Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (16 Haziran 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bugün itibarıyla Neptün gerilemeye başlıyor. 5 ay boyunca gerileyecek olan Neptün, sezgiselliğimizi artırabilir. Bazı konuların arka tarafında dönen olaylarla karşılaşabiliriz. Olayları değerlendirirken, kendimize çok yüklenmeyelim. Kendimizi kandırmadan çözüm üretelim.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün itibarıyla yaşadığınız olaylarla derin duygusal bağlantılar sağlayacağınız bir döneme gireceksiniz. Bu süreçte yaratıcılığınız artabilir.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizle olan bağlantılarınızı gözden geçireceksiniz. Kimin sizi etkileyip etkilemediğini bu dönemde rahatlıkla fark edebilirsiniz.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızı gözden geçirebilir, kendinizi yanılttığınız noktaları fark edebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda bu dönemde gerçekçilikten uzaklaşmayın.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yabancılarla yapılacak işlerinizde sorunlara açık olabilirsiniz. Bir işinizde ertelenmeler oluşursa, verdiğiniz tavizleri fark etmeye çaba gösterin.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa parasal alanlarınızda bazı engeller oluşabilir. Neyin yanlış olduğunu görmeli, taviz verdiğiniz noktaları mutlaka gözden geçirmelisiniz.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel ilişkilerinizde veya ortaklaşa adımlarınızda olayları gözden geçirmelisiniz. Yaşadığınız veya yaşayacağınız sıkıntı ve sorunları irdelemelisiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda durağanlıklar yaşanabilir. Olayları gözden geçirmeli, yapılması ve değişmesi gereken konulara odaklanmalısınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda, çocuk ilişkilerinizde ve sanatsal alanlarınızda bazı konuları gözden geçireceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yaratıcılığınız artabilir

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ev, aile ve yuva alanlarınızda bazı olayları gözden geçirmeniz gereken bir döneme giriş yapacaksınız. Bu alanlarda yaşadığınız sıkıntıları gözden geçirin.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişimsel alanlarınızı ve yakın çevrenizle olan bağlantılarınızı gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu alanlardaki hatalarınızı görmelisiniz

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda hızlı ilerleyen işlerinizde durağanlıklar oluşabilir. Olayları iyice gözlemleyin, taviz verdiğiniz konuları fark edin. Hislerinizi iyi kullanın.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kişisel hayatınızda, sanatsal işlerinizde ve sezgisel alanlarınızda içe dönüş görülebilir. Hızlı giden konularda yavaşlamalar oluşabilir. Olayları gözden geçirin.

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız, tatlı, melankolik, duygusal, denge sahibi ve yardımsever bir insansınız. Dostlarınız ve akrabalarınız sizin için çok önemli. Kalıcı dostluklar peşindesiniz. Dürüst yapınızla çevrenizdeki insanlara yardım etmeye çalışıyorsunuz. Bu sene hayatınızda önemli açılımlar oluşabilir.

        Hande Kazanova / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ