Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İstanbul'da elektrikler saat kaçta gelecek?

        Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), internet sitesi üzerinden İstanbul'da bugün ve yarın uygulanacak olan planlı elektrik kesintilerini paylaştı. Paylaşılan planlı elektrik kesintisi listesine göre, birçok ilçede farklı saat dilimlerinde kesinti yapılacak. Peki İstanbul'da elektrikler saat kaçta gelecek?

        İSTANBUL'DA YAPILACAK OLAN PLANLI ELEKTRİK KESİNTİLERİ

        6 Haziran 2017

        • BALIKYOLU Mh., BALIK YOLU Cd., (ESENYURT İlçesi) ve civarında YEŞİLKENT Mh., ATATÜRK Cd., ATİLLA İLHAN Cd., BALCIBÜK Cd., BALIK YOLU Cd., GAZİ Cd., BİRLİK Cd., FATİH1 Cd., (AVCILAR İlçesi) ve civarında 09:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • FATİH Mh., 277. Sk., (ESENLER İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • ATAKÖY 7-8-9-10. KISIM Mh., DEFNE Sk., LALE Sk., UĞUR MUMCU Bul., (BAKIRKÖY İlçesi) ve civarında 10:00-12:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır
        • VATAN Mh., SERDAR Sk., CUMHURİYET Cd., DAVUTPAŞA ÇİFTEHAVUZLAR Cd., AR Sk., AKIN Sk., (BAYRAMPAŞA İlçesi) ve civarında 09:00-12:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • MALTEPE Mh., DAVUTPAŞA Cd., (ZEYTİNBURNU İlçesi) ve civarında 12:30-15:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • MALTEPE Mh., HASTANE YOLU Sk., (ZEYTİNBURNU İlçesi) ve civarında 15:30-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • KAYABAŞI Mh., EMİR SULTAN Sk., (BAŞAKŞEHİR İlçesi) ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • SİNANPAŞA Mh., ALAYBEYİ Sk., ALTINTAŞ Sk., AŞIK GARİP Sk., HACI MUSTAFA Sk., HATTAT TAHSİN Sk., IHLAMURDERE Cd., KÖŞELİ Sk., KÜÇÜK REMZİ Sk., ŞAİR VEYSİ Sk., ŞEHİT ASIM Cd., ŞEHİT DURSUN BAKAN Sk., YENİLİK Sk., TÜRKALİ Mh., ALTINTAŞ Sk., ASMALIKAHVE Sk., BEHÇET NECATİGİL Sk., HATTAT TAHSİN Sk., IHLAMURDERE Cd., İMAMZADE Sk., MECİT ALİ Sk., MISIRLI Sk., MISIRLIBAHÇE Sk., ŞEHİT ASIM Cd., TABAKÇI HÜSEYİN Sk., UZUNCAOVA Cd., YAVERAĞA Sk., YENİYOL Sk., (BEŞİKTAŞ İlçesi) ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • CİHANNÜMA Mh., ABBASAĞA Sk., AKDOĞAN Sk., BARBAROS Bul., BOSTANCI VELİ Sk., İSMAİLİYE Sk., RESSAM HAMDİ BEY Sk., (BEŞİKTAŞ İlçesi) ve civarında 11:00-15:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • CEBECİ Mh., 2571. Sk., (SULTANGAZİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • GÖKTÜRK MERKEZ Mh., ÇOBAN YILDIZI ÇIKMAZI Sk., ÇOBANYILDIZI YOLU Sk., HARMANLAR Cd., 1.YAĞMUR Sk., (EYÜP İlçesi) ve civarında 14:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • USKUMRUKÖY Mh., ZEKERİYAKÖY Mh., (SARIYER İlçesi) ve civarında 04:00-05:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • YAKUPLU Mh., DEREBOYU Cd., (BEYLİKDÜZÜ İlçesi) ve civarında 09:00-12:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • İNCEĞİZ Mh., HANİCE Cd.DESİ Sk., İNCEĞİZ Cd.DESİ Sk., KABAKÇA Cd.DESİ Sk., LOKMACIK ÇIKMAZI Sk., KABAKÇA Mh., YAVUZ SELİM Cd.DESİ Sk., LOKMAN ÇIKMAZI Sk., HANİCE Cd.DESİ Sk., (ÇATALCA İlçesi) ve civarında 09:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • GÜMÜŞYAKA Mh., ALGÜR Cd., MUSTAFA FEVZİ ÇAKMAK Cd., GENÇOSMAN Cd., İZZET Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • TARABYA Mh., CÜMLE Sk., DETAY Sk., DOĞA Sk., FASILA Sk., HAN ÇAYIRI YOLU Sk., HATMİ Sk., YÜCELEVLER Sk., (SARIYER İlçesi) ve civarında 09:30-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • HOCAPAŞA Mh., İSTASYON ARKASI Sk., TAYAHATUN Sk., NÖBETHANE Cd., DARÜSSAADE Sk., (FATİH İlçesi) ve civarında 09:00-13:10 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • ŞİRİNEVLER Mh., İNCESU Sk., MERİÇ Sk., SAKARYA Sk., GEDİZ Sk., NİL Sk., MAHMUTBEY Cd., (BAHÇELİEVLER İlçesi) ve civarında 10:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • MASLAK Mh., BÜYÜKDERE Cd., (SARIYER İlçesi) ve civarında 13:30-16:30 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • FATİH Mh., 279. Sk., (ESENLER İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • FERHATPAŞA SB Mh., (ÇATALCA İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • GÜZELCE Mh., ESİNEL Cd., ATMACA 1 Sk., ŞANLI Sk., YOĞURTHANE Cd., GÜRLER Sk., YUNUS Cd., HAVUZ 1 Sk., GÖREN Sk., (BÜYÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • ATAKÖY 3-4-11. KISIM Mh., KİLİTBAHİR Sk., REFET BELE Sk., (BAKIRKÖY İlçesi) ve civarında 13:00-15:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        7 Haziran 2017

        • FATİH Mh., 269. Sk., (ESENLER İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • MURATPAŞA Mh., YEŞİL ÇİMEN Sk., GÜLAY Sk., KOSOVA Cd., (BAYRAMPAŞA İlçesi) ve civarında 09:00-12:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • MURATPAŞA Mh., ŞEHİT CEVAT TUYAN Sk., TUNA Cd., ÖZTUNÇ Sk., ÜSTÜN Sk., ADA Sk., (BAYRAMPAŞA İlçesi) ve civarında 12:30-15:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • İSMET PAŞA Mh., UZUN Sk., KARACA Sk., ULUHAN Sk., HİSAR Sk., KAPLAN Sk., (BAYRAMPAŞA İlçesi) ve civarında 15:30-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • HALLAÇLI Mh., (ÇATALCA İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • KAYABAŞI Mh., SELÇUKLU Sk., VEYSEL KARANİ Cd., (BAŞAKŞEHİR İlçesi) ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • YILDIZ Mh., PALANGA Cd., (BEŞİKTAŞ İlçesi) ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • ORTAKÖY Mh., PORTAKAL YOKUŞU Cd., (BEŞİKTAŞ İlçesi) ve civarında 11:00-14:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • TÜRKALİ Mh., KEMAL TÜREL Sk., BALMUMCU Mh., ZİNCİRLİKUYU YOLU Sk., (BEŞİKTAŞ İlçesi) ve civarında 12:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • CEBECİ Mh., 2572. Sk., (SULTANGAZİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • FATİH Mh., 259. Sk., (ESENLER İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • USKUMRUKÖY Mh., AÇELYA Sk., AYAZAĞA Cd., ÇİTLENBİK Küm., KÖKNAR Sk., MAÇKA Cd., SARDALYA Sk., TARABYA Mh., KASIMPATI Sk., (SARIYER İlçesi) ve civarında 13:30-16:30 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • ZEKERİYAKÖY Mh., GÜRGEN SU EVLERİ Küm., UYUM SİTESİ Küm., YENİ UYUM SİTESİ Küm., (SARIYER İlçesi) ve civarında 04:00-05:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • DEMİRCİ Mh., (SARIYER İlçesi) ve civarında 09:30-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • ZEKERİYAKÖY Mh., USKUMRUKÖY Mh., (SARIYER İlçesi) ve civarında 04:00-06:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • OSMANGAZİ Mh., BARIŞ MANÇO Cd., YELKEN Sk., PAZAR Sk., BAHÇIVAN Sk., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • GÜVEN Mh., HANZER Sk., KAHRAMAN Sk., LALEZAR Sk., YAMAÇ Sk., UÇAK Cd., ERGUVAN Sk., (GÜNGÖREN İlçesi) ve civarında 10:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • GÜZELCE Mh., PTT Cd., MOR Sk., DORUK Sk., ZİRVE Sk., BUKET 1 Sk., GÜZEL Sk., TAYFUN Sk., HAKAN Sk., TUBA Sk., ESİNEL Cd., YOĞURTHANE Cd., HAKİM Sk., HÜNER Sk., (BÜYÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • ZUHURATBABA Mh., DR. REMZİ KAZANCIGİL Cd., (BAKIRKÖY İlçesi) ve civarında 10:00-12:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • MOLLA HÜSREV Mh., CEMAL YENER TOSYALI Cd., AKİFPAŞA Sk., REVANİ ÇELEBİ Sk., VEFA Cd., KALENDERHANE Mh., ŞEHZADE CAMİİ Sk., DEDEEFENDİ Cd., (FATİH İlçesi) ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • KABAKÇA Mh., LODOS Sk., LADİK Sk., HALİTPAŞA Cd.DESİ Sk., BEYPINARLAR Cd.DESİ Sk., SEVİM Sk., (ÇATALCA İlçesi) ve civarında 09:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ