Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Sağanak yağış geliyor

        HABERTURK.COM'UN HAVA DURUMU SAYFASINA BAKMADAN PROGRAM YAPMAYIN

        -BÖLGELERE GÖRE HAVA DURUMU-

        Bölgelere göre hava durumu da şöyle tahmin ediliyor:

        MARMARA: Bölgenin kuzey ve doğusu parçalı çok bulutlu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bilecik ve Tekirdağ'ın doğusu yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu geçecek.Sabah saatlerinde güneyinde sis görülecek.

        EGE: İç kesimleri parçalı bulutlu, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Sabah saaatlerinde İç Ege'de hafif sis görülecek.

        AKDENİZ: Bölgenin iç ve doğu kesimleri parçalı bulutlu, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.sabah saatlerinde doğusunda hafif sis görülecek.

        İÇ ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusu (Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Yozgat, Sivas, Kayseri) yağışlı geçecek. Yağışlar; genellikle yağmur ve sağanak, bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

        BATI KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu ve yağışlı geçecek. Yağışlar; genellikle yağmur, iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

        ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Çok bulutlu ve yağışlı geçecek. Yağışlar; genellikle yağmur ve sağanak, Orta Karadeniz'in iç bölgelerinin yüksekleri ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

        DOĞU ANADOLU : Parçalı çok bulutlu ve yağışlı geçecek. Yağışlar; yağmur ve sağanak, bölgenin kuzey ve doğusunda (Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Muş, Van, Hakkari) karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

        GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, bölgenin doğusu aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ