Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (09 Haziran 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bugün öğleden sonra Yay burcunda bir dolunay oluşacak. Bu dolunay, din, felsefe, eğitim ve seyahat konularında, yabancılarla yapılacak olan işlerimizde ve ticarette önemli olayları karşımıza getirebilir. Yine bugün Jüpiter’in düzelmesiyle daha şanslı bir döneme gireceğiz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu dolunay, seyahat, eğitim, medya ve hukuk alanlarınızda önemli sonuçları hayatınıza taşıyabilir. Uzaktaki akrabalarınızdan haber alabilirsiniz.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaya çıkacak bir borç veya para ödemesi sizi sıkıştırabilir. Dolunayın etkisiyle etrafınızda yaşayacağınız olaylar size farklı bir anlayış kazandırabilir.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda hassaslıklara açıksınız. Siz kendi hayatınıza odaklanmışken, onun hayatındaki olaylar da önem kazanabilir. Denge kurmalısınız.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Her şeyi gözünüzde büyütmekten vazgeçin. Sağlığınıza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çocukla ilgili oluşumlar ve bazı sanatsal işlerinizin karşılığını almak önem kazanabilir. Daha çok özel hayatınıza odaklanmak durumunda kalabilirsiniz.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu dolunay, aile hayatınızda önemli sonuçlar yaratabilir. Kariyerinizi ve aile yaşantınızı dengeleyin. Aile büyüklerinizle gerilimlerden uzak durun.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Birkaç gün boyunca yakın çevre ilişkileriniz gündeminize yerleşebilir. Hassaslıklara açık olacaksınız. İhmal ettiğiniz insanlarla bir araya gelin.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Para hesabınızı iyi yapmalı, dengenizi iyi sağlamalısınız. Bu dolunayda aşk hayatınıza ve eğlenceye dayalı harcamalarınız fazla olabilir ve sizi yanıltabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızın sorumlulukları daha fazla ön planda olacak. Özel hayatınızda olup bitenlerle ve partnerinizle uğraşmak durumunda kalacaksınız.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kontrolünüz dışında gelişecek olaylara karşı dikkatli olmalısınız. Hesapta olmayan gelişmeler yaşanabilir. Bir olayın içyüzüyle karşılaşabilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu dolunay arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle olan sorunlarınızı tetikleyebilir. Özel hayatınız ve sosyal çevreniz arasındaki dengeyi çok iyi sağlamalısınız.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir işinizin sonucuyla karşılaşabilirsiniz. Aile hayatınıza bu kadar odaklanmışken, iş hayatınızın hızlanması dengeyi iyi sağlamanız gerektiğine işaret ediyor.

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız; hareketli, sezgili, becerikli, özgürlüğüne düşkün bir kişiliğiniz var. Üzerinize aldığınız sorumlulukları yerine getirmekte inanılmaz bir beceriye sahipsiniz. Sezgileriniz kuvvetli olduğundan özel hayatınızda ve arkadaş seçiminizde kendinize uygun seçimler yapıyorsunuz. Bu sene istediğiniz sonuçlara rahatça ulaşacaksınız.

        Hande Kazanova / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ