Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 08-14 Mayıs haftalık burç yorumları
        1

        Koç Burcu:

        Bu hafta özel ilişkilerinizde ve ortaklaşa işlerinizde iletişiminizi devreye sokmalısınız sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Bu aralar tamamen kendi yapacaklarınıza odaklısınız. Sizi seven insanlarla olan diyaloglarınızda onlarla beraber hareket etmek önem kazanabilir.

        2

        Salı günü kariyerinizde patronlarınız veya kariyerinizi şekillendiren önemli insanlardan destek almak kolay görünüyor. Maddi konularda kendinizi yeterli ve güçlü hissedebilirsiniz.

        3

        Perşembe günü gerçekleşen Dolunay, ortaklaşa parasal konulara dikkatinizi çekecek. Birkaç gün boyunca ortak para ödemeleriniz, harcamalarınız, hesaplarınızda hassaslıklar ve duygusal zorlanmalar oluşabilir.

        4

        Ortaya çıkacak olan bir borç veya ödeme sizi zorlayabilir. Sorumluluklarınızla hareket ettiğiniz noktada sıkıntıda olmanız için hiçbir sebep yok.

        5

        Bir yandan da önemli projeleriniz için kalıcı adımlar atılabilir. Yine de yakın çevre girişimlerinizde kandırılma ve aldatılma ihtimaline karşı uyanık olun.

        6

        Boğa Burcu:
        Bu haftabaşı, günlük işleriniz ve koşturmacalarınız devrede olabilir sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Parasal konularda ufak tefek sıkıntılar olsa bile beceriniz gelişirken olaylara iyimser yaklaşmalısınız. Kendinize bu dönem çok yüklenmeyin.

        7

        Salı günü sizi girişimlerinizde destekleyecek olan insanlardan hayatınız adına güzel sonuçlar alabilirsiniz. Kendinizi yapılandırdığınız bu dönemde maddi konularda ufak tefek zorlanmaları çok fazla kafanıza takmayın.

        8

        Perşembe günü oluşan Dolunay, özel ilişkilerinizde hassaslıklara neden olabilir. Bu dolunayda birebir ilişkileriniz, ortaklaşa işlerinizde önemli sonuçlar ve kararlarla karşılaşabilirsiniz.

        9

        Ortaklı adım atacağınız işlerinizde parasal olarak sosyal çevrenizdeki insanların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin.

        10

        İkizler Burcu:

        Bu haftabaşı eğlenceli konu ve olaylara odaklanacaksınız sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Aşk hayatınız, varsa çocuğunuzla ilgili konular ya da sanata dayalı işleriniz devreye girebilir. Her ne yaparsanız yapın kafanızı kurcalayan ve size sıkıntı çıkarak konulardan uzaklaşın.

        11

        Salı günü kendi gücünüzü etrafınız ve çevreniz üzerinde gösterebileceksiniz. Parasal konularda güçlü insanlardan alacağınız destek yüksek olacak. Psikolojinizi güçlü tutmalı, özel hayatınıza zaman ayırmalısınız.

        12

        Perşembe günü iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda bir Dolunay meydana gelecek. İş hayatınızda, beraber çalıştığınız insanların çalışma koşullarında duygusal temalara ve hassaslıklara karşı hazırlıklı olun.

        13

        Yine hem iş alanlarınızda hem de sağlığınızla ilgili konularda bazı sonuçlara ulaşmanız, bu alanlarda olaylarla karşılaşmanız mümkün. Önemli kişilerin, girişimleriniz konusunda sizi yanıltmasına izin vermeyin, sağlığınızı göz önünde olacağınız yerlerde sağlam tutun.

        14

        Yengeç Burcu:

        Bu haftabaşı, ailevi konular daha fazla hayatınızda yer edecek sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Bazı planlarınızı düşünmek, gözden geçirmek için evinizden daha iyi bir yer olamaz. Bir yandan da arkadaşlarınızla ve çevrenizle aranızdaki iletişim sorunlarına eğilebilirsiniz.

        15

        Salı günü sevdiğiniz insandan alacağınız destekle, sosyal çevrenizdeki işlerinizde gücünüzü ortaya etkili bir şekilde koymasını başaracaksınız. Yine ortaklaşa işlerinizde önemli güçler elde edeceksiniz.

        16

        Perşembe günü oluşan Dolunay’la birlikte aşk hayatınızda önem kazanıyor. Arkadaşlarınızın çöpçatanlıklarıyla karşılaşabilir, gireceğiniz çevrelerde aşkın karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

        17

        Hayatınızda bir insan varsa bu dolunayda onunla ilgilenmelisiniz zira yaşayacağınız olaylarla hayat bunu size yaptırabilir. Aynı şey çocuğunuz için de geçerli.

        18

        Aslan Burcu:

        Bu haftabaşı, iletişiminiz yüksek olacak sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar sizi sosyal çevrelerde ve iş hayatınızda mutlu edebilir. İş görüşmelerinizde vaadedilenler pek hoşunuza gitmeyebilir. Daha fazlasını isteyeceksiniz.

        19

        Yine de Salı günü, kariyerinize etki eden ve sizi dönüştürecek insanlarla bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Kendinizi göstereceğiniz alanlarda bazı ufak tefek duygusal sıkışmalarınız olsa bile, yapabilecekleriniz sizi yukarıya taşıyabilir.

        20

        Perşembe günü aile hayatınıza odaklanmanız gerekebilir. Evinize ve düzeninize önem vermelisiniz. Bu alanda önemli duygusal kararlar alabilirsiniz.

        21

        Başka bir yere yerleşmenin kararı da devrede olabilir. Bir yandan da bu dönemde bir sosyal aktiviteye yazılırsanız yanıltıcı sonuçlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla parasal konularda alışverişlerden kaçının.

        22

        Başak Burcu:

        Bu haftabaşı maddi konular daha fazla kafanızı kurcalayabilir sevgili Başak ve yükselen Başaklar. İş alanlarınızda yapacağınız görüşmeler, maddi olarak sizi rahatlatacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Pratik hareket etmek size kazandırabilir.

        23

        Salı günü aşk hayatınızda veya sanatsal, kreatif işlerinizde sizi destekleyen etkiler altındasınız. Kendi eğlenceli gücünüzü iş kollarına rahatlıkla aktarabileceksiniz.

        24

        Perşembe günü oluşan Dolunay, iletişimsel konularda hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Daha çok uzakta bulunan insanlarla iletişim halinde olduğunuz, seyahati ve tatili düşündüğünüz bu dönemde yakın çevrenizdeki koşullar ve olayların sizi bir noktada rahat bırakmadığını göreceksiniz.

        25

        Satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, ulaşım, medyayla ilgili konularda da önemli sonuçlar bu Dolunay ile beraber karşınıza gelebilir, bu sonuçlarla beraber parasal konularda güzel getiriler ve beklenmedik sürpriz gelişmeler içine de girebilirsiniz.

        26

        İş hayatınızdaki girişimlerinizde ortaklarınızdan veya partnerinizden alacağınız tavsiyeler yanıltıcı olabilir. Yine özel hayatınızda dikkatli olmaya çalışın.

        27

        Terazi Burcu:

        Bu haftabaşı şartlar sizi destekliyor sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Vaktinizin çoğunu kendinize ayıracaksınız. Sizi eğitecek ve gelişiminizi hızlandıracak konulara, eğilmek isterken, etrafınızda gelişen başka olaylara ilginizi aktarabilirsiniz. Parasal durumunuza göre hareket etmek sizi yoruyor.

        28

        Salı günü güçlü yapınızla aile hayatınızda halledemeyeceğiniz hiçbir şey yok. Ailenizdeki insanlardan maddi konularda da destek göreceksiniz. Aynı şekilde siz de onlara maddi konularda destek olacaksınız.

        29

        Perşembe günü Dolunay gerçekleşiyor. Bu tarih ve birkaç gün boyunca elinize bir para geçebilir ya da parasal konularda çeşitli hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte alacak-verecek dengesini iyi oturtmaya çalışın.

        30

        Yine bu Dolunay’da beklenmedik, aniden başlayacak bir ilişki devrede olacak ya da farklı, sıra dışı ilişkiler daha fazla ilginizi çekecek. Bu, ortaklık işinizi de kapsayabilir, özel hayatınızı da kapsayabilir sevgili Teraziler.

        31

        Yabancılarla yapılacak işlerde veya seyahatlerde işin etkisine çok kolay kapılabilirsiniz. Yanıltıcı etkiler devrede olabilir. Sağlığınıza dikkat edin.

        32

        Salı günü özel hayatınızda birtakım hareketlilikler söz konusu. Ortak hareket edeceğiniz konularda etkili ve dönüştürücü iletişiminizle her işinizi rahat halledebilirsiniz.

        33

        Perşembe günü gerçekleşen Dolunay, sizin kişisel alanınızda oluşacak. Özel hayatınıza bu kadar kanalize olmuş bir dönemdeyken Dolunay’da kendi hayatınızla ilgili önemli karşınıza gelebilir.

        34

        Bu kararlar duygusal içerikli olabilir, belki de özel hayatınızda sevdiğiniz insanın hayatındaki değişimler yüzünden siz de hayatınızdaki birtakım olayları değiştirmek durumunda kalabilirsiniz ya da ilişkinizdeki bir sıkıntı, sizin hayata kendi başınıza devam etme kararıyla yürümenize yol açabilir.

        35

        Duygusal konularda ve ortak parasal işleriniz de bu dolunayda yanılma etkisine karşı hazırlıklı olun.

        36

        Yay Burcu:

        Sosyal çevrenizde ortaklarınız veya sevdiğiniz kişiyle keyifli aktiviteler devreye girebilir sevgili Yay ve yükselen Yaylar. İnsanlarla uyumlu olmayı başaracaksınız. Karşı tarafa önem verdiğiniz bu dönem iş alanlarınızı boşlamayın.

        37

        Salı günü günlük işlerinizdeki düzeni sağlamak, bazı konuları konuşmak ve halletmek için uygun birgün olabilir. İş hayatınızda size yardım eden etkili insanlar devrede olabilir.

        38

        Perşembe günü oluşan Dolunay, beklenmedik bir olayın iç yüzünü ortaya çıkartabilir. Özellikle iş hayatınızda yaşadığınız birtakım sıkıntı ve problemler varsa bu sıkıntı ve problemlerin belki de içgüdüsel olarak derinliğine ulaşacaksınız ya da beklenmedik şekilde bir olaydaki sır perdesi aralanacak.

        39

        Beklenmedik, kadersel birtakım oluşumlar bu Dolunay’da etrafınızda cereyan edebilir, siz de kendinizi hiç olmadık durumların içinde bulabilirsiniz.

        40

        Oğlak Burcu:

        Bu haftabaşı, kariyer konularınız hızlanırken, kalabalık ortamlarda bulunma isteğiniz yüksek olacak sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Yapmanız gerekenleri tamamlarsanız işinizde ilgilenmeniz gereken asıl konulara daha rahat geçebilirsiniz.

        41

        Salı günü aşk hayatınızda sevdiğiniz insandan alacağınız destekler yüksek olacak. Her işin altına girmek isteyeceksiniz. Sportif faaliyetler, aktiviteler, eğlenceli yerler, eğlenceli dersler sizi daha da mutlu edebilir.

        42

        Perşembe günü oluşan Dolunay, sosyal çevre hayatınızda gerçekleşecek. Bu Dolunay’da arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda biraz hassaslıklar, zaman zaman sıkıntılar, problemler yaşamaya meyillisiniz.

        43

        Sosyal çevrenizin hareketliliği yüzünden; özel hayatınız ve sosyal çevreniz arasında kalmamaya dikkat edin. Yanıltıcı etkiler de devrede.

        44

        Kova Burcu:

        Haftaya başlarken seyahat, eğitim, ticaret veya hukuk konuları hayatınızda daha fazla yer edebilir sevgili Kova ve yükselen Kovalar.

        45

        Dış ortamlara bağlı işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Uzaklarda bulunan akrabalarınızdan güzel haberler devreye girebilir. Aile ortamlarınızdaki konu ve olaylar gözünüzde büyüyebilir.

        46

        Salı günü devreye giren etkilerle değiştiren ve dönüştüren güçlü psikolojinizle, aile büyükleriniz üzerinde istediğiniz etkiyi bırakabilirsiniz. Hem onlardan destek görebilir, hem de siz onlara destek verebilirsiniz.

        47

        Perşembe günü oluşan Dolunay, kariyer hayatınızı etkiliyor. Kariyerinizde hızlı ve beklenmedik duygusal konular oluşabilir. Yine satış, reklam, pazarlama, tanıtımla ilgili işlerinizde güzel ilişkiler, güzel sonuçlar elde etmeye yatkınsınız.

        48

        Aniden ortaya çıkacak bir iş, bu Dolunay’da kariyerinize daha fazla önem vermeniz gerektiğinin altını çiziyor. Yine riskli işlerden kaçınmakta fayda var. Aldanma olasılığınız dolunayda devrede.

        49

        Balık Burcu:

        Yeni haftada, para ödemeleriniz, bütçe konularınız devrede olurken, aile hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi mutlu edebilir sevgili Balık ve yükselen Balıklar.

        50

        Ailevi ortamlarda ve yakınlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. İletişiminizi net tutun.

        51

        Salı günü etkili arkadaşlarınız iş hayatında sizinle bir güç birliği içine girebilirler. Onlardan aradığınız gücü alabilirsiniz, aynı zamanda beraber etkin bir şekilde işlerin üzerine düşebilirsiniz.

        52

        Perşembe günü oluşan Dolunay, sizin seyahat, hukuksal işler ve yabancılarla yapılacak ortaklaşa işler alanınızda gerçekleşecek. Bu Dolunay ile beraber uzak çevrenizden alacağınız haberler sizi hassaslaştırabilir.

        53

        Düşüncelerinizde gelgitler yaşayacaksınız. Yakın çevrenize ilginizi artırdığınız bu dönemde bir seyahate gitmek durumunda kalmak ya da bir işle ilgilenmek, sizi duygusal anlamda bayağı zorlayabilir.

        54

        Yine bu Dolunay’da çok güzel para getirilerine sahip olacaksınız. Beklenmedik yerden gelen bu para, size yarayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ