Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 12-18 Haziran 2017 haftalık burç yorumları
        1

        Koç Burcu:

        Haftaya iş ve kariyer alanlarınızda kendinizi ortaya koyma isteğiyle başlayabilirsiniz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Satış, iletişim, reklam veya pazarlamaya dayalı işiniz varsa bu hafta önemli görüşmeler gündeme gelebilir, yine de bu hafta düşüncelerinize dikkat edin. Olumsuzluklardan uzak durun.

        2

        Salı günü, yakın çevre iletişiminizde, onlarla yapılacak olan işlerinizde ortak hareket etmek kolay olabilir, özel hayatınızda da sevdiğiniz insanla keyifli bağlantılar içinde olabilirsiniz. Karşınıza gelecek olan iş fırsatlarında olayları iyi değerlendirin zira Çarşamba günü görüşmeleriniz, konuşmalarınız varsa aldanma etkilerine karşı dikkatli olmalısınız. Konuşmalar ve görüşler sizi yanıltabilir. Hisleriniz ve bazı fikirleriniz düşündüğünüz gibi çalışmayabilir.

        3

        Perşembe günü sizi biraz zorlayacak. Bir yandan kararsız, stabil olmayan koşullar, bir yandan hayatın sizi desteklememesi ve bazı ilişkilerinizde oluşan bozulmalara dikkat edin. Fikirlerinizin onaylanmadığını görebilir, yakın çevrenize karşı sorumluluklarınızı yerine getiremeyebilirsiniz. Cuma günü itibarıyla yaşadığınız olaylarla derin duygusal bağlantılar sağlayacağınız, sezgiselliğinizi kendiniz için kullanacağınız bir döneme gireceksiniz. Yaratıcılığınız artabilir.

        4

        Pazar günü, düşünsel olarak kolay etkilenmelere açıksınız. Duyacaklarınız veya konuştuklarınız sizi çabuk aşağıya çekebilir. Geleceğinizi şekillendirirken karamsar ve negatif olmamaya çalışın. Yakın çevrenizdeki insanlarla yapacağınız değişik planlar olumsuzluğunuzu yenmenizde yardımcı olabilir.

        5

        Boğa Burcu:

        Bu hafta dış ortamlarınız aktif olacak sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Seyahat, eğitime dayalı işlerinizle uğraşacaksınız. Maddi konularda şansınız yüksek olabilir, önemli görüşmeler yapabilirsiniz yalnız bazı aksamalar, sıkıntılar bu hafta peşinizi bırakmayabilir..

        6

        Salı günü, maddi konularda güzel şanslar elde edebilirsiniz. Karşınıza çıkacak olan fırsatlar iş hayatınızda yüzünüzü güldürebilir, kafanızdaki planları iş alanlarınıza aktarmak için de uygun bir gün yalnız Çarşamba günü Paraya dayalı işlerinizde arkadaş ve sosyal çevrenizin sizi yanıltmasına izin vermeyin. Geleceğe yönelik fikir ve düşüncelerinizi ortaya koymakta acele etmeyin. Etrafınızdaki insanlardan kolay etkileneceksiniz.

        7

        Perşembe günü parasal konularda sorumluluk almak istemeyebilirsiniz. Ortak parasal zorunluluklarınız kendi paranızı dilediğiniz gibi harcayamamaya veya paranızı istediğiniz gibi kullanamamaya neden olabilir. Bazı sorumluluklarınızın sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin. Cuma günü itibarıyla arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle olan bağlantılarınızı gözden geçireceğiniz bir döneme gireceksiniz. Sosyal çevrenizde yaşanılan olayları, kimin sizi etkileyip etkilemediğini bu dönemde farkedebilirsiniz.

        8

        Pazar günü hem sahip olduklarınıza, hem de hayata biraz negatif yaklaşabilirsiniz. Belki bir para ödemesi, borcu sizi böyle düşünmeye itebilir. Maddi konularda ve sahip olduğunuz şeylerde olumsuz bakış açısını yenmeye çalışın. Farklı düşünmek, değişik planlar yolunuzu açabilir.

        9

        İkizler Burcu:

        Haftaya ortaklaşa para konularınız devrede olarak giriş yapacaksınız sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Banka ödemeleri, vergi, alacak verecek işlerinizi bir düzene oturtmanız gerekebilir. Kişisel girişimleriniz ve özel yaşantınıza bu hafta dikkat etmelisiniz.

        10

        Salı günü, hayatınızdan alacağınız keyif yüksek olabilir. Özel ilişkilerinizde sevdiğiniz insanla birbirinize vereceğiniz sözler, karşı taraftan göreceğiniz iyimser etkilerle hayata daha sıkı sarılabilirsiniz, risk aldığınız noktalarda hayatın sizin yanınızda olduğunu düşünebilirsiniz yalnız iş alanlarınızda gözünüzü açık tutmalı ve net olmayan koşulların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Çalışıyorsanız enerjiniz düşük olabilir. Hayat planlarınızı yaparken, gerçekçilikten uzaklaşmayın.

        11

        Perşembe günü sevdiğiniz insanın sorumluluklarını üstlenmek istemeyebilirsiniz, bunu ağır bulabilirsiniz ya da o sizin çok sorumsuzca davrandığınızı düşünerek buna göre hareket ediyor olabilir. Bu süreçte birbirinizle anlaşmak kolay olmayacak. Ortaklı işlerinizi ve özel hayatınıza dair fikirlerinizi bugünlerde uygulamamaya özen gösterin. Cuma günü itibarıyla kariyer ve iş hayatınızı gözden geçirebilir, bu alanda kendinizi yanılttığınız noktaları farkedebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda bu dönemde gerçekçilikten uzaklaşmayın.

        12

        Pazar günü, özel hayatınızdaki sorumluluklar size ağır gelebilir ve sevdiğiniz insanla olumsuz konuşmalar içinde olabilirsiniz. Yanınızda olan kişilerin sizi engellediğini düşünebilirsiniz. Bu olumsuzluklar ortaklaşa iş alanlarınızı da kapsayabilir. Ne yaşarsanız yaşayın sosyal çevrenize danışarak, arkadaşlarınızdan değişik ve farklı fikirler alarak yolunuzda ilerleyin, değişik planlar geleceğinizi garanti altına alabilir.

        13

        Yengeç Burcu:

        Özel hayatınız, birebir ilişkileriniz bu haftabaşı ön planda olacak sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Güvensiz yapınızla görünür alanlarda ve iş ortamlarınızda sabırsız olabilirsiniz. Diğer insanlara yardım konuşmaları ve görüşmeleri hızlanabilir. İş alanlarınızda bu hafta çeşitli sıkıntılar oluşabilir aman dikkat.

        14

        Salı günü geri planda durduğunuz işlerinizde, aile hayatınızda fırsatlarınız çeşitli olabilir. Emlak veya yuvanızla ilgili konularda güzel konuşmalar içine girebilirsiniz yalnız Çarşamba günü devreye giren yanıltıcı etkilerle uzak ortamlarda, medya, ticarete dayalı işlerinizde bazı sorunlar ve aldanmalar oluşabilir. Bu tarihe denk gelen işlerinizde çuvallama ihtimaliniz yüksek bu yüzden anlaşmalarınızı başka bir tarihte atmaya çalışın.

        15

        Perşembe günü iş hayatınızdaki sorumluluklarınız, sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Bu sorumlulukların fikirsel olarak ve bedensel olarak sizi yorduğunu, hayatın sizi desteklemediğini, iş koşullarınızın sizi mutsuz ettiğini görebilirsiniz. Cuma günü itibarıyla seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işlerinizde bazı sorunlara açık olabilirsiniz. İşleyen bir işinizde bazı ertelenmeler ve sıkıntılar oluşursa, nedeninin nerden kaynaklandığını bulmaya çalışın, verdiğiniz tavizleri farketmek için uygun bir dönem olabilir.

        16

        Bu Pazar çalışıyorsanız iş alanlarınızda negatif etkilere dikkat edin. Olayları gözünüzde büyütebilirsiniz. Sağlığınızda da zorlanmalar oluşabilir. Olayları hafife almayı denemeli, değişimlerden korkmamalısınız. Farklı konular, olaylar sizi heyecanlandırabilir ve sıkıntılarınızı aşmanıza yardımcı olabilir.

        17

        Aslan Burcu:

        Haftaya yapılması gereken günlük işlerinizin düzenlemeleriyle giriş yapabilirsiniz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Sosyal ortamlardan alacağınız güzel teklifler sizi mutlu kılacak. Yalnız bu hafta bazı sorunlar ve sıkıntılarda sosyal çevrenizden gelebilir.

        18

        Salı günü, sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan, takım çalışmalarından alacağınız güzel haberler sizi mutlu edebilir. Girişimleriniz adına tekliflerle karşılaşabilirsiniz yalnız, parasal işlerinize dikkat edin. Çarşamba günü sosyal ilişkileriniz ve önemli konuşmalar ortaklaşa para alanlarınızda sizi yanlış yönlendirebilir. Ya da önemli ve geleceğinize etki eden bir görüşme de parasal olarak kandırılma ve aldanma ihtimaliniz olabilir. Yine bu hafta arkadaşlarınızla para alışverişlerinden kaçının. Borç almayın veya vermeyin.

        19

        Perşembe günü, özel hayatınızda, aşk hayatınızda ve çocuğunuzla olan bağlantılarınızda birtakım sıkıntılar, sorunlar ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizden beklediğiniz desteği göremeyeceğiniz birkaç gün içinde olacaksınız. Cuma günü itibarıyla ortaklaşa parasal alanlarınızda bazı geri çekilmeler, engeller oluşabilir. Bu dönem içinde neyin yanlış olduğunu görmeniz, taviz verdiğiniz noktaları gözden geçirmeniz yerinde olabilir.

        20

        Bu pazar, geleceğiniz için olumsuz düşünce yapısından uzaklaşın. Biraz zorlanabilirsiniz. Özellikle sosyal ortamlarda bazı konuşmalar veya görüşmeler sizi mutsuz kılabilir. Kafanızdaki planlarla hayatınızın sorumluluklarının uyuşmadığını görebilirsiniz. Yine de değişik organizasyonlar aktiviteler size çıkış yolu sunabilir.

        21

        Başak Burcu:

        Bu haftabaşı eğlence alanlarınızda ve aşk hayatınızda güvensiz adımlarla ilerleyebilirsiniz sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Kariyerinizde ve iş hayatınızda şanslar karşınıza gelebilir yalnız bu hafta bazı sıkıntılar ve sorunlara da açık olabilirsiniz.

        22

        Salı günü, kariyerinizde ve iş alanlarınızda parasal olarak güzel teklifler ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Konuşmalarınızın, koşturmalarınızın parasal karşılığını alabilirsiniz yalnız dikkatli olmanız da gerekebilir. Çarşamba günü, göz önünde olacağınız ortamlarda değişik fırsatlar sizi bekliyor ama iş konuşmalarınız veya görüşmelerinizde aldatıcı koşul ve durumlara karşı uyanık olmanız gerekecek. Ortaklı işlerinizde şartlar sizin elinizde olmayabilir, karşı taraf da size karşı net olmayacak.

        23

        Perşembe günü hayatınızdaki erkek figürleriyle ve patronlarınızla anlaşmakta zorlanacaksınız. Sorumluluklarınızı çok fazla üstlenmek istemeyebilir ve bu sorumluluklardan kaçmayı tercih edebilirsiniz. Özel ve iş ilişkilerinizde sıkıntı ve sorunlara açık bir dönem. Cuma günü itibarıyla özel ilişkilerinizde veya ortaklaşa adımlarınızda olayları gözden geçireceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. Bu alanda yaşadığınız veya yaşayacağınız hayalkırıklıkları, sıkıntı ve sorunları gözden geçirmeniz yerinde olabilir. İşler hızla ilerlerken yavaşladığını görebilirsiniz.

        24

        Bu haftasonu, iş ve aileniz arasında karamsar ve negatif etkilerden uzak durmalısınız. Bazı konuşmalar canınızı sıkabilir. Olayların zor taraflarını görebilir, isteğinizi ve hevesini kaybedebilirsiniz. Böyle bir durumla karşılaşırsanız farklı destekler almaktan korkmayın, değişik olana yer açın.

        25

        Terazi Burcu:

        Bu haftabaşı ailevi konularda kendinizi ortaya koymak isterken, seyahat veya eğitim gündeminiz yoğun olabilir sevgili Terazi ve yükselen Teraziler.. Medyada işi olanlar için güzel görüşmelerin yapılacağı bir dönem yalnız bazı işlerinizde de sıkıntılara açık olabilirsiniz.

        26

        Salı günü, geleceğinize yönelik konuşmalarınız ve görüşmelerinizde güzel seçenekler sizi bekliyor. Fikirleriniz için destek bulmakta, yön belirlemekte ve adımlar atmakta zorlanmayacaksınız ama dikkatli olmanız da gerekebilir. Zira Çarşamba günü devreye giren aldatıcı etkilerle iş alanlarınızda kendinizi kandırmaya meyilli olabilirsin. Özellikle medya, eğitim, seyahat, ticarete dayalı işlerinizde aldanmalara ve gerçekçi olmayan söylemlere açık olacaksınız. İş alanlarınızda herşeye bu kadar çok anlam yüklememeye çalışın ve gerçekçiliği elden bırakmayın.

        27

        Perşembe günü geleceğinizi ilgilendiren, seyahat ve eğitimle ilgili birtakım işlerinizde yakın çevre sorumluluklarınız size nefes aldırmayabilir. Belki de iş yaptığınız bazı insanları gözünüzde fazla büyüttünüz, bunun sonucunda hayatın sizi desteklemediği gibi bir fikre kapılabilirsiniz. Cuma günü itibarıyla iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda bazı ilerleyen noktalarda durağanlıklar yaşanabilir. Böyle bir süreçte olayları gözden geçirmeli ve yapılması gerekenlere, değişmesi gereken konulara odaklanmalısınız.

        28

        Haftasonu ise, düşüncelerinizde karamsarlık ve negatiflik oluşabilir. Bazı düşüncelerinizin onaylanmadığı hissine kapılabilirsiniz. Geleceğinize yönelik planlarınız için karamsarlıktan uzak durun ve sevdiklerinizden yardım almayı deneyin. Farklı fikirler ve düşünceler çözümü karşınıza getirebilir.

        29

        Akrep Burcu:

        İletişime dayalı konular ön planda olarak haftaya başlangıç yapacaksınız sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Ortaklaşa para gelirleri veya harcamalarınız konusunda konuşmalarınız artabilir. Harcarken paranıza dikkat edin. Bu hafta bu alanlarda sıkıntılar oluşabilir.

        30

        Salı günü, ortak parasal konularda güzel şanslar ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz yardımlarla parasal işlerinizi bir düzene koyabilirsiniz yalnız birgün sonra devreye giren yanıltıcı etkilerle aşk hayatınızda bazı zorlanmalar veya aldanmalar oluşabilir. Risk almayın, para harcamayın ve ilişkilerinizde ve iletişiminizde kendinizi kandırmamaya özen gösterin.

        31

        Perşembe günü patronunuzun ya da beraber iş yaptığınız insanların hayatında birtakım parasal sıkıntıların gündeme gelmesiyle beraber sizin de moraliniz bozuk olabilir. Önemli iş konuşmaları, görüşmeleri ve parasal anlaşmalardan bu tarih civarında uzak durmalısınız. Cuma günü itibarıyla aşk hayatınızda, çocuk ilişkilerinizde, sanatsal veya kreatif alanlarınızda bazı konuları içselleştireceğiniz ve gözden geçireceğiniz bir döneme gireceksiniz. Bu süreçte yaratıcılığınız artabilir ama aşk hayatınızdaki sıkıntıları farketmeli ve buna göre önlem almalısınız.

        32

        Pazar günü, parasal konularda negatif ve olumsuz düşünceler içinde olabilirsiniz. Bazı konuşmalar ve alacak verecek dengesindeki bozulmalar sizi zorlayabilir. Olayları oluruna bırakmalı, günlük hayatınızın ritmindeki farklılıkları sevinçle karşılamalısınız.

        33

        Yay Burcu:

        Maddi konularda kendinizi güvene alma ihtiyacınız bu haftabaşı yoğun olabilir sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Özel hayatınızda güzel gelişmeler yaşanırken, taşınma, yer değiştirme, ortaklı işleriniz hızlanabilir. Bazı sıkıntılarda bu hafta bu alanlarda karşınıza gelebilir.

        34

        Salı günü, özel hayatınızda sosyal çevrelerde çok keyifli etkiler altında olabilirsiniz. Yine ortaklı işlerinizde, çevrenizdeki insanlar size birçok fırsat sunabilir. Kendinizi sosyal ortamlarda popüler hissedebilirsiniz yalnız Çarşamba günü devreye giren yanıltıcı etkilerle, sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalar, ailenizin sizi yanlış yönlendirmesiyle sorun olarak karşınıza çıkabilir. Yönlendirilmelerden ve aldanmalardan uzak durun. İlişkilerinizde kendinizi kandırmayın.

        35

        Perşembe günü ilişkilerinize, özel hayatınıza çok dikkat etmelisiniz. Sevdiğiniz insanla birbirinizi anlayamama, onun hayatına karşı esnek olamama, hayatınızın sorumluluklarının ağır gelmesi gibi etkilerle ilişkilerinizde var olan sorunların ortaya çıkmasına neden olabilir. Cuma günü itibarıyla ev, aile ve yuva alanlarınızda bazı olayları gözden geçirmeniz gereken bir döneme giriş yapacaksınız. Bu alanlarda yaşadığınız sıkıntı ve tavizleri gözden geçirmek ve yeni düzenlemelerde bulunmak önem kazanabilir.

        36

        Pazar günü, özel hayatınızda yapacağınız konuşmalar sizi zorlayabilir. Negatif düşüncelerden, yorumlardan uzak durun. Ortaklaşa iş yaptığınız kişilerle olan paylaşımlarınıza ve onlarla olan söylemlerinize de dikkat etmelisiniz. Karşı tarafla didişmek yerine Pazar gününüzü sevdiğinizle yapacağınız farklı ve değişik organizasyonlara adayabilirsiniz.

        37

        Oğlak Burcu:

        Haftaya kişisel istekleriniz ön planda olarak başlıyorsunuz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. İş yoğunluklarınızın fazla olduğu bu dönemde, biraz eğlenmek size iyi gelecek. Bu aralar iş alanlarınızda önemli görüşmeler yapabilirsiniz ama gerçeklikten uzaklaşmayın.

        38

        Salı günü iş konuşmalarınız ve görüşmeleriniz kariyerinizde istediğiniz fırsatları almanıza neden olabilir. Fırsatlar ve şanslar karşınıza gelecek, fikir ve planlarınız için önemli insanlardan teşvik alabilirsiniz yalnız dikkatli de olmanız gerekiyor. Çarşamba günü yakın çevrenizdeki insanlar, iş konularında sizi yanlış yönlendirebilirler. İletişim halinde olduklarınıza karşı daha net ve açık olmaya çalışın. Konuşmalarınızda gerçekçiliği elden bırakmayın.

        39

        Perşembe günü iş hayatınızda birazcık daha gerçekçi adımlar atmak bu dönemde önemli olacak. Bir işinizde bitiş, bir sıkıntı, bir problemin ortaya çıkması, hayatın sizi desteklemediğini düşündürtebilir. Başkalarının sorumluluklarıyla uğraşmak istemeseniz bile hayat bunu karşınıza getirebilir sevgili Oğlaklar. Sağlığınızı bu birkaç gün iyi tutmalısınız. Cuma günü itibarıyla, iletişimsel alanlarınızı ve yakın çevrenizle olan bağlantılarınızı gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu alanda verilen tavizler, yaşanan veya yaşanacak sıkıntıları farketmeli ve kendi hatalarınızı bulmayı ihmal etmemelisiniz.

        40

        Bu pazar, sağlığınızı duyacağınız bazı şeyler karşısında zorlamayın. Sağlıkla ilgili konularda negatif ve olumsuz davranışlardan uzak durun. İş alanlarınızda da bazı konularda desteklenmediğinizi düşünebilirsiniz. Ailenizle beraber farklı ve değişik planlarda bulunmak sizi rahatlatabilir.

        41

        Kova Burcu:

        Biraz geri planda kalma isteğiyle haftaya giriş yapıyorsunuz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Eğlenceli konu ve olaylar, yaratıcılığa dayalı işler, aşk hayatınız yaşantınızın merkezinde. Bu aralar alacağınız bir teklif sizi çok mutlu edebilir ama bu hafta bazı sıkıntılara da açıksınız.

        42

        Salı günü kreatif işlerinizde, aşk hayatınızda, eğitimsel konularda hayat size yeşil ışık yakacak. Çeşitli şanslar, fırsatlar ve teşviklerle karşılaşabilirsiniz. Gelecek planlarınızda iyimser duygularınız ön planda ama dikkatli davranmaktan zarar gelmez. Zira Çarşamba günü devreye giren aldatıcı etkilerle Eğlence ve aşk hayatınız için yapacağınız harcamalarınız sizi yanıltabilir. Sahip olduklarınız konusunda gözden kaçırdığınız şeyler olabilir. Parasal konularda şartlarınızı birkaç kez gözden geçirmeden önemli bir alışverişte bulunmayın.

        43

        Perşembe günü sosyal çevre sorumluklarınız, hayattan alacağınız keyfi kısacak. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanın sorumsuzlukları, sosyal çevrelerde aranızda birtakım sıkıntılara neden olabilir. Çocuğunuz varsa onunla olan bağlantılarınıza da dikkat edin. Özel hayatınız ve arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz bu dönem de yara alabilir. Cuma günü itibarıyla parasal konularda hızlı ilerleyen işlerinizde durağanlıklar oluşabilir. Olayları ve herşeyi iyice gözlemleyin, taviz verdiğiniz, fedakarlıklarda bulunduğunuz konuları farkedin, hislerinizi iyi kullanın.

        44

        Bu Pazar, aşk hayatınızda olumsuzluklara dikkat edin canınız kolay sıkılabilir. Özel hayatınızdaki bazı konuşmaları gözünüzde büyütebilirsiniz. Ya da sosyal çevre sorumluluklarınız, aşkı ve keyifli anları sizden çalabilir. Farklı iletişim, değişik planlar bu zorlanmaları kolay atlatmanıza neden olabilir.

        45

        Balık Burcu:

        Haftaya sosyal alanlarınız ve arkadaşlık ilişkileriniz devrede olarak başlayacaksınız sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Aile hayatınızda önemli gelişmeler ve konuşmalar oluşabilir. Emlak alım, satım işlerinizda hem şanslı, hem zorlayıcı bir hafta olabilir.

        46

        Salı günü aile hayatınızdaki parasal işlerinizde iyimser ve şanslı etkilerle yolunuzda ilerleyeceksiniz. Karşınıza gelecek olan bir teklif sizi mutlu edebilir. Eviniz için yapacağınız harcamalarınız da size mutluluk verebilir veya bir ödeme işinizi halledebilirsiniz ama birgün sonra devreye giren aldatıcı etkilere dikkat edin. Çarşamba günü ailevi konuşmalarınızın sizi yanlış yönlendirmesine veya sizin onları aldatma etkilerine karşı dikkatli olun. Kararsızlıklarınız onları olumsuz etkileyebilir. Emlak alım, satımından da uzak durmaya çalışın.

        47

        Perşembe günü iş sorumluluklarınızı ailevi konu ve olaylar yüzünden üstlenmek istemeyeceksiniz. Ailevi sorumluluklar sizi sıkıştırabilir ve hayattan alacağınız keyfi azaltabilir. Bazı girişimlerinizde ailenizden onay almanız da zor görünüyor. Cuma günü itibarıyla kişisel hayatınızda, sanatsal işlerinizde, sezgisel alanlarınızda içe dönüşler görülebilir. Hızlı giden konularda yavaşlamalar oluşabilir. Olayları gözden geçirmek için uygun bir dönem olacak. Bu süreci kendinizde taviz verdiğiniz konuları farkederek geçirmelisiniz.

        48

        Bu pazar, ailevi konularda moraliniz kolay bozulabilir. Bazı konuşmalar sizi aşağıya çekmesin, negatif düşüncelerden uzak durun. Aile büyükleriniz arasındaki zorlanmalar da canınızı kolay sıkabilir. Maddi seçenekleriniz, farklı alışverişler sizi heyecanlandırabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ