Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (07 Temmuz 2017)

        BUGÜN BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bugün gökyüzünde oluşan etkilerle doğru zamanda, doğru ifadeler devrede olabilir. Özür dilemek, anlaşma yapmak, fikirlerimizi uygun bir şekilde anlatmak ve sevgimizi göstermek için uygun bir gün olacak. Parasal işlerimizi halletmek için bugünün enerjisinden faydalanalım.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, hayatınızı ilgilendiren önemli kararları ele almak isteyeceksiniz. Yakın çevre ilişkileriniz kuvvetlenecek. Aşk hayatınızda destekleneceksiniz.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda alacağınız önemli kararları hayata geçirebilirsiniz. Evinize yapacağınız bir yatırım ya da harcama önem kazanabilir.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizle yapacağınız konuşmalar hayatınızda ger- çekleştirmek istediğiniz işler için kapı aralayabilir. Onlarla güzel planlar içine girebilirsiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, sağlık giderleriniz için yapacağınız harcamalarda temkinli olabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde birkaç gün boyunca dengeyi sağlamanız gerekiyor.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çocuğunuzun veya sevdiğiniz kişinin sorumluluklarını üstlenebilirsiniz. Sosyal çevrenizden alacağınız haberler gününüzü keyifli ve eğlenceli kılabilir.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızın sorumluluklarına çözüm üretmek isteyebilirsiniz. Bugün kuracağınız doğru ilişkiler geri planda dursanız bile işinize yarayacak.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarınızdaki planlarınızı ortaya dökebilir, güzel anlaşmalar ve işbirlikleri içine girebilirsiniz. Aile hayatınızda önemli kararlar ortaya çıkıyor.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızdaki konuşmaların parasal karşılığını alabilirsiniz. Düşüncelerinize dikkat edin ve olumlu olun yoksa kafanıza takılan ayrıntılar sizi yorabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınız için harekete geçeceksiniz. Maddi yönden dalgalanmalara ve önemli sonuçlara da açıksınız. Aşkta anlayışı elden bırakmayın.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınıza özen göstermeniz gerekiyor. Ortaklaşa parasal konularda önemli çözümler ve konuşmalar bugünlerde her yönden sizi destekliyor.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Özel hayatınızdaki konuşmalarınız gelecek planlarınızı destekleyecek. İş hayatınızda dengeyi iyi sağlamaya çalışın. Sağlığınıza gereken özeni gösterin.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızdaki konuşmaları doğru bir şekilde ailenize aktarabilirsiniz. Kariyerinizde önemli sonuçlar elde edebilirsiniz. Duygusal dengenizi iyi oturtun.

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız, anlayışlı, maceraperest, araştırmacı, zeki bir insansınız. Çok yönlü olmanız hayatınızda birçok deneyim yaşayacağınızın göstergesi. Yalnız ruhunuzun maceraperest yanlarını kontrol altına almalısınız. Bu sene, kariyerinizde çok önemli gelişmeler yaşayacaksınız.

        HANDE KAZANOVA / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ