Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (03 Haziran 2017)

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bekârsanız sizi heyecanlandıran değişik bir insandan etkilenmeniz mümkün. Maddi konularda ve özel hayatınızda sıra dışı davranmayı seveceksiniz. Bugün, özel hayatınızda fırsatlarınız ve olumlu duygularınız yüksek olacak.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kafanızda kurduğunuz bazı hayallerin gerçekleşmesi söz konusu. Bu hayalleri sizden daha iyi belirleyecek bir kişi olamaz. Ayrıca yaptığınız işlerin karşılığını görmeye başlayınca kendinize olan güveninizi de tazeleyeceksiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarda, arkadaşlarınız arasında beklenmedik değişik aktiviteler sizi heyecanlandıracak. Hem aşk hayatınızda hem de varsa çocuğunuzla olan ilişkilerinizde bugün kendinizi mutlu ve son derece şanslı hissedebilirsiniz.

        REKLAM

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyerinizde beklemedik durumlar söz konusu olabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda sıra dışı olana açık olun. Aile hayatınızda güzel sonuçlar elde etmeye yatkınsınız. Bugün, iyimserliğiniz fazlasıyla üzerinizde olacak.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Değişik yerlerde bulunmak ve yeni insanlarla tanışmak isteyeceksiniz. Sosyal çevrenizden alacağınız güzel tekliflerle, iletişime dayalı işlerinizde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çevrenizle beraber hareket edeceksiniz.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Harcamalarınız konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Beklenmedik alışverişler gündeme gelebilir. Eşinizin parasal durumunda da sıra dışı gelişmeler oluşabilir. İş hayatınızdaki güzel gelişmeler hayattan alacağınız keyfi artırabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Özel hayatınızda sevdiğiniz insan her zamankinden daha farklı davranmak isteyebilir. Seyahat ve eğitimle ilgili konularda önemli şanslar ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Bu alanlarınızda güzel etkilerle karşılaşacaksınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, iş hayatınızda farklı ve değişik ilişkiler ve bağlantılar devrede olabilir. Sağlığınızla ilgili konularda beklenmedik olaylara hazırlıklı olmalısınız. Ortaklaşa parasal konularda da şanslısınız. İyimserliğiniz üzerinizde olacak.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda farklı duyguların peşinden gideceksiniz. Kalbiniz boşsa kendinizi hızlı bir ilişki içinde bulabilirsiniz. Çocuğunuz varsa, bugün onunla olan ilişkiniz farklı olabilir. Özel ilişkilerinizde şanslı ve iyimser olacaksınız.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ev ve aile hayatınızda değişik bir gün geçirebilirsiniz. Bir misafir sizi heyecanlandıracak. Bir aile büyüğünüzün beklenmedik ziyareti gününüzü değişik kılabilir. İş hayatınızdaki fırsatlar yaşamınızdaki tatmin duygusunu artıracak.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizdeki insanlarla yapılacak bazı programlar sizi heyecanlandırabilir. Eğer kalbiniz boşsa farklı bir insanla bir ilişki içine girebilirsiniz. Bugün, aşk hayatınızda ve eğitimsel konularda güzel fırsatlar karşınıza gelebilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Beklenmedik para ilişkileri sizi ve kesenizi rahatlatacak. Aile hayatınızda da bazı para konuşmaları sizi memnun edebilir. Hayatı ve fırsatları geldiği gibi kabul edin. Bugün şans sizden yana olacak. Bu durumun tadını çıkarın.

        Hande Kazanova / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ