Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam "Tek oğlumdu o da gitti"

        Polis memuru Osman Çağatay Olgun (38), eşi Gülseren (28) ve çocukları Altuğ Berk'in (4), cenazeleri Asri Mezarlık morgundan alınarak Adana Emniyet Müdürlüğü'ne ait cenaze aracıyla Buruk Mezarlığı'na getirildi.

        Polis memurunun Türk bayrağına sarılı tabutu ile oğlu Altuğ Berk'in tabutu aynı araçla, Gülseren Olgun'un tabutu ise ayrı araçla mezarlığa getirildi.

        Polis memuru Osman Çağatay Olgun'ın cenazesi, ailesinin son kez görmesi için polis arkadaşlarının omuzlarında gasılhaneye götürüldü. Oğlunun yüzünü son kez gördükten sonra dışarı çıkan anne Emine Olgun, "Benim tek oğlumdu. O da gitti" diyerek gözyaşları içinde ağıtlar yaktı. Ayakta güçlükle duran anneyi yakınları teskin etmeye çalıştı.

        Bu arada, Gülseren Olgun'un annesi Fatma İzli, yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta durabildi. O da kızının yüzü gösterildikten sonra, "Benim tek kızımdı. Yaktı, kendini yaktı" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

        Daha sonra 3 cenaze yan yana konularak ayrı ayrı cenaze namazları kılındı. Ardından toprağa verilmek üzere mezarlarına götürüldü. Burada anne, baba ve çocukları yan yana kazılan mezarlarda toprağa verildi.

        Polis memurunun annesi Emine Olgun oğlunun mezarına toprak attı. Daha sonra dualar okundu, ağıtlar yakıldı. Tabutun üzerindeki Türk bayrağı ise emniyet görevlileri tarafından anne Emine Olgun'a verildi.

        Anne Fatma İzli, oğlu Kenan izli ile birlikte kızının mezarında toprağı öpüp gözyaşlarına boğuldu. Ellerini açan anne, "Kızım daha çok gençti" diyerek feryat etti.

        Rize'de İslampaşa Mahallesi'nde önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Gülseren Olgun, polis eşi Osman Çağatay Olgun ve çocukları Mustafa Gökberk ve Altuğ Berk'i tabancayla vurduktan sonra intihar etmişti. Yaralanan Mustafa Gökberk kurtulurken, ailenin diğer bireyleri hayatını kaybetmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ