Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Şans Oyunları Milli Piyango ne zaman çekiliyor? Milli Piyango bilet sorgulama! 29 Mayıs Milli Piyango sonuçları!

        Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından her ay 3 defa çekilişi yapılan Milli Piyango çekilişi için heyecan başladı. PekiMilli Piyango ne zaman çekiliyor? Milli Piyango sonuçları nasıl öğrenilir? Milli Piyango bilet sorgulama nasıl yapılır? İşte Milli Piyango çekilişi hakkında tüm detaylar...

        MİLLİ PİYANGO NE ZAMAN ÇEKİLİYOR?

        Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Ankara Balgat binasında çekiliş heyeti ve noter huzurunda yapılan çekilişler, her ayın 9, 19 ve 29'unda düzenli olarak yapılmaktadır.

        Çekilişte özel ikramiye olarak; 3milyon TL, 2 milyon TL, 20 bin TL, 10 bin TL, 5 bin TL, bin TL ve 300 TL dağıtılmaktadır. Aynı zamanda çekilişteson 5 rakamına göre 160 TL, son 4 rakamına göre 80 TL,son 3 rakamına göre 60 TL,son 2 rakamına göre 48 TL,son 1 rakamına göre 24 TL ve 3000 TL teselli ikramiyesi dağıtılıyor.

        MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

        Milli Piyango çekilişinin tamamlanmasının ardından Milli Piyango İdaresi'nin resmi sitesi olan mpi.gov.tr'den resmi sonuçlar yayınlanmaktadır. Kazanan numaralarla birlikte çekilişin resmi kayıt videosu da vatandaşlarla paylaşılmaktadır.

        MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        Milli Piyango İdaresi'nin resmi sitesinden hariç olarak, resmi sonuçlar açıklandıktan sonra Habertürk Şans Oyunları sayfasından da Milli Piyango çekiliş sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

        HABERTÜRK ŞANS OYUNLARI SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

        MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA NASIL YAPILIR?

        Milli Piyango çekilişi için bilet alan vatandaşlar, çekiliş sonuçlarıyla beraber en çok "Milli Piyango bilet sorgulama nasıl yapılır?" diye merak ediyor.

        Milli Piyango bilet sorgulama işlemi için, ilk olarak Milli Piyango İdaresi'nin resmi sitesi olan mpi.gov.tr adresine giriş yapmak ve ardından "Bilet Numarası" kutucuğuna bilet numarası yazılması gerekiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ