, vatandaşlar çocuklarıyla birlikte denize girdi, bol bol güneşlendi, güzel havanın tadını doyasıya çıkardı.

        4

        Bazı vatandaşlar denize girmek yerine kanoyla muhteşem manzara eşliğinde denize kürek salla tercih ederken, bazıları ise güzel günü ölümsüzleştirmek için selfieler çekindi.

        5

        Öte yandan günlerdir 20 derecenin üstünde süren hava sıcaklığı, pazartesi ve Salı günü yerini yağmurlu havaya bırakacak.

        6

        NUSRET'İN FENOMEN TUZ SERPME HAREKETİ PLAJA TAŞINDI

        Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiren et restoranı sahibi Nusret Gökçe'nin tuz serpme hareketi, Konyaaltı sahilinde kuma gömülen 3 arkadaşın da eğlencesi oldu.

        19

        Bazı tatilciler Ölüdeniz Mahallesi'ndeki ünlü Belcekız Plajı'nda denize girip kumsalda güneşlenirken, bazıları da sahildeki kafelerde dinlenmeyi tercih etti.

        20

        Macera tutkunları ise bin 965 rakımlı Babadağ'ın bin 200 metre pistinden yamaç paraşütüyle uçuş yaparak, Ölüdeniz'in manzarasını kuş bakışı izleme fırsatı buldu.

        21

        Yamaç paraşütlerinin gökyüzünde oluşturduğu görüntüyü, sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar ilgiyle izledi.