Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Başbakan 3 çocukta ısrarlı

        Erol ŞENNUR - Neşet KARADAĞ / HATAY (AHT)

        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'ın Dörtyol İlçesi'ne bağlı Yeşilköy Beldesi'nin AK Parti'li Belediye Başkanı Fatma Görgen'in düğününe katıldı. Bahçe içinde düzenlenmiş düğün alanına bakanlarla birlikte gelen Başbakan Erdoğan, Görgen ile Suudi Arabistan'daki hacılara yemek tedarik eden bir şirketin sahibi olan damat Hasan Besim Selimoğlu'nun nikah şahitliğini yaptı.

        Törende Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin de nikah şahidi oldu. Törene, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ve Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ve çok sayıda davetli katıldı.

        Çiftin nikahını ise Giresun Doğankent Belde Belediyesi'nin AK Parti'li Başkanı Nazmiye Kabadayı kıydı. Kabadayı, nikah öncesi yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Görgen ile İşadamı Selimoğlu'nun umrede tanıştıklarını belirtti.

        Nikahın kıyılmasının ardından konuşan Başbakan Erdoğan, çifte mutluluklar dilerken, "Evlilik uzun bir yolculuktur. Diyoruz ya 'uzun ince bir yoldayız, gidiyoruz gündüz gece' işte evlilik böyle, gideceğiz gündüz gece. Mutlu anlarımız olacak, paylaşacağız. Sıkıntılı günlerimiz olacak, o zaman da karşılıklı olarak fedakarlıkta bulunacağız. Bu uzun yolculukta biz şahitler olarak kendilerine mutluluklar diliyoruz. Benim bir tezim var; bu vatana millete faydalı nesiller yetiştirmek için en az 3 tane çocuk diyoruz'' şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ